Hysterický pláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
618
9.7.08 09:59

........tak bych se též připojila k pochybovačům ohledně návykovosti rekt.rourky. Používali jsme jí do tří měsíců a mně zachránila od blázince a ohluchnutí a malou od ztráty hlasu a samozřejmě bolestí bříška. Používali jsme ji denně a úderem třetího měsíce již nebyla třeba. Malá se začala víc pohybovat a od tý doby prdí i kaká krásně a bez bolestí. Takže rource zdar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.7.08 10:00

Jasně viva rourka :) my jí používáme a je k nezaplacení pro třech hodinách pláče je super ulevit prdelce. Zkusil bych to být tebou a pak bych mazal k doktorce. Může to být kolika, cokoliv ale taky nějaká nepříjemnůstka. Mimi nedovede říct co ho bolí takže bych raději neriskoval. Za jednu cestu k doktorce nic nedáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
11.7.08 07:52

Ahoj,
my máme stejný problém. Naštěstí těchto situací ubývá a netrvají tak dlouho. Když nemá hlad a nebolí ho bříško, tak většinou zabere jízda v kočáře, nošení v náručí, kdy ho pevně stisknu, chodím s ním a posloucháme u toho nějakou klidnou hudbu. Někdy mu místo hudby povídám. Zabalení do zavinovačky. Včera jsem si objednala šátek, protože jsem zkoušela kamarádčin a krásně se v něm zklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.7.08 11:25

ahojda, tak šátek už mám od včerejška také doma, tak jsem zvědavá jak to na malého bude zabírat. Jinak od včerejška pro změnu kakáme o 106, až moc, dnes jsme byli u Mudr., ale podle ní je to vše prý normální, no nevim to kakání 6× za den a docela řídké mi nepřipadá moc normálně, uvidím budu to sledovat přes víkend a kdyby něco tak tak zase zajdeme na zvážení jestli prďolka neubývá, teplotku nemá.
Ach jo to je pořád něco :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.7.08 20:43

Ahoj, to kakání je normální. Rozárka kadila při každém kojení snad do 3 měsíců. Ale k tomu pláči - Rozárka, když byla unavená, tak se vůbec nosit ani mazlit nechtěla. Prostě chtěla mít klid. Docela dlouho nám trvalo, než jsme na to přišli. Když jsem jí nosila a konejšila,nebo jí cpala prso, tak řvala jako tur - už snad od porodnice. Pomohlo jí dát do postýlky a trochu hladit po hlavičce. Dodnes je to neskutečně hodné dítě. Ale když je unavená, tak mazlení rozhodně nezabírá. Usíná úplně sama, trochu bručí -a to stačí tam 3-4× přijít a pohladit jí. A šátek je výborná věc - vřele doporučuji. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.7.08 22:39

Taky nedám na balon dopustit.První měsíce jsme na něm strávili spoooustu času.ale pomáhalo to. :D :roll: ..jen ty záda kdyby tak z toho neboleli :).To brečení bez „důvodu“ přešlo +/- kolem třetího měsíce.četla jsem knížku Nejšťastnější miminko v okolí nebo tak nějak a tam ten spisovatel(doktor) popisuje, že první tři měsíce může být chybějící 4 trimestr.Miminka se cítí bezbranně a proto pláčou.Doporučuje zavinovat, houpat,pouštět monotónní zvuky a chovat myslím.Nám se osvědčilo všechno!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.8.08 10:24

Dětská kolika

Ahojte, no nás trápila dětská kolika - prdíky. Pláč se stupňoval a jeho doba rostla. Výborně nám pomohly Probiotické kapky. Máte také někdo takovou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure