Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@ka2ka zatím ne, není to ještě ani týden já pořád doufám že není z té štítné
A už bereš ty antidepresiva? Ono chvíli trvá než začnou účinkovat.
@Anonymní píše:
@ka2ka zatím ne, není to ještě ani týden já pořád doufám že není z té štítné
hmm tak stejně jako pro tvojí kolegyni co jsem dávala odkaz bud brát ad nebo na sobě pracovat nic jiného není
@Anonymní píše:
@Zuzik86 no já mám třeba brnění levé tváře ruky a nohy stažený krk motání hlavy, pak motání halvy, bolest žaludku, stižené dýchání, cukání ve svalech, krátkodobá paměť nesoustředění, brnění jazyka,
A co záda, ty máš v pořádku? Mohl by to být uskriply nerv od zad.
No jeje mám svolove spasmy na obou lopatkách prý taky z nervů
Takže stitkou to nebude nemá už to řešit
@Anonymní píše:
No jeje mám svolove spasmy na obou lopatkách prý taky z nervůTakže stitkou to nebude nemá už to řešit
To se mi taky kdysi stávalo, že když jsem měla stres, tak se mi stáhly svaly na ramenou nebo krku a pak mě bolela hlava nebo jsem měla zablokovany záda. Občas se mi to stává i v zime, protože je mi vždycky zima a oblikam se asi blbě, tak se vždycky stáhnu a je to. Tu štítnou už neřeš. Buď hlava anebo záda anebo oboje dohromady. Prášky bereš, sledovaná jsi, tak počkej, až zaberou ty AD.
@Zuzik86 no hele včera včera večer jsem myslela že mě pálí Zaha a ono ty záda, mám to tam už dlouho a občas to bolí jak čert a ano taky občas v zimě s tím mám problémy když mi nastydne krk v zadu tak to pak je hukot
@Anonymní píše:
@Zuzik86 no hele včera včera večer jsem myslela že mě pálí Zaha a ono ty záda, mám to tam už dlouho a občas to bolí jak čert a ano taky občas v zimě s tím mám problémy když mi nastydne krk v zadu tak to pak je hukot
Tak víš co? Jeď do Pelhřimova a prohlídni se krematorium.
@Anonymní píše:
Tak víš co? Jeď do Pelhřimova a prohlídni se krematorium.
Si uboziak
@Anonymní píše:
Ahoj už mě to zase bere, mám šílený deprese! AD beru, ale už si přijdu vážně jako blázen… Děsí mě moje štítná, nikdy jsem ji neřešila vedla jsem krásný plnohodnotný život, do minulého roku ( úzkosti, strach z nemocí, atd) kolečko doktorů a vše v pořádku včetně štítné! Teď nekončící únava, cítím tep srdce, brnění rukou, vyčerpanost, malátnost a deprese! Je to.moji psychikou nebo vážně štítnou
Přesně tohle jsem řešila když jsem začala brát Letrox. Najednou šílený stavy úzkostí, deprese… před tím jsem to nikdy neměla a moje endokrinoložka po mně štěkala že to není z Letroxu, ať si dám do pořádku nervy a chtěla mi psát AD. Ne že by se stavy zlepšily, ale zvykla jsem si na to. A když jsem prodělala cca před dvěma měsíci covid, tak jsem pak měla takový deprese že jsem o víkendu myslela že pojedu někam na psychiatrickou pohotovost. Někdy je to fakt boj.
No prosím… Jenže já ho beru celý život od narození a deprese jsem. nikdy neměla
@ka2ka Jako upřímně i když jsem měla 150mg tak sem tam ten pocit" Ježíš já nemůžu dejchat mami" jsem.mela., ale vůbec jsem si to nepřipouštěla neřešila jsem to… Šla jsem od k obvodní odebrala krev a nic, vubec jsem neřešila štítnou, a žila spokojeně, přisuzovala jsem to zádům pak to přišlo po letech kdy jsem nespala v noci a druhý jsem jela asi 7. Kafe tak přišla ataka já byla hotová z toho ale zase jsem to neřešila myslela jsem že to je z toho kafe od té doby ho nepiju, pak v těhotenství na to mi obvodní právě řekl že předávkování, od ty doby rok klid a pak doma hádky kravíny, tak začly zase pak cígo z toho byla hyperventilace, sanitka opět nic od ty doby mám úzkosti ale fungovala jsem v pohodě až do minule zimy co jsem šla bydlet k našim kvůli rekonstrukci baráku a tady mě ty úzkosti semlely úplně breceni vyčítání pak začalo hledání na interne jen tak náhodně jsem napsala do vyhledávače ( hypotyreóza a úzkost) no a už to na mě vyjelo od té doby výčitky že to je z toho neustále volání na endo " co když " " proč" atd… Endokrinolozka už byla taky na nervy odebírala mi krev co dva měsíce a v pohodě
Citovat
1
2
Nadpis příspěvku: