Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
@Russet no já to taky tak měla nevěděla jsem že ji léčím. kdyby si ráno nevzala prášek atk ani nevím že něco léčím.
Jestli máš hodnoty v cajku, dělá ti to psychika.
@Russet no já právě ani když jsem hodnoty neměla v pohodě tak jsem tohle neměla ale to bylo na vyšší dávce no
@Zuzik86 no já mám třeba brnění levé tváře ruky a nohy stažený krk motání hlavy, pak motání halvy, bolest žaludku, stižené dýchání, cukání ve svalech, krátkodobá paměť nesoustředění, brnění jazyka,
@Anonymní píše:
@TRG jej nechte toho tak jsem už zoufalá a přemýšlím čím to může být vždyť každá druhá tady píše že se léčí se stitkou a má depky
Tak mala som neschopnost sustredit sa, zabudanie, spomalenost a z toho plynucu az akoby depresiu. Ale odbery potvrdili tazku hypotyreozu a po tom, co som zacala uzivat lieky to uplne zmizlo. Ale vysledky z krvi jasne hovorili, ze mam deficit.
No já mám vše relativně v pořádku no ale depky mám teď nikdy jindy ne
@Anonymní píše:
No já mám vše relativně v pořádku no ale depky mám teď nikdy jindy ne
a hodnoty máš stejný jako předtím nebo se ti někam pohnuly?
Zakladatelko,
nechej si u doktora udělat test na Celiakii. Příznaky na to sedí.
@Anonymní píše:
Duben 2022
TSH 3.10
ST4 22,47
jestli na to dobře vidím tak jsi tsh mívala 6? to ti bylo dobře?
@Anonymní píše:
Duben 2022
TSH 3.10
ST4 22,47
hele asi jo asi to vidím dobře tsh jsi měla 6 ale to už jsi měla sníženou funkci takže ti v té době přidávali léky?
Já ani sama nevím jako sem tam jsem.mela paniku ale jednou za rok… V létě začali znovu, ale asi z hádek doma na podzim jsem za šla chodit na odběr pak v listopadu to už byli silné úzkosti a teď v dubnu
@Anonymní píše:
@ka2ka nevím to bylo myslím na podzim a jo šlo to
Proč je to špatně?
protože 6 už je snížená funce takže v té době by jsi měla mít teoreticky stavy co máš dneska a teoreticky ti měli přidat léky norma je do 5
@ka2ka měla jsem ataky ale fungovala jsem normálně kdybych nečetla diskuze tady tak by mě to ani nenapadlo že to bude od štítné
No a ty z duna jsou v pohodě?