Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
![]()
To byla krásná pohádka na dobrou noc, díky!
A ještě hezčí pocit mám z toho, že naštěstí tak nežijem ![]()
Pokaždý mě dostávají přesně tyhlety „žurnálový“ rodinky: matka mladice, tak dvacítka maximálně, doma už dvě děti (někdy to vypadá, že je musela mít v patnácti, aby ve dvaceti měla náruč plnou svých dětí-školáků), jen samej úsměv, žádnej stres, protože je to vzdělaná a dobře vydělávající profesionálka (ale kdy tu vejšku vystudovala a kariéru vybudovala ???
) ![]()
Ale bacha - skutečně znám rodinu, kde mi huba padá: ženská kolem pětatřiceti, 3 fain děti, super manžel-právník, skutečně katalogovej barák, auto atd. atd. atd., ona začala na sebe podnikat a fakt se jí daří … a naneštěstí se o sebe umí tak starat (nechápu, kdy na to bere čas a sílu s třema dětma a prací), že vypadá o 10 let mladší než je - postava, pleť, vlasy … samej úsměv, nenuceně milá. Pokaždý na ní vejrám a tiše závidím.
Tak lepší budíček jsem už dlouho neměla. Díky za skvělé ráno-a to i bez pomerančového džusu a cereálních sušenek ![]()
Četla jsem kdysi původní verzi.. Nápad je to pěkný, ale dalo by se to uchopit lépe… Nelíbí se mi styl, jakým je to napsané, ale jinak
.
Ještě bych dodala, že v takové rodince z reklamy mají vždy dvě děti a to holčičku a chlapečka. Snad nikdy nemají dvě holčičky nebo dva chlapečky. ![]()
A zabudla si, že mamička po pôrode vyzerá ako modelka, je krásne namaľovaná, má skvelé vlasy, nie tri chlpy ,ako väčšina žien, ktorým po pôrode začnú neskutočne padať vlasy, žiadne kruhy pod očami od nevyspania…
nepřihl. Rampepurna píše:
To byla krásná pohádka na dobrou noc, díky!
A ještě hezčí pocit mám z toho, že naštěstí tak nežijem
Pokaždý mě dostávají přesně tyhlety „žurnálový“ rodinky: matka mladice, tak dvacítka maximálně, doma už dvě děti (někdy to vypadá, že je musela mít v patnácti, aby ve dvaceti měla náruč plnou svých dětí-školáků), jen samej úsměv, žádnej stres, protože je to vzdělaná a dobře vydělávající profesionálka (ale kdy tu vejšku vystudovala a kariéru vybudovala ???)
Ale bacha - skutečně znám rodinu, kde mi huba padá: ženská kolem pětatřiceti, 3 fain děti, super manžel-právník, skutečně katalogovej barák, auto atd. atd. atd., ona začala na sebe podnikat a fakt se jí daří … a naneštěstí se o sebe umí tak starat (nechápu, kdy na to bere čas a sílu s třema dětma a prací), že vypadá o 10 let mladší než je - postava, pleť, vlasy … samej úsměv, nenuceně milá. Pokaždý na ní vejrám a tiše závidím.
Jestli myslíš tu samou jako já … ![]()
Jinak jsem tu taky řvala smíchy, výtečný. Mně vytáčí zvláště reklamy na hospodyně, co zažívají orgasmus poté, co se rozhlédnou po koupelně právě umytou nějakým zázračným přípravkem Nic než hygienická čistota
![]()