Postel - která se vám líbí?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1751
29.10.11 20:40
andrys23 píše:
jjelena píše:
DevilAjka píše:
Mě se ta první taky líbí :-) .
andrys23, kde jsi jí našla, jak se jmenuje a kolik stojí? :mrgreen: K druhým narozeninám chci koupit prckovi novou postel, a tahle by byla super.
Kolegyně jí kupovala v Domestavu, tak asi www.domestav.cz a stála jí cca 10tisíc se vším všudy. zítra jdeme na osolavu 3. narozenin její dcery, tak jí omrknu naživo
To se mi nezdá jen ta postel bez dekorace stojí asi 13000 :nevim:

To je hloupost, já za ní dala cca 15tis. a to tam zdaleka nemáme všechny ty „kudrdlinky“. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.10.11 20:46

Holky, nevím,zítra uvidím, co všechno tam mají, ale ukazovala nám tu růžovou. Možná mluvila jen o konstrukci a tu jsem na tom Domestavu našla přes 9ooo,– :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6064
29.10.11 21:28

tak za mě jednoznačně ta první, ta je krásná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.10.11 22:13

Na pohled se mi víc líbí ta první, je i útulnější, ale zvažovala bych ji kvůli spaní v letních dnech, jestli jde v pohodě dát pryč ta horní část, aby se dalo v létě dýchat, je to docela uzavřený prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.10.11 22:14

Ahoj holky,

Já bych z nabídky volila tu první.

Patrovou postel z masivního dřeva s domečkem mám za 1 200!!! Stačí pár dní lovit na aukru!

Malá napřed spala na nízké a pak jsme jen přidali spodní nožky (2,5r). Nemá skluzavku, jsem zásadně proti ní, je to o úraz při děckých hrách. U nás je postel jen na spaní. Ale dole v domečku je dětský ráj.

Jinak se dá postel (za cca 6 tisíc) vyrobit na zakázku u truhláře a šikovné ručky už došijí domeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák