Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky z prahy.Slyšela jsem,že se Ikea v Praze rekonstruuje a to za běžného provozu, je to prý pěkný mazec,nevíte jak dlouho to asi potrvá? Děkuji …
Ahojky, jo rekonstrukce tam je, nevím jestli na zličíně, já byla na černáku a absolutně jsem tan nic nekoupila, např. dětský oddělení, tak téměr není
Třeba se to už změnila byla jsem tam určitě před víc jak týdnem, podle mě nikde napsano nemají jak dlouho to potrvá. Třeba někdo bude chytřejší ![]()
na črným mostě pořád rekonstruují, chce se to podívat, jestli to co chcete mají skladem
ale na Zličíně žádný omezení nejsou ![]()
má to trvat do poloviny listopadu - na ČM. A je to tam hrozné, byla jsem tam teď 2× a neměli nic - na netu prý 100% skladem, haha. Dnes tam jedu znovu a běda, jestli tam ty věci nebudou!
Jen na ČM, Zličín funguje na 100%, jsme tam ted téměř obden.
zličín funguje, ale jezdí tam všichni. Takže o víkendu tam neni k hnutí ![]()
skoro se tam dnes bojím jet, sice to nemám daleko, na ČM budu tak jako tak, ale běda jim, jestli to tam nebude!!! ![]()
Tak pak prosím o info,jak to tam vypadá. mám to z ruky a chtěla bych tam jet až to bude otevřené úplně a najdu tam co potřebuji a chci
Děkuji moc
Holky, které ste tam o víkendu byly jak to vypadá? můžeme taky vyrazit ![]()
Spoléhám na to,že tam koupím něco pro tchýni k vánocům,ale raději to nechci nechávat naposlední chvíli,jinak mimichodem co vy kupujete tchánovcům pod stromeček?
já tam jedu zítra, prý mají v polovině listopadu otvírat, takže by to mělo být z 99% hotové
dám zítra poo vědět, jak to vypadá ![]()
Neni to tak hrozny, maji normalne ten sklad na nabytek, tam nic nemenili, jen zvetsovali prostory a restauraci, ale uz se tam da i najist. Myslim, ze to je v pohode, jen tam proste chodite mezi zavesama, ale uz tam nejaky mistnosti maji hotovy. vypada to uz dobre.
Tak IKEA na 99% funkční… nemají snad jen kousek oddělení s povlečením a matracema, ale makali na tom
a pak teda teprve naváží ty sklady dole
ale jinak už v pohodě, vánoční zboží mají a je to tam úplně jiný ![]()
Byla jsem tam v neděli a fakt je to už skoro hotové. Jen jsem opět nesehnala lampu! Na netu 100% skladem, do telefonu mě ujišťovali, že jich mají plno.No, asi je to nějaký znamení, že si ji kupovat nemám ![]()
SandraM píše:
Byla jsem tam v neděli a fakt je to už skoro hotové. Jen jsem opět nesehnala lampu! Na netu 100% skladem, do telefonu mě ujišťovali, že jich mají plno.No, asi je to nějaký znamení, že si ji kupovat nemám