Hysterie při odběrech krve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1907
18.2.19 14:55
Tak to nenapadlo me ani doktorku nechat ji tam samotnou
@Anonymní píše:
@alexxa mám to stejně, akorát tě nepotěším, nezbavila jsem se toho ani v dospělosti. Samozřejmě nevyvádím už jako když jsem byla malá, snažím se držet se, ale když vím že mám jít na odběry, je mi mdlo, chce se mi zvracet, začnou mě hrozně bolet ruce, fakt je mi zle, těsně předtím ještě hůř. Na plánovanou operaci jsem si žádala o extra oblbovák, protože to fakt nedávám a dělala jsem co jsem mohla, abych byla co nejvíc ospalá a mimo. Ale je fakt, že tím přikurtováváním apod. se to jenom zhoršuje, snažila bych se spíš najít doktorku která bude mít trpělivost a snažit se odlákat pozornost, všechno něžně, mírně. Jinak to v té hlavě zůstane.

Nejde odlakat pozornost.To by jste musely videt co dela, jak vyvadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.2.19 14:58

@Králičice skusim diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.19 15:01

pujdu proti proudu - osmileta kobyla by uz mela poslechnout a porozumet dane situaci, neni to trilete dite.. Proste vyvadet nebude, nejsme v divadle! Kdyz vidim nektere matky, jak se opakovane doprosuji vlastniho ditete, aby v ruznych situacich spolupracovalo, nemam slov.. :roll: anonymne z duvodu, aby se do me prehnane ochrankyne nepustily

• Citovat
  • Upravit
116387
18.2.19 15:02

a ještě mi napadlo, nechat jí napsat něco slabšího na uklidnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
18.2.19 15:03
@Anonymní píše:
pujdu proti proudu - osmileta kobyla by uz mela poslechnout a porozumet dane situaci, neni to trilete dite.. Proste vyvadet nebude, nejsme v divadle! Kdyz vidim nektere matky, jak se opakovane doprosuji vlastniho ditete, aby v ruznych situacich spolupracovalo, nemam slov.. :roll: anonymne z duvodu, aby se do me prehnane ochrankyne nepustily

Tohle je ale trichu jiná situace, nemyslíš? Ona to přece nedělá z plezíru, ale protože se doopravdy bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116387
18.2.19 15:06
@Anonymní píše:

A co jako navrhuješ? Seřezat řemenem? :lol: Pokud má tak strašný strach, tak těžko poslechne jen na základě toho, že se na ní houkne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.2.19 15:06
@alexxa píše:
Ahoj vsem,
jdu si pro radu jak na 8letou dceru aby si nechala odebrat krev? Ma z toho panickou hruzu, v ordinaci zacne vyvadet a proste ji krev neodeberou. Dnes zase hystericka scena jako blazen, 3 dospeli jsme ji neudrzely ani tricko jsme ji nemohly sundat. Rozhovory o dulezitosti odberu, priprava na to nepomaha. Boji se jehly pry je moc velka.Boji se krve, co kdyz ji tak krev bude v tele chybet :-D… pani doktorka uz zminila i odbery v nemocnici kde ji prikurtujou. K tomu jednou doslo kdyz byla hospitalizovana a vyvadela jim tam. Jenze takhle ten strach bude horsi a horsi…

Já to tak mám dodnes. Akorát ve svých 47 letech bych už se styděla hystericky vyvádět, tak hrdinně držím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.2.19 15:09

Ja uz jsem davno dospěla, za sebou dve tehotenstvi, dochazim na endo, takze bych na odbery uz mohla byt zvykla. Ale nejsem. Jak na mam jit, je mi zle, mdlo, klepu se… :nevim: takze ji chudinku chapu. Co ji nabidnout, aby si lehla na luzko a mit tam plentu, aby vubec nevidela? Ja treba nesmim videt krev, jehlu ani za boha a kdybych videla ten vpich, na miste umru. Fakt. I ted je mi zle :oops:
Edit. Jeste jsem si vzpomnela, vloni byl na odberech ctyrlety syn, ja se pred nim drzela, ale on delal presne tyhle hystericke sceny. Druhy den jsem je poslala s tatinkem a v pohode. Takze sama nebo s nekym jinym at zkusi jit.

Příspěvek upraven 18.02.19 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.2.19 15:09
@Anonymní píše:

Pojd s nami na odbery a ukaz mi jak ji sklidnis nejlepe na poprve ;) tohle neni o neposlusnosti,ale o strachu.Ona vi, ze je to dulezite vysetreni,ale nedokaze ovladnout strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
18.2.19 15:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.2.19 15:11
@aiwwa píše:
a ještě mi napadlo, nechat jí napsat něco slabšího na uklidnění?

taky me napadlo, ale neovlivni to vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116387
18.2.19 15:12
@Enmamma píše:
Já to tak mám dodnes. Akorát ve svých 47 letech bych už se styděla hystericky vyvádět, tak hrdinně držím. :mrgreen:

to je fakt, ve 47 letech už je blbé se svíjet vzteky po podlaze. Taky to nesnáším. Ani pravidelné infuze mě nevyléčily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116387
18.2.19 15:13
@alexxa píše:
taky me napadlo, ale neovlivni to vysledky?

tak když se domluvíš přímo s doktorkou, tak by to mělo být v pohodě myslím. Pořád lepší než když jí to neodeberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.2.19 15:15
@Králičice píše:
http://www.nemocnicepribram.cz/…na-vysetreni
https://www.ulekare.cz/…zliny-365504

super, to skusim koupit a jeste ji necham, at si krem nanese sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
18.2.19 15:16
@aiwwa píše:
to je fakt, ve 47 letech už je blbé se svíjet vzteky po podlaze. Taky to nesnáším. Ani pravidelné infuze mě nevyléčily.

ta predstava me rozesmala :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+