Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Takovej neobvykle blbej dotaz:D chystame se poprve do Ikey. Uz jsem se i registrovala na netu, muzu si zitra pozadat na infu o vydani te plastove karty family klubu? nevite, co k tomu potrebuju? a ktera Ikea je v Praze lepsi? aby tam bylo vyziti pro dite nejaky detsky koutek kde by si mohla mala pohrat, predpokladam a nejaka restauracka na obed? diky za info:D
Příspěvek upraven 28.10.11 v 19:52
Ahoj. S kartou neporadím (už si to nepamatuju), ale pokud jej ti jedno, do které Ikea byste jeli, tak bych jela radši na Zličín. Já mám teda radši tu na Černém MOstě, ale ještě nedávno tam stále probíhala rekonstrukce, takže to není úplně ono. Restaurace je v obou, dětský koutek asi taky, ale tuším, že tam berou starší děti
.
hkac: ne, ze bych si tam sla s Gitkou do detskeho koutku pohrat:)
Ahoj,
mě ta kartička přišla poštou, pokud se nemýlím.A za mě radši jezdím do Ikei na Zličín.
registrovat se můžeš na netu a vytisknout si doasnou kartu, plastová přijde časem poštou. Dětský koutek nemá snad žádná ikea, myšleno takový, kam by mohli i rodiče. Ten co tam je je jen pro děti, stále plný
A dítě mám ten dojem musí už být bez plen a samo mluvit ![]()
Hanule píše:
registrovat se můžeš na netu a vytisknout si doasnou kartu, plastová přijde časem poštou. Dětský koutek nemá snad žádná ikea, myšleno takový, kam by mohli i rodiče. Ten co tam je je jen pro děti, stále plnýA dítě mám ten dojem musí už být bez plen a samo mluvit
Hlavně mu musí být tři roky a musí mít na výšku nějakých 95 cm. My byli v létě na Zličíně, malýmu jsou tři roky v listopadu a nevzali nám ho a on tam tak moc chtěl. ![]()
Aha, tak to jsem nevedela, muyslela jsem, ze si muzu jit s Gitkou do koutku pohrat. Takhle to obcas delame v treba v Edenu, ze poslu manzela s ditetem do detskeho koutku na hodku a ja si v klidku nakoupim:)
Tenhle dětský koutek je na to, aby si rodiče mohli v klidu nakoupit ![]()
V Ikee mají někde na začátku ve stojáncích takové papírové letáčky, provizorní karty. Ty vyplníš a odevzdáš a pak ti kartička přijde poštou (mně teda docela za dlouho, možná několik měsíců). Nebo se asi můžeš registrovat i na netu.
Jinak jsou Ikey stejné, v restauracích i dětských koutcích. Malá si ale může pohrát i na vystavených hračkách, a v dětském oddělení je taková malinká klouzačka.
Ovšem jak je to s rekonstrukcí na Černém mostě netuším, byla jsem min. týden na Zličíně.
jednoznačně bych jela na Zličín..šťastnou ruku při výběru.. ![]()
já když tam jela poprvé zažívala jsem infarktové stavy..prostě skoro všechno se mi hodilo… ![]()
po několika hodinách měl infarktový stav miláček u pokladny… ![]()
Monjie píše:
Takovej neobvykle blbej dotaz:D chystame se poprve do Ikey. Uz jsem se i registrovala na netu, muzu si zitra pozadat na infu o vydani te plastove karty family klubu? nevite, co k tomu potrebuju? a ktera Ikea je v Praze lepsi? aby tam bylo vyziti pro dite nejaky detsky koutek kde by si mohla mala pohrat, predpokladam a nejaka restauracka na obed? diky za info:DPříspěvek upraven 28.10.11 v 19:52
nevim ktera ikea je v praze lepsi,ja jezdim do brna,ale koutek by mel byt ale od3let veku,jinak si deti hraji v oddeleni hracek,kdyz prochazis,ale musis mit trpelivost tam s deckem nejakou tu dobu vydrzet a nenakupovat:-)
ikea family plastova karta chodi az tak za 3mesice,ale pokud budes mit zitra nejake potvrzeni,ze jsi se registrovala nebo se zaregistrujes u nich na letacek,tak ti uz slevu daji ten den.
monuline píše:
jednoznačně bych jela na Zličín..šťastnou ruku při výběru..
já když tam jela poprvé zažívala jsem infarktové stavy..prostě skoro všechno se mi hodilo…
po několika hodinách měl infarktový stav miláček u pokladny…
Monjie píše:
Aha, tak to jsem nevedela, muyslela jsem, ze si muzu jit s Gitkou do koutku pohrat. Takhle to obcas delame v treba v Edenu, ze poslu manzela s ditetem do detskeho koutku na hodku a ja si v klidku nakoupim:)
no pokud muzete tak nechte ditko nekde na hlidani u babicek,ikea je tak na 3hodky,pokud jdes poprve…a pro decka je to otrava.
Taky jsem pro Yličín, ted tam jsem snad obden. Dětský koutek funguje opravdu od 3 let a 95cm. Naše mladší bude mít 4, chodí druhým rokem do školky, ale je malá a drobná a s jejíma 94cm jí tam nevzali. Stalo se to teda jen jednou, jinak tam chodí běžně. Ale takhle malou holčinu ti tam určitě nevezmou.
Na černáku určitě probíhala rekonstrukce ještě minulý týden, byla tam kolegyně. Ale i tak máme Zličín radši. ![]()
Vedle Ikey na Zličíně je obligátní Beckiland
takový větší dětský koutek..
(ovšem vstupné do něj je 190kč za osobu, a to vč.dospělých
V ikee je pochopitelně restaurace i dětský koutek.