Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, prosím o radu. Už jsem totálně na dně. Moje mimi 3 a půl měsíce se úderem 3.měsíce úplně změnilo. Do té doby veselý hodný chlapeček, když zaplakal věděla jsem hned kdy co chce. S úderem 3 měsíce konec. Protivnej, neustále pláče, úplně hystericky nic nezabírá. Houpani, chování nic. Dříve hodně trpěl na prdiky, to už ale máme dobré. Nemuzu s ním ani nikam jít, vždycky dostane ten hrozný hystericky záchvat pláče. Přes den už téměř nekojíme, musela jsem přejít na UM. Když ho chci přiložit k prsu mám pocit, že ho to strašně vytáčí. Prso si vezme jen v noci. Kolikrát do nej nemuzu dostat ani lahvičku, když už vypije tak 50 ml. Prosím vás o jakoukoli radu nebo zkušenost. Už mám nervy úplně v kýblu, nevím co mám dělat :‚( :‘(
Já mám doma to samé. Tři měsíce nejhodnější miminko na světě a pak se to obrátilo o 360 stupňů. Nezabíralo nic. Až teď když začal lézt a dostane se kam potřebuje je to zase v pohodě i když se několikrát taky pěkně vzteká když mu něco nejde. Přeji pevné nervy ![]()
S nositkem taky souhlasim a taky s tim se uklidnit.
Pak bych jeste sla k dr at se koukne jestli nema nahodou zanet v usich.
Nosítko máme, moc ho to nenadchlo. Na ockovani jsme byli 23.12.ma to přesně od tě doby! Sestřička mi řekla že je to blbost, aby se zbláznil po tom. Taky jsem si myslela.
@omites píše:
- okamžitě a hned se uklidnit. Dítě cítí tvoji nervozitu
- sehnat nosítko a zkusit nosit v něm, když je mrzutý. Hodně pomůže, když cítí mamínku.
- věřit svým instiktum a intuici. Jsi dobrá matka, všechny jsme
- nervat do něj jídlo podle tabulek. Když nechce, nechat na potom. Šak on hlady neumře.
5.precist si Karpa
s tim souvisejici 6.bily sum
a to nositko kup jeste dnes.
Taky bych vyzkoušela nosítko a napadají mě teda zuby. Nebo nemůže ho bolet bříško po tom UM? Jestli ho teď dostává nějak víc…
@A-dec píše:
Nosítko máme, moc ho to nenadchlo. Na ockovani jsme byli 23.12.ma to přesně od tě doby! Sestřička mi řekla že je to blbost, aby se zbláznil po tom. Taky jsem si myslela.
Aha, po ockovani - no ty vago, tak sestricka asi keca - jasne, ze se mohl „zblaznit“ po ockovani.Jak dlouho jste po Hexe?
EDIT: omlouvam se, uz to ctu.
Příspěvek upraven 08.01.14 v 15:35
Karpa jsem zkoušela. Nezabírá, nebo to neumím. Zabírá vysavač, ale přece nemuzu celé dny luxovat.
@A-dec píše:
Tak z očkování to být může.
Na nosítko si některé děti potřebují zvyknout, mladší je nošenec hned od narození, ale starší si taky chvíli musel zvykat. Pro začátek naložit a rychle vyrazit svižným krokem někam kousek od domu.