Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bafonek Aha, při druhém čtení jsem už pochopila, jak bylo myšleno, omluva převeliká ![]()
Ohledně toho příběhu, měla jsem na mysli asi spíš něco, co vás drží dlouhodobě, taky kdybych zavzpomínala, tak je toho spouuuusta, ale posledních pár let (10?
) mě drží vesměs pořád jedno a to samé, s obměnama.
Kdosi tu psal, že má taky hodně drobnějších příběhů, ale taky dlouhodobé držáky nebo něco, co neustále každý příběh spojuje…to jen tak, kdyby někdo chtěl odhalit nitro
Taky bych odhalila, ale nechci být první
Tož tak.
(zakladatelka)
@cascades Třeba ne, když citlivá slova, případně scény vyhvězdičkuješ ![]()
(zakl.)
Podle me to se znamenim nesouvisi, to bych spis hledala souvislost s introverzi (co taky ma clovek sam se sebou porad resit
), potazmo s typologii osobnosti MBTI, potazmo s nejakymi nevyresenymi vecmi (v sobe), touhami… jak uz tady bylo zmineno.
Ja jsem casto v roli zachrankyne, hvezdy, obdivovane, a to po zasluze
.
Prisuziju to prave introverzi, predstavivosti a prani byt vic obdivovana a samozrejme milovana ![]()
Jsem si temer jista, ze kazdy pribeh, ktery mate, se da uplne logicky rozebrat a rekne vam spoustu veci o vas samych, teda pokud uz je davno nevite, coz asi jo ![]()
@Anonymní píše:
@Bafonek Aha, při druhém čtení jsem už pochopila, jak bylo myšleno, omluva převeliká
Ohledně toho příběhu, měla jsem na mysli asi spíš něco, co vás drží dlouhodobě, taky kdybych zavzpomínala, tak je toho spouuuusta, ale posledních pár let (10?) mě drží vesměs pořád jedno a to samé, s obměnama.
Kdosi tu psal, že má taky hodně drobnějších příběhů, ale taky dlouhodobé držáky nebo něco, co neustále každý příběh spojuje…to jen tak, kdyby někdo chtěl odhalit nitroTaky bych odhalila, ale nechci být první
Tož tak.
(zakladatelka)
Víceméně taky pořád to samé s obměnama. Hodně mě ovlivnila knížka Zelená ratolest. Prostě jsem v tisíci různých obměn v roli tamějšího Harryho. Ovšem v ženském provedení.
![]()
Tak já taky půjdu s kůži na trh
Dlouho mě drží představa ženy, do které se „převtěluju“ a je to krásná mladší inteligentní ženská, která pochází ze Sibiře z odlehlé krajiny téměř bez civilizace, dostala se do „civilizované“ Evropy, či momentálně Ameriky, do pro ni úplně jiného světa, který nezná, proti své vůli. A tam žije…a pak frčí ty obměny…momentálně už dlouho v tom má prsty film Poslední pevnost a hlavní role Redforda. Do toho jsem se hned zamilovala, jak vzhledově (i když je starší!) tak povahově..a tenhle týpek (se skvělou čestnou povahou) provází tuhle slečnu Táňu životem. Samozřejmě jsou do sebe zamilovaní až po uši a nebylo to jen tak, je k sobě dostat, byla tam velká spousta zápletek a klacků pod nohy, které jim házeli pod nohy i jejich nejbližší ![]()
No prostě, když si to takhle napíšu „nahlas“, trošku asi ujetá jsem ![]()
Já to taky mám už od mala. Ale vůbec v těch příbězích nejsem já. Mám hlavního hrdinu - kluka, roste se mnou
. Samozřejmě všechny charaktery do podrobna promyšlený, jména atd. Do teď jsem si myslela, že jsem pošuk
. Je to jako mít knížku v hlavně, která se tak nějak pořád mění. Hrozně bych to chtěla sepsat, ale zatím k tomu nedošlo.
@Anonymní píše:
Já to taky mám už od mala. Ale vůbec v těch příbězích nejsem já. Mám hlavního hrdinu - kluka, roste se mnou. Samozřejmě všechny charaktery do podrobna promyšlený, jména atd. Do teď jsem si myslela, že jsem pošuk
. Je to jako mít knížku v hlavně, která se tak nějak pořád mění. Hrozně bych to chtěla sepsat, ale zatím k tomu nedošlo.
Přemýšlím teď nad tím sepsáním…to by bylo hrozně těžké..to bychom musely snad každý den napsat, co a jak…přesně co se stalo, co jsme si v hlavě projely..to snad ani není možné..navíc třeba já kolikrát jedu stejnou situaci i třikrát po sobě, třeba s malýma obměnama a tak, když se mi to líbí.. to snad ani není reálné. Třeba se ti to ale podaří ![]()
@Anonymní píše:
Přemýšlím teď nad tím sepsáním…to by bylo hrozně těžké..to bychom musely snad každý den napsat, co a jak…přesně co se stalo, co jsme si v hlavě projely..to snad ani není možné..navíc třeba já kolikrát jedu stejnou situaci i třikrát po sobě, třeba s malýma obměnama a tak, když se mi to líbí.. to snad ani není reálné. Třeba se ti to ale podaří
ano, taky jedu stejnou situaci několikrát, pak někde skončím a jedu znovu. Vlastně si říkám, že nevím, jak by to jako mělo pokračovat. To bych musela nějak domyslet, bylo by to složitý. Ale i tak bych to chtěla sepsat ![]()
@Anonymní píše:
ano, taky jedu stejnou situaci několikrát, pak někde skončím a jedu znovu. Vlastně si říkám, že nevím, jak by to jako mělo pokračovat. To bych musela nějak domyslet, bylo by to složitý. Ale i tak bych to chtěla sepsat
Mám naprosto stejně! Jedu několikrát to samé a nevím, jestli je třeba v tom problému nechat ještě máchat nebo už vítězoslavně pokračovat dál..a vymýšlet zase novou zápletku ![]()
U mě se ta ženská jmenuje pokaždé jinak. Žije jinde s někým jiným v jiných podmínkách, pochází z různých rodin, z různých částí světa, vždycky je bílá i když někdy žije mezi černochy, umí rozdílné věci. Jen ten hlavní motiv tam tak nějak pořád prosakuje. Jo a všechny umřou nejdéle ve 35 letech. Většinou nemají vlastní děti, někdy mají ty od jejího chlapa. No bláznivina na entou, ale je to tak neskutečně osvobozující
![]()
@Bafonek Náhodou bomba
A osvobozující je to, že spousta lidí je takhle stejně cáklých a nepřijdeme si nemocní ![]()
@Bafonek píše:
U mě se ta ženská jmenuje pokaždé jinak. Žije jinde s někým jiným v jiných podmínkách, pochází z různých rodin, z různých částí světa, vždycky je bílá i když někdy žije mezi černochy, umí rozdílné věci. Jen ten hlavní motiv tam tak nějak pořád prosakuje. Jo a všechny umřou nejdéle ve 35 letech. Většinou nemají vlastní děti, někdy mají ty od jejího chlapa. No bláznivina na entou, ale je to tak neskutečně osvobozující![]()
Tak to už je hodně bláznivý
Ten můj týpek se aspoň jmenuje pořád stejně. Rory konkrétně. A ne, není to podle Gilmorek, navíc ten můj je chlap
. Já ho zase posílám pořád do nebezpečných situací, třeba do armády, nebo mezi feťáky. Celkově mě třeba filmy o feťácích baví, pak se hned inspiruju a svojí knížku v hlavě posunu do nějakýho feťáckýho prostředí ![]()
@Anonymní píše:
Já to taky mám už od mala. Ale vůbec v těch příbězích nejsem já. Mám hlavního hrdinu - kluka, roste se mnou. Samozřejmě všechny charaktery do podrobna promyšlený, jména atd. Do teď jsem si myslela, že jsem pošuk
Hele já taky. A taky kluka. Mě tedy ovlivňuje to, co čtu, vidím za film apod. Já jsem si přišla divná, že si představuju kluka a ani si nepředstavuju sebe jako jeho partnerku. Má svoji ženu, má i děti. Když jsem byla malá, vypadal jako Atrei z Nekonečného příběhu, pak jak Alain Delon v Černém Tulipánovi, pak jako Tony z West Side Story. Ani nemám přesnou podobu, jen že má tmavý vlnitý vlasy a náááádherný modrý oči
Taková směska všech mých ideálů ![]()
@cascades píše:
Já bych se podělila, ale smazali by mě za to.
Jen do toho. Ať to tu trochu zahustíme ![]()