Ideální rodina z pohledu TV reklam

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1438
23.8.11 23:04
:lol: :lol: :lol:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
23.8.11 23:15

:mrgreen:
To byla krásná pohádka na dobrou noc, díky!
A ještě hezčí pocit mám z toho, že naštěstí tak nežijem :-)
Pokaždý mě dostávají přesně tyhlety „žurnálový“ rodinky: matka mladice, tak dvacítka maximálně, doma už dvě děti (někdy to vypadá, že je musela mít v patnácti, aby ve dvaceti měla náruč plnou svých dětí-školáků), jen samej úsměv, žádnej stres, protože je to vzdělaná a dobře vydělávající profesionálka (ale kdy tu vejšku vystudovala a kariéru vybudovala ??? :think::-)

Ale bacha - skutečně znám rodinu, kde mi huba padá: ženská kolem pětatřiceti, 3 fain děti, super manžel-právník, skutečně katalogovej barák, auto atd. atd. atd., ona začala na sebe podnikat a fakt se jí daří … a naneštěstí se o sebe umí tak starat (nechápu, kdy na to bere čas a sílu s třema dětma a prací), že vypadá o 10 let mladší než je - postava, pleť, vlasy … samej úsměv, nenuceně milá. Pokaždý na ní vejrám a tiše závidím.

• Citovat
  • Upravit
3544
23.8.11 23:33

super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
24.8.11 08:18

Tak lepší budíček jsem už dlouho neměla. Díky za skvělé ráno-a to i bez pomerančového džusu a cereálních sušenek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
24.8.11 12:13

Četla jsem kdysi původní verzi.. Nápad je to pěkný, ale dalo by se to uchopit lépe… Nelíbí se mi styl, jakým je to napsané, ale jinak :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
26.8.11 08:14
:mrgreen: :pankac:

Ještě bych dodala, že v takové rodince z reklamy mají vždy dvě děti a to holčičku a chlapečka. Snad nikdy nemají dvě holčičky nebo dva chlapečky. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
30.8.11 18:26

Tak to se povedlo,brada mi spadla na zem,fakt bomba!!

• Citovat
  • Upravit
1779
9.9.11 21:24

:palec: :mrgreen: :mrgreen: tak to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2739
13.9.11 23:00

A zabudla si, že mamička po pôrode vyzerá ako modelka, je krásne namaľovaná, má skvelé vlasy, nie tri chlpy ,ako väčšina žien, ktorým po pôrode začnú neskutočne padať vlasy, žiadne kruhy pod očami od nevyspania…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.9.11 16:53
nepřihl. Rampepurna píše: :mrgreen:
To byla krásná pohádka na dobrou noc, díky!
A ještě hezčí pocit mám z toho, že naštěstí tak nežijem :-)
Pokaždý mě dostávají přesně tyhlety „žurnálový“ rodinky: matka mladice, tak dvacítka maximálně, doma už dvě děti (někdy to vypadá, že je musela mít v patnácti, aby ve dvaceti měla náruč plnou svých dětí-školáků), jen samej úsměv, žádnej stres, protože je to vzdělaná a dobře vydělávající profesionálka (ale kdy tu vejšku vystudovala a kariéru vybudovala ??? :think: ) :-)Ale bacha - skutečně znám rodinu, kde mi huba padá: ženská kolem pětatřiceti, 3 fain děti, super manžel-právník, skutečně katalogovej barák, auto atd. atd. atd., ona začala na sebe podnikat a fakt se jí daří … a naneštěstí se o sebe umí tak starat (nechápu, kdy na to bere čas a sílu s třema dětma a prací), že vypadá o 10 let mladší než je - postava, pleť, vlasy … samej úsměv, nenuceně milá. Pokaždý na ní vejrám a tiše závidím.

Jestli myslíš tu samou jako já … :palec:

Jinak jsem tu taky řvala smíchy, výtečný. Mně vytáčí zvláště reklamy na hospodyně, co zažívají orgasmus poté, co se rozhlédnou po koupelně právě umytou nějakým zázračným přípravkem Nic než hygienická čistota :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
14.9.11 17:03

Dobrýýý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: normálně jsem si cvrnkla :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5799
14.9.11 20:42

tak jsem se úžasně pobavila a můžu jít spát :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí