Ikea a karta Family Club

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1754
28.10.11 21:20

Taky mam prcka a skoro 4 letaka mi v Praze v Ikei do koutku nevzali.
V Brne s timto problem nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.10.11 21:21
Valli píše: …no pokud muzete tak nechte ditko nekde na hlidani u babicek,ikea je tak na 3hodky,pokud jdes poprve…a pro decka je to otrava.

Naprosto souhlasím. Zcvokneš se ty i dítě. Já do Ikey chodím s dítětem jen tehdy, když jdu pro něco konkrétního - pak to proběhnu, vezmu a šup ke kase zaplatit a ven (max. to vezmu přes tu jejich restauračku a dáme tam obídek). Ale takto se v Ikey obvykle nenakupuje. :lol: Ideální je šouračka, rozhlížečka, představování si a přemýšlení, kam by se mi to hodilo a to je fakt na blázinec, když u toho máš pacifikovat dítko, které se navíc neskutečně nudí.

Btw nevím jak v Praze, ale v Brně mají teď na tyto 3 dny akci - slevy a tak. Podle mě tam bude neskutečný blázinec! Tento víkend bych tam fakt nelezla. A to ani bez dítěte. :mrgreen: :wink: A to su po prolistování vánočního katalogu fakt nadržená! Jak stepní koza! Ale vydržím do všedního dne, to tam bude míň lidí a starší bude u babičky (mimino to prospí, to je v pohodě). 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
28.10.11 21:22

Tak na to seru, tam si asi dojedu sama, kdyz je to takhle debilni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
29.10.11 21:50

Určitě na Zličín,na Černém mostě je stále rekonstrukce,blbě se parkuje,špatně se tam orientuješ a to jsem tam byla milionkrát a přijde mi,že mají i méně věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
29.10.11 21:54

Nakonec jsme tam nebyli, jeli jsme plavat a svedsky koule jsem udelala doma a stolecek s zidlickama koupila na aukru za par korun:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
29.10.11 21:55
Monjie píše:
Nakonec jsme tam nebyli, jeli jsme plavat a svedsky koule jsem udelala doma a stolecek s zidlickama koupila na aukru za par korun:D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
21.10.13 19:53

Ahoj holky. Mám dotaz.Jak je to s tím dětským hlídacím koutkem, je to placené a kolik? Konkrétně Ikea Brno. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
30309
25.11.16 15:03

Ahoj,
potrebuju vedet, jestli karta Ikea Family vydana v Cesku plati i pro zahranicni Ikey..
Diky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
25.11.16 16:07

@farska Obráceně to lze (karta vydaná v německu lze použít v čr), tak snad i česká v zahraničí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
25.11.16 16:07
@histep píše:
@farska Obráceně to lze (karta vydaná v německu lze použít v čr), tak snad i česká v zahraničí. :nevim:

Kez byyy
super, dekuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák