Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše: Více
macOS není systém pro lidi co kradou software. Není to pro ně už z principu věci.
.
@neps píše: Více
Takovou odpověď jsem nechtěl a celkem k hovnu abych pravdu rekl🤣 je mi jedno pro koho to je a neni. Takovy chytráky jsko ses ty miluju. Uz vidim jsk ty ses vernej apple klient a davas tady rozumy. Uz taky vidim jak ty by sis zaplatil photoshop za nekolik tisic mesicne a vyuzil ho za ten mesic cca 3×. A ano ja to potrebuji a takovy prachy jsou nesmysl vyhazovat
Tady se diskutuje slušně. Chceš nějaké názory a rady, tak ostatní nenapadej.
Tak si nekraď Photoshop a kup si Affinity photo studio.
A vlastně nevim co se rozčiluješ, vždyť jsi o tom psal hned v úvodním příspěvku, že tě to od toho odrazuje.
To chápu že takovou odpověď si nechtěl. Nicméně smýšlet tak, že na to nemám, nebo se mi to nevyplatí, tak si to ukradnu je nesmysl. Doba kdy bylo běžné krást a crackovat software je pryč. Stojím si za tím co jsem napsal. MacOS není ideální pro ty co si software nechtějí platit a tak si ho šlohnou. Na macu to tak prostě nefunguje.
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat zda někdo používá IMac. Chtěl bych si ho pořídit, ale bojím se trochu toho jinýho systému. Od applu používám roky je. Iphone který mi sedl 11/10.. pocitac pouzivam windows a prave to je věc. Cracknu tam cokoliv za co se mi nechce platit, coz u imacz nehrozi.. mdo ho ma a jak vam vyhovuje? Jaky jsou plusy a minusy? Hlavne rozdily?