Hysterický křik před usnutím

100
8.1.14 16:35

Hysterický křik před usnutím

Ahojky určitě se někde podobné téma řeší ale tak proč to neobnovit. Můj malý od narození krom prvních asi 2 týdnů krásně a sám usínal i spinkal, ale začátkem 4.měsíce dostal svůj první hysterák byli sme na výletě a on se chvíli kroutil a pak to začalo řval, křičel, ječel zalykal se pak úplně lapal po dechu.Byla sem úplně v šoku a co teď.??? 8o 8o 8o 8o Nešlo ho vůbec utišit! no a nakonec sme sedli do auta nastartovali a v tu chvili klid tak sem poznala že to bylo spánkem. Od té doby když začal být ospalý tak to začlo a já ho musela zabalit do deky a uhohjšat nejlépe na balóně! Tak to trvalo asi měsíc a pak zas nic úplně jako předtím. Teď máme 5 měsíců a je to jen sem tam ale snažím se ho už uklidnit bez houpání ať si nezvykne.Tak mě napadlo jestli to tenkrát nemohlo být od zubů že se mu třeba chystaly.??Nebo jen nějaké přechodné období? :think: :nevim: :nevim: Má někdo z vás podobnou zkušenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41142
8.1.14 16:45

Malá má 6 měsíců a přes den není schopná sama moc usnout. Jak začne být unavená a utahaná, začne ječet a pobrekávat. Jakmile ji šoupnu do kočárku, hacky nebo začnu houpat, hned usne a je klid. Ještě mi to dělá večer před usnutím, když už je přetažená. Navíc je opravdu možné, že je začínají pobolívat zoubky a o to hůř se jim usíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.1.14 16:50

Mala to tak taky mela, dnes ma rok a kolikrat jeste pred spanim rve a pritom lezi a ma zavrene oci :roll: predtim jsem houpala na balone, zvykla si a pak jsem ji musela od toho ucit…taky cekam, kdy to prejde :mrgreen: ale uz je to jen obcas, ale na silvestra mela 2-hodinovy vystup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.1.14 17:21

Máme stejný problém, malé je tři a půl měsíce a asi před dvěma týdny to začalo, každé spinkání, jakmile jí položím, tak začne šíleně řvát a jen tak utišit nejde a přitom někdy má hned po uložení zavřené oči, ale i tak hrozně řve :roll: Mám taky podezření na zuby, ale nejde i do hlavy, proč začne hysterčit jen při ukládání ke spánku. :roll: Mimoto v kočárku a autosedačce to nedělá vůbec a v noci taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.14 17:53
@Zandula píše:
Máme stejný problém, malé je tři a půl měsíce a asi před dvěma týdny to začalo, každé spinkání, jakmile jí položím, tak začne šíleně řvát a jen tak utišit nejde a přitom někdy má hned po uložení zavřené oči, ale i tak hrozně řve :roll: Mám taky podezření na zuby, ale nejde i do hlavy, proč začne hysterčit jen při ukládání ke spánku. :roll: Mimoto v kočárku a autosedačce to nedělá vůbec a v noci taky ne :think:

no právě! :?:anebo jen chvíli a jakmile ho zababuším a vyjedu je totálka :mrgreen:

Příspěvek upraven 08.01.14 v 17:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.14 17:56

Teď když mi to udělá tak se snažím ho jen zabalit, přitulit ho k sobě a jen trochu s ním kývat ;) anebo ho dám do postýlky sehnu se k němu a jakoby vedle něj ležím tak párkrát už to zabralo ale taky to mohla být jen šťastná chvilka…to je pak nejhorší když si na to zvyknou :mrgreen: uvidím zatím je klid před bouří :mrgreen: ale jako když to začlo tak to bylo šílené takovy jekot :,( :,( člověk neví jak jim pomoct :,( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.1.14 18:12

Já s ní musím právě hodně kymácet, ležím u ní, zpívám…nakonec vždy usne, ale stejně, zajímá mě, co to je, protože spát se jí opravdu chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.1.14 18:22

Jo a nám to dělá i před jídlem, to teda ne vždycky, v noci vůbec, a přes den to bylo vždy, teď už je to trošičku lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.14 18:43

Právě tomu nerozumím že se mu tak hrozně chce a ne a ne zabrat přitom oči rudé…furt si je protírá a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.1.14 19:33

Máme ten samý problém malé je 10.měsíců :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.14 19:48

No takže teď u nás jeden proběhl :,( :,( strašné ani se moc nenajedl takže sem zvědavá kdy se vzbudí :( a pak se bude horko těžko uspávat :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.1.14 20:05

A jak dlouho se vám děti vztekají než usnou? U nás tak deset minut, jak kdy. Není to tak hrozné, vím, že by mohla řvát hodinu, ale je to nepřjemné, že nevím, co jí je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
8.1.14 20:08

Do té doby než se mi ho podaří uklidnit ale taky to bývá 10-15 minut :( hodně nepříjemné… chuďátko malé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.1.14 21:22

Ahojky, já mam ten samí problém malí jsou tři měsíce, je andílek, ale jak je unavená a neví jak zabrat tak řev, uspávání v kočáru na balkoně nezabírá, tak většinou jí uspím v lehátku nebo ve vajíčku, do toho se malá snaží si sednou a jak jí to nejde vzteká se. Večer když dojde na spaní horor! Položím do postýlky a konec, řev jak blázen, tak jí utěšuji, pustím ukolébavky a do těch cc 10min spinká celou noc. A ráno když vstane tak jak otevře oči tak i pusinku :D Pořád si říkám, že až se naučí sama sedět tak to vyvádění a řvaní snad přejde :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
16.1.14 18:18

Ahojky, my máme taky ten samý problém. Ondrášek má skoro 8 měsíců a taky před každým usnutím řve. Někdy řve i hodinu. Řve tak, že pak neumí přestat.
Ve 3.měsících řval každý večer i dvě hodiny. Já jsem ho uspala na rukách, položila do postýlky a za pět minut řev a vše nanovo. Někdy se opět vzbudil a vše se opakovalo. Trvalo to více jak měsíc. Pak se to zlepšilo, usínal sám, u uspávače, rádia.
A teď řve i během dne. Občas máme světlou chvilku a po deseti minutách je klid, ale většinou má výdrž.
Pořád si mne oči, oči rudé, ale pořád sebou mele, převrací se na bříško… jde vidět, že je unavený, že by spal, přesto má v sobě hodně energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí