Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na Cernaku je rekonstrukce tusim do konce roku a restaurace tam je ted uplne zavrena. Byla jsem tam pred mesicem a to misto ni bylo jen malinkate bistro (kafe, mozna nakej sendvic..)
Hanule píše:
registrovat se můžeš na netu a vytisknout si doasnou kartu, plastová přijde časem poštou. Dětský koutek nemá snad žádná ikea, myšleno takový, kam by mohli i rodiče. Ten co tam je je jen pro děti, stále plnýA dítě mám ten dojem musí už být bez plen a samo mluvit
IKEA na Zličíně má dětský koutek, o té kartě nic nevím.
Jídlo- restaurace je tam dobrá, každý den mají něco zlevněné- v určitý čas. Spíše se na to podívej na stránkách.
Raduš.ka44 píše:Hanule píše:Hlavně mu musí být tři roky a musí mít na výšku nějakých 95 cm. My byli v létě na Zličíně, malýmu jsou tři roky v listopadu a nevzali nám ho a on tam tak moc chtěl.
registrovat se můžeš na netu a vytisknout si doasnou kartu, plastová přijde časem poštou. Dětský koutek nemá snad žádná ikea, myšleno takový, kam by mohli i rodiče. Ten co tam je je jen pro děti, stále plnýA dítě mám ten dojem musí už být bez plen a samo mluvit
My jsme tam také byli a normálně ho tam vzali- za chvíli mu budou 2 roky ![]()
Ještě k té kartě - v Ikee vezmeš dotazníček, vyplníš ho a už ho zrovna můžeš použít při placení, karta jako taková přijde poštou.
Jinak všechny Ikea jsou stejné, tudíž restaurace i koutek je všude, na Zličíně je i dětské kino, na Čerňáku nevím. My jezdíme na Zličín, máme to blíž, zítra tam budu taky ![]()
Majdula83 píše:
Na Cernaku je rekonstrukce tusim do konce roku a restaurace tam je ted uplne zavrena. Byla jsem tam pred mesicem a to misto ni bylo jen malinkate bistro (kafe, mozna nakej sendvic..)
A já myslela, že rekonstrukce Ikey na ČM včetně restaurace už skončila a je čerstvě otevřená i s novou restauračkou?? Chci se tam někdy podívat.
jitka 11 píše:Raduš.ka44 píše:My jsme tam také byli a normálně ho tam vzali- za chvíli mu budou 2 rokyHanule píše:Hlavně mu musí být tři roky a musí mít na výšku nějakých 95 cm. My byli v létě na Zličíně, malýmu jsou tři roky v listopadu a nevzali nám ho a on tam tak moc chtěl.
Fakt? Paní trvala na tom, že ani o den dřív. ![]()
Eliška píše:Majdula83 píše:A já myslela, že rekonstrukce Ikey na ČM včetně restaurace už skončila a je čerstvě otevřená i s novou restauračkou?? Chci se tam někdy podívat.
Aha. Tak ja nevim, me nekdo rikal, ze to ma byt do konce roku..
Tak me neberte vazne ![]()
Ta výška mi teda vadí, to je diskiminační, celá rodina jsme prckové, malá je malá extrémně, teď je jí 4 roky a 4 měsíce a měří 93. leda by to měli z nějakých bezpečnostních důvodů, ale jinak je to fakt diskriminující. Jako by řekli, že nesmí mít brýle nebo pihy
Podobně jako dětské vstupy na WC na benzínkách apod. zas naopak pro velké děti.
Příspěvek upraven 28.10.11 v 20:34
Majdula83 píše:Eliška píše:Aha. Tak ja nevim, me nekdo rikal, ze to ma byt do konce roku..Majdula83 píše:A já myslela, že rekonstrukce Ikey na ČM včetně restaurace už skončila a je čerstvě otevřená i s novou restauračkou?? Chci se tam někdy podívat.
Na Cernaku je rekonstrukce tusim do konce roku a restaurace tam je ted uplne zavrena. Byla jsem tam pred mesicem a to misto ni bylo jen malinkate bistro (kafe, mozna nakej sendvic..)Tak me neberte vazne
Raduš.ka44 píše:Majdula83 píše:http://www.ikea.com/…e_rebuildingEliška píše:Aha. Tak ja nevim, me nekdo rikal, ze to ma byt do konce roku..Majdula83 píše:A já myslela, že rekonstrukce Ikey na ČM včetně restaurace už skončila a je čerstvě otevřená i s novou restauračkou?? Chci se tam někdy podívat.
Na Cernaku je rekonstrukce tusim do konce roku a restaurace tam je ted uplne zavrena. Byla jsem tam pred mesicem a to misto ni bylo jen malinkate bistro (kafe, mozna nakej sendvic..)Tak me neberte vazne
No hurá! Byli jsme tam v období rekonstrukce s dětmi a dali si něco v bistru, to bylo hrozný teda.
Hanule píše:
v dětském koutku mohou byt deti od 3 let
teď bych na černý most nejezdila, je tam polovina sortimentu a stále opravují ![]()
Eliška píše:
Ta výška mi teda vadí, to je diskiminační, celá rodina jsme prckové, malá je malá extrémně, teď je jí 4 roky a 4 měsíce a měří 93. leda by to měli z nějakých bezpečnostních důvodů, ale jinak je to fakt diskriminující. Jako by řekli, že nesmí mít brýle nebo pihyPodobně jako dětské vstupy na WC na benzínkách apod. zas naopak pro velké děti.Příspěvek upraven 28.10.11 v 20:34
maji to kvuli prolezackam a klouzackam, aby tam dite mohlo bezpecne samo vylezt
Ale moje dítě bezpečně samo vyleze kamkoli, je šikovnější než její správně měřící brácha-dvojče
ten je schopný spadnout z druhé příšky štaflí. Co znám ikeácké koutky, moje starší děti se tam nachodily, tak by zvládla levou zadní vše.
Eliško, naprosto souhlasím, dceři budou 4 a má 94cm a taky jí tam jednou nevzali, jinak naštěstí vždy. Šikovnější je než i starší děti. Ale to už je OT ![]()