Hysterické amoky - kdy přejdou?

Anonymní
18.1.25 20:03

Hysterické amoky - kdy přejdou?

Ahoj,
dcera má 3,5 let. Je dost vzteklá. To by bylo ještě dobrý. Má být po kom a nejspíš to bude tedy povahou :D Každopádně někdy (tenhle týden už dvakrát) se dostane do úplného amoku. To už pak nepomůže nic a vůbec ani nereaguje na to, co jí povídám :zed:

Dělalo to vaše dítě taky? Kdy to přejde? Přijde mně na to už celkem velká a nevím, jestli je to ještě normální :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
965
18.1.25 20:12

Syn 3,5 roku taky občas mívá hrozné amoky, začalo to někdy kolem 2,5 roku. Taky mi to někdy dělá starosti, ale podle vychovatelky ve školce je to v tomhle věku normální. Všimla jsem si, že nejvíc vyvádí, když je unavený, rozespalý nebo se necítí dobře, tak se snažím aspoň takovým situacím předcházet, i když to samozřejmě úplně nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 20:16

@Zuz186 Ve skolce to je nastesti nejhodnejsi dite. Ale doma si to asi musi vynahradit. Dneska ma teplotu, takze je to nejspis jeden z duvodu dnesniho amoku. Nejhorsi je, ze je to vzdy kvuli totalni blbosti a nekdy vlastne jen kvuli tomu, ze sama nevi, co vlastne chce, natoz aby nam to vysvetlila.

• Citovat
  • Upravit
965
18.1.25 20:23
@Anonymní píše: Více

Ano, tak to je u nás stejné, vyvádí kvůli nějaké blbosti a někdy už ani neví, co chce, vysvětlit to taky neumí. Poslední velké amoky byly taky při nemoci a pak většinou z únavy. Ve školce vyváděl naštěstí jen jednou, to když ráno zjistil, že tam není jeho kamarád, na kterého se těšil. Jinak je to zlaté dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí