Postel - která se vám líbí?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
29.10.11 20:06

postel-která se Vám líbí?

Vybírám postel pro prcka a nemohu se rozhodnout :think:
Která se líbí Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
29.10.11 20:07

nebo:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.10.11 20:08

No po pravdě?No,asi bych nekoupila ani jednu.Kdyby nebylo zbytí tak tu první.Ale každá máme jiný vkus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.11 20:12

Taky bych nekoupila ani jednu, ale hlavně kvůli ceně, protože si myslím, že je to na tu chvilku, dokud to dítě baví, předražený, ale jinak vede ta první. Zrovna zítra se na ní jdu podívat ke kamarádce, jen má růžovo fialovou pro dceru ke 3. narozeninám. Je mi jasný, že naše holky z ní budou hotový a budou dindat, ale nevejde se jim do pokojíčků :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2458
29.10.11 20:12

Ta prvni se mi libi vic, je takova utulnejsi. Ale zalezi na tobe nebo spis na diteti jake je. Jestli se rado schovava, anebo samo ve stisnenem prostoru spis znervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.10.11 20:17

me se moc libi barvy te prvni, ale osobne bych nic takoveho neporizovala, nebudes moct nechat prcka v pokojicku chvilku samotneho, aby nespadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
29.10.11 20:18

Ta první je super, taky bych ji pořídila, ale máme podkroví :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.10.11 20:20

Mě se ta první taky líbí :-) .
andrys23, kde jsi jí našla, jak se jmenuje a kolik stojí? :mrgreen: K druhým narozeninám chci koupit prckovi novou postel, a tahle by byla super.

• Citovat
  • Upravit
17310
29.10.11 20:20
lucie.t píše:
me se moc libi barvy te prvni, ale osobne bych nic takoveho neporizovala, nebudes moct nechat prcka v pokojicku chvilku samotneho, aby nespadl.

Dávala bych tomu 24h.A bud vydrží postel nebo náš malý pohormadě :lol:

nechci tě odrazovat,ale je to fakt krásná postel(ta první).Barvy jsou taky super,ale je to velmi nepraktické.Kamrádky malej z takový zbuchnul…Ta skluzavka je krátká,za chvíli se po ní naučí lézt nahoru a k neštěstí je jen krůček :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
29.10.11 20:26
DevilAjka píše:
andrys23, kde jsi jí našla, jak se jmenuje a kolik stojí? :mrgreen: K druhým narozeninám chci koupit prckovi novou postel, a tahle by byla super.

Tady,ale je to tedy darda,aby to bylo jako na fotce:
 http://www.detske-pokoje.eu/…uzavkou-smrk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.11 20:28
DevilAjka píše:
andrys23, kde jsi jí našla, jak se jmenuje a kolik stojí? :mrgreen: K druhým narozeninám chci koupit prckovi novou postel, a tahle by byla super.

Kolegyně jí kupovala v Domestavu, tak asi www.domestav.cz a stála jí cca 10tisíc se vším všudy. zítra jdeme na osolavu 3. narozenin její dcery, tak jí omrknu naživo

• Citovat
  • Upravit
1751
29.10.11 20:29

Ta první je Domino od Domestavu, syn na ní spí od dvou let. Byla původně pro dceru, ale nějak si to vyměnili, dcera je na nízké a syn má tuto vyvýšenou.

Ono tam hlavně nemusíte mít všechny ty cajky, na který se akorát chytá prach. :oops: My máme klasika vyvýšený lůžko ze zábranama a na nich polštářky. Ale je mi jasný, že kdyby toto viděly moje děti, že by se jim to taky moc líbilo. :-)

Jinak já jsem s postelí spokojená, jen mi vadí, že je na ní všechno vidět. Jakmile do ní zaryješ tužku, bouchneš hračkou nebo kousneš, je to v tom měkkém dřevě všechno vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
29.10.11 20:30
andrys23 píše:
DevilAjka píše:
Tady,ale je to tedy darda,aby to bylo jako na fotce:
http://www.detske-pokoje.eu/…uzavkou-smrk

To teda darda je :mrgreen: . To mi doma neprojde :jazyk: . Ale je fakt moc hezká. :palec:
Přemýšlím, jestli by to nešlo všechno vyrobit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2458
29.10.11 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
29.10.11 20:32
jjelena píše:
DevilAjka píše:
Kolegyně jí kupovala v Domestavu, tak asi www.domestav.cz a stála jí cca 10tisíc se vším všudy. zítra jdeme na osolavu 3. narozenin její dcery, tak jí omrknu naživo

To se mi nezdá jen ta postel bez dekorace stojí asi 13000 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák