Ikea a karta Family Club

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26890
28.10.11 20:15

Na Cernaku je rekonstrukce tusim do konce roku a restaurace tam je ted uplne zavrena. Byla jsem tam pred mesicem a to misto ni bylo jen malinkate bistro (kafe, mozna nakej sendvic..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
28.10.11 20:17
Hanule píše:
registrovat se můžeš na netu a vytisknout si doasnou kartu, plastová přijde časem poštou. Dětský koutek nemá snad žádná ikea, myšleno takový, kam by mohli i rodiče. Ten co tam je je jen pro děti, stále plný :lol: A dítě mám ten dojem musí už být bez plen a samo mluvit :think:

IKEA na Zličíně má dětský koutek, o té kartě nic nevím.
Jídlo- restaurace je tam dobrá, každý den mají něco zlevněné- v určitý čas. Spíše se na to podívej na stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
28.10.11 20:19
Raduš.ka44 píše:
Hanule píše:
registrovat se můžeš na netu a vytisknout si doasnou kartu, plastová přijde časem poštou. Dětský koutek nemá snad žádná ikea, myšleno takový, kam by mohli i rodiče. Ten co tam je je jen pro děti, stále plný :lol: A dítě mám ten dojem musí už být bez plen a samo mluvit :think:
Hlavně mu musí být tři roky a musí mít na výšku nějakých 95 cm. My byli v létě na Zličíně, malýmu jsou tři roky v listopadu a nevzali nám ho a on tam tak moc chtěl. :mrgreen:

My jsme tam také byli a normálně ho tam vzali- za chvíli mu budou 2 roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
28.10.11 20:19

Ještě k té kartě - v Ikee vezmeš dotazníček, vyplníš ho a už ho zrovna můžeš použít při placení, karta jako taková přijde poštou.
Jinak všechny Ikea jsou stejné, tudíž restaurace i koutek je všude, na Zličíně je i dětské kino, na Čerňáku nevím. My jezdíme na Zličín, máme to blíž, zítra tam budu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
28.10.11 20:21
Majdula83 píše:
Na Cernaku je rekonstrukce tusim do konce roku a restaurace tam je ted uplne zavrena. Byla jsem tam pred mesicem a to misto ni bylo jen malinkate bistro (kafe, mozna nakej sendvic..)

A já myslela, že rekonstrukce Ikey na ČM včetně restaurace už skončila a je čerstvě otevřená i s novou restauračkou?? Chci se tam někdy podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.10.11 20:27
jitka 11 píše:
Raduš.ka44 píše:
Hanule píše:
Hlavně mu musí být tři roky a musí mít na výšku nějakých 95 cm. My byli v létě na Zličíně, malýmu jsou tři roky v listopadu a nevzali nám ho a on tam tak moc chtěl. :mrgreen:
My jsme tam také byli a normálně ho tam vzali- za chvíli mu budou 2 roky :nevim:

Fakt? Paní trvala na tom, že ani o den dřív. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
28.10.11 20:27
Eliška píše:
Majdula83 píše:
A já myslela, že rekonstrukce Ikey na ČM včetně restaurace už skončila a je čerstvě otevřená i s novou restauračkou?? Chci se tam někdy podívat.

Aha. Tak ja nevim, me nekdo rikal, ze to ma byt do konce roku.. :think: Tak me neberte vazne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
28.10.11 20:33

Ta výška mi teda vadí, to je diskiminační, celá rodina jsme prckové, malá je malá extrémně, teď je jí 4 roky a 4 měsíce a měří 93. leda by to měli z nějakých bezpečnostních důvodů, ale jinak je to fakt diskriminující. Jako by řekli, že nesmí mít brýle nebo pihy :twisted: Podobně jako dětské vstupy na WC na benzínkách apod. zas naopak pro velké děti.

Příspěvek upraven 28.10.11 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.10.11 20:33
Majdula83 píše:
Eliška píše:
Majdula83 píše:
Aha. Tak ja nevim, me nekdo rikal, ze to ma byt do konce roku.. :think: Tak me neberte vazne :-P

http://www.ikea.com/…e_rebuilding

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
28.10.11 20:36
Raduš.ka44 píše:
Majdula83 píše:
Eliška píše:
Majdula83 píše:
Aha. Tak ja nevim, me nekdo rikal, ze to ma byt do konce roku.. :think: Tak me neberte vazne :-P
http://www.ikea.com/…e_rebuilding

No hurá! Byli jsme tam v období rekonstrukce s dětmi a dali si něco v bistru, to bylo hrozný teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
28.10.11 20:36
Hanule píše:

v dětském koutku mohou byt deti od 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
28.10.11 20:41

teď bych na černý most nejezdila, je tam polovina sortimentu a stále opravují :(

• Citovat
  • Upravit
14046
28.10.11 20:41
Eliška píše:
Ta výška mi teda vadí, to je diskiminační, celá rodina jsme prckové, malá je malá extrémně, teď je jí 4 roky a 4 měsíce a měří 93. leda by to měli z nějakých bezpečnostních důvodů, ale jinak je to fakt diskriminující. Jako by řekli, že nesmí mít brýle nebo pihy :twisted: Podobně jako dětské vstupy na WC na benzínkách apod. zas naopak pro velké děti.Příspěvek upraven 28.10.11 v 20:34

maji to kvuli prolezackam a klouzackam, aby tam dite mohlo bezpecne samo vylezt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17869
28.10.11 20:46

Ale moje dítě bezpečně samo vyleze kamkoli, je šikovnější než její správně měřící brácha-dvojče :evil: ten je schopný spadnout z druhé příšky štaflí. Co znám ikeácké koutky, moje starší děti se tam nachodily, tak by zvládla levou zadní vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.10.11 20:58

Eliško, naprosto souhlasím, dceři budou 4 a má 94cm a taky jí tam jednou nevzali, jinak naštěstí vždy. Šikovnější je než i starší děti. Ale to už je OT :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák