Ikea Praha - rekonstrukce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
30.10.11 07:16

Ikea -rekonstrukce

Ahoj maminky z prahy.Slyšela jsem,že se Ikea v Praze rekonstruuje a to za běžného provozu, je to prý pěkný mazec,nevíte jak dlouho to asi potrvá? Děkuji …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2374
30.10.11 07:34

Ahojky, jo rekonstrukce tam je, nevím jestli na zličíně, já byla na černáku a absolutně jsem tan nic nekoupila, např. dětský oddělení, tak téměr není :zed: Třeba se to už změnila byla jsem tam určitě před víc jak týdnem, podle mě nikde napsano nemají jak dlouho to potrvá. Třeba někdo bude chytřejší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
30.10.11 07:54

na črným mostě pořád rekonstruují, chce se to podívat, jestli to co chcete mají skladem ;) ale na Zličíně žádný omezení nejsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
30.10.11 07:54

má to trvat do poloviny listopadu - na ČM. A je to tam hrozné, byla jsem tam teď 2× a neměli nic - na netu prý 100% skladem, haha. Dnes tam jedu znovu a běda, jestli tam ty věci nebudou!

• Citovat
  • Upravit
jjelena
30.10.11 07:59

Jen na ČM, Zličín funguje na 100%, jsme tam ted téměř obden.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
30.10.11 08:05

zličín funguje, ale jezdí tam všichni. Takže o víkendu tam neni k hnutí :zed:

• Citovat
  • Upravit
14046
30.10.11 08:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
30.10.11 09:14

skoro se tam dnes bojím jet, sice to nemám daleko, na ČM budu tak jako tak, ale běda jim, jestli to tam nebude!!! :)

• Citovat
  • Upravit
660
30.10.11 09:58

Tak pak prosím o info,jak to tam vypadá. mám to z ruky a chtěla bych tam jet až to bude otevřené úplně a najdu tam co potřebuji a chci :palec: Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.11.11 13:26

Holky, které ste tam o víkendu byly jak to vypadá? můžeme taky vyrazit :palec:
Spoléhám na to,že tam koupím něco pro tchýni k vánocům,ale raději to nechci nechávat naposlední chvíli,jinak mimichodem co vy kupujete tchánovcům pod stromeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
1.11.11 17:35

já tam jedu zítra, prý mají v polovině listopadu otvírat, takže by to mělo být z 99% hotové ;) dám zítra poo vědět, jak to vypadá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
1.11.11 17:43

Neni to tak hrozny, maji normalne ten sklad na nabytek, tam nic nemenili, jen zvetsovali prostory a restauraci, ale uz se tam da i najist. Myslim, ze to je v pohode, jen tam proste chodite mezi zavesama, ale uz tam nejaky mistnosti maji hotovy. vypada to uz dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
2.11.11 12:46

Tak IKEA na 99% funkční… nemají snad jen kousek oddělení s povlečením a matracema, ale makali na tom ;) a pak teda teprve naváží ty sklady dole ;) ale jinak už v pohodě, vánoční zboží mají a je to tam úplně jiný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
2.11.11 13:20

Byla jsem tam v neděli a fakt je to už skoro hotové. Jen jsem opět nesehnala lampu! Na netu 100% skladem, do telefonu mě ujišťovali, že jich mají plno.No, asi je to nějaký znamení, že si ji kupovat nemám :-)

• Citovat
  • Upravit
660
2.11.11 13:28
SandraM píše:
Byla jsem tam v neděli a fakt je to už skoro hotové. Jen jsem opět nesehnala lampu! Na netu 100% skladem, do telefonu mě ujišťovali, že jich mají plno.No, asi je to nějaký znamení, že si ji kupovat nemám :-)
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák