Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hmm, google asi nic pro mě. Chci jednodusi a lepsi system, ale díky za doporuceni.
@Anonymní píše: Více
Tak bys asi mohl napsat, co jsi vyzkoušel a nevyhovuje ti to a proč, ať se tady zbytečně neunavujeme v návrzích, chápeme?
Iphone a Macbook, maji sdilene aplikace - treba Poznamky. Pripadne Google Documents/Sheets, pokud nemas produkty Applu.
Zkus Google Tabulky – máš online přístup z telefonu i PC, synchronizuje se v reálném čase a je zdarma. Nebo Trello – jednoduchý na zadávání úkolů, funguje i jako mobilní aplikace. Oboje splňuje, co potřebuješ. ![]()
@Trojlístek píše: Více
Takový chytrý komentáře mám nejradši
ale jestli si přeješ, klidně ti těch 10 programů/aplokací vypíšu. Budeš dobrej když budeš znát jeden ![]()
@Kralovnal píše: Více
Trello jsem používal, není mi pohodlný. Google taky ne. Tam se mi nelíbí, jak ti týden začíná nedělí a ne pondělím.. potřebuji i na víkendy plánovat a takhle jak je to eozdělěny mi nevyhovuje
@Anonymní píše: Více
Click up, Asana, Evernote? Potažmo Trello, Google tabulky atd - a jestli ti nevyhovuje nic z toho (Jestli nevyhovuje Trello, tak Asana je trochu podobná, pokud chceš jednodušší prostředí, Clickup taky nebude asi vhodný, ono nic jednoduššího, komplexního ve free verzi než Trello snad ani není na trhu a pokud něco najdeš, tak bude na podobné bázi
), tak asi hledáš něco, co neexistuje ![]()
Ale těch možností máš hafo, stačí zadat do Google, zas na jednu stranu, pokud jsi toho vyzkoušel hodně a furt nic, tak je asi chyba někde jinde ![]()
Zdravím, hledám nějaký program/aplikaci ve kterém bych si psal objednávky a zakázky který mám na jaký den. Hlavní podmínka je, abych to měl i na telefonu (nemusí být aplikace), ale jde o to, abych si napsal zakazku v kancelari a melji i na telefonu. Muze to fungovat treba na prihlaseni (ucet) na kterym budu prihlasenej i v telefonu a bude se to ukladat. Jde o to ze nekdy i v terenu mam nejaky nabidky ktery si potrebuji napsat a notebook nemam u sebe, zapisu do telefonu a doma to mam na pc, chapeme?