Nerozumím svému miminku

30
8.1.14 15:23

nerozumím svému miminku

Ahoj holky, prosím o radu. Už jsem totálně na dně. Moje mimi 3 a půl měsíce se úderem 3.měsíce úplně změnilo. Do té doby veselý hodný chlapeček, když zaplakal věděla jsem hned kdy co chce. S úderem 3 měsíce konec. Protivnej, neustále pláče, úplně hystericky nic nezabírá. Houpani, chování nic. Dříve hodně trpěl na prdiky, to už ale máme dobré. Nemuzu s ním ani nikam jít, vždycky dostane ten hrozný hystericky záchvat pláče. Přes den už téměř nekojíme, musela jsem přejít na UM. Když ho chci přiložit k prsu mám pocit, že ho to strašně vytáčí. Prso si vezme jen v noci. Kolikrát do nej nemuzu dostat ani lahvičku, když už vypije tak 50 ml. Prosím vás o jakoukoli radu nebo zkušenost. Už mám nervy úplně v kýblu, nevím co mám dělat :‚( :‘(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Bella1988
8.1.14 15:24

@A-dec já mimi teprve čekám, ale šla bych k lékaři

• Citovat
  • Upravit
Ademe
8.1.14 15:27

Já mám doma to samé. Tři měsíce nejhodnější miminko na světě a pak se to obrátilo o 360 stupňů. Nezabíralo nic. Až teď když začal lézt a dostane se kam potřebuje je to zase v pohodě i když se několikrát taky pěkně vzteká když mu něco nejde. Přeji pevné nervy :hug:

• Citovat
  • Upravit
13141
8.1.14 15:27
  1. okamžitě a hned se uklidnit. Dítě cítí tvoji nervozitu
  2. sehnat nosítko a zkusit nosit v něm, když je mrzutý. Hodně pomůže, když cítí mamínku.
  3. věřit svým instiktum a intuici. Jsi dobrá matka, všechny jsme ;-)
  4. nervat do něj jídlo podle tabulek. Když nechce, nechat na potom. Šak on hlady neumře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.1.14 15:29

S nositkem taky souhlasim a taky s tim se uklidnit.
Pak bych jeste sla k dr at se koukne jestli nema nahodou zanet v usich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
8.1.14 15:30

Kdy jste byli na očkování? Může to mít souvislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.1.14 15:32

Nosítko máme, moc ho to nenadchlo. Na ockovani jsme byli 23.12.ma to přesně od tě doby! Sestřička mi řekla že je to blbost, aby se zbláznil po tom. Taky jsem si myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
8.1.14 15:33
@omites píše:
  1. okamžitě a hned se uklidnit. Dítě cítí tvoji nervozitu
  2. sehnat nosítko a zkusit nosit v něm, když je mrzutý. Hodně pomůže, když cítí mamínku.
  3. věřit svým instiktum a intuici. Jsi dobrá matka, všechny jsme ;-)
  4. nervat do něj jídlo podle tabulek. Když nechce, nechat na potom. Šak on hlady neumře.

5.precist si Karpa
s tim souvisejici 6.bily sum

a to nositko kup jeste dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.1.14 15:33

Taky bych vyzkoušela nosítko a napadají mě teda zuby. Nebo nemůže ho bolet bříško po tom UM? Jestli ho teď dostává nějak víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.14 15:34

Jak dlouho dáváš UM? Může mít bolení bříška z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
8.1.14 15:34
@A-dec píše:
Nosítko máme, moc ho to nenadchlo. Na ockovani jsme byli 23.12.ma to přesně od tě doby! Sestřička mi řekla že je to blbost, aby se zbláznil po tom. Taky jsem si myslela.

Aha, po ockovani - no ty vago, tak sestricka asi keca - jasne, ze se mohl „zblaznit“ po ockovani.Jak dlouho jste po Hexe?

EDIT: omlouvam se, uz to ctu.

Příspěvek upraven 08.01.14 v 15:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
8.1.14 15:35

Karpa jsem zkoušela. Nezabírá, nebo to neumím. Zabírá vysavač, ale přece nemuzu celé dny luxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
@A-dec píše:

Tak z očkování to být může.
Na nosítko si některé děti potřebují zvyknout, mladší je nošenec hned od narození, ale starší si taky chvíli musel zvykat. Pro začátek naložit a rychle vyrazit svižným krokem někam kousek od domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ademe

@A-dec http://www. uspavac. cz/ :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30
8.1.14 15:36

Po Hexa už 2 měsíce skoro. Teď jsme měli prevenar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí