IELM softshell overal - mate nekdo zkušenost?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Petkaelik jo tak pro me je dest slejvak, nemyslim mrholeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak do opravdového děšte fakt jen pláštěnku, souhlas… softshell je bezva na takové ty nečekané deštíky apod… je to jako lepší větrovka, do určité míry vodu nepropustí na další vrstvu oblečení - ale pokud si děti sednou do louže, tak to materiál nezvládne, to je jasný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petula306 mohu jen doporucit! Vždy kupuji ve výprodeji (za těch cca 700kc) dvě - jednu do školky a jednu na ven doma. Úžasné provedení, neprofoukne, nepromokne. Nosime od jara, přes léto (ranní rosa), podzim až po mírnou zimu. Vždy dle počasí vrstvim oblečení pod
do školky super, učitelky spokojene - velmi snadno se svlékne i oblékne 😊 jen doporucuji vybírat barvu tmavší - bílá nebo světla na kolenech nebo na zadku není úplně nejlepší barva na údržbu 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, jako zakladatelka mohu říct, že nakonec jsem do toho šla. objednala ři různé velikosti (86,92,98) a jsem spokojena. obchod proběhl rychle, zboží došlo v pohode. Kvalita mi přijde super. Barvy hezké, vše dobře ušito. Je volnejší a větší než číslování, takže i tohle dobré. V porovnání s napr tchibo je širší, co mi vyhovuje když chci dítě nabalit
Takže spokojenost a pokud dítě bude chtít i jako starší overaly nosit, určitě je znovu koupím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit