Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Asi obojí. Mám to taky tak, občas mě popadnou depky že se nestačim divit kde se to bere. Je to boj.
@Anonymní píše:
Ahoj už mě to zase bere, mám šílený deprese! AD beru, ale už si přijdu vážně jako blázen… Děsí mě moje štítná, nikdy jsem ji neřešila vedla jsem krásný plnohodnotný život, do minulého roku ( úzkosti, strach z nemocí, atd) kolečko doktorů a vše v pořádku včetně štítné! Teď nekončící únava, cítím tep srdce, brnění rukou, vyčerpanost, malátnost a deprese! Je to.moji psychikou nebo vážně štítnou
vždyt vůbec nevíš, jestli je to štítná žláza. Kohopak mi to jen připomíná
@vokishka tak vidíš běhání po endu (v pořádku) neuro ( v pořádku) AD beru ale mám brnění rukou soustředění, paměť nic moc atd vše co se týká štítné ale štítná prý v pořádku
@vokishka píše:
vždyt vůbec nevíš, jestli je to štítná žláza. Kohopak mi to jen připomíná
to není ona ta tu už má dneska diskuzi ![]()
Ježiš to jsi zase ty. Štítnou máš vyšetřenou a v pořádku. Jsi hypochondr.
Štítná to dělá stoprocentně. Jestli něco navrch, to nikdo odsud neřekne. ![]()
@ka2ka píše:
to není ona ta tu už má dneska diskuzi
Jé, neke! Kde, prosím?
@Anonymní píše:
@M_Vladim však to říkám že to z toho
A jak by se měla řešit a léčit štítná žláza, která je podle vyšetření v pořádku? ![]()
@TRG píše:
Jé, neke! Kde, prosím?
i ou radila tý to nějak uniklo a dostal sodu od zakladatelky ![]()
https://www.emimino.cz/…muze-468096/?…
Ahoj už mě to zase bere, mám šílený deprese! AD beru, ale už si přijdu vážně jako blázen… Děsí mě moje štítná, nikdy jsem ji neřešila vedla jsem krásný plnohodnotný život, do minulého roku ( úzkosti, strach z nemocí, atd) kolečko doktorů a vše v pořádku včetně štítné! Teď nekončící únava, cítím tep srdce, brnění rukou, vyčerpanost, malátnost a deprese! Je to.moji psychikou nebo vážně štítnou