Imunologická léčba před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
24.3.12 07:48

přihodím i můj názor a příspěvek… Zkoušíme 6 let a nic. Imunologie na všech výše jmenovaných pracovištích a bez úspěchu. Nejvíc mi naštvali v podolí, kde jsem opakovaně brala prednison a kontrolní odběry a gumi sex několik let, vždy když byly výsledky nagativní, tak IVF. jednou mi dokonce pan doktor doporučil v ovulaci sex bez ochrany, že by se mohlo zadařit přirozeně( ale nemám vejcovody, ani jeden), nějak se nepodíval do karty a minulý měsíc mě dorazil, protože mi napsal po kontrolních odběrech, že je opět imunita pozitivní a ať začnu užívat 5mg Prednisonu-ale ten jsem mimochodem brala třetí měsíc dle jeho ordinace!!!Zase se nějak nepodíval do dokumentace…Věřím, že spoustě žen pomohl- dle nástěnek, ale na některé nějak dlabe a nezajímá se…má toho prostě moc.Dlouhé čekačky a i výsledky dlouho trvají a jak píší holky, mohou být i do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.3.12 07:53

Blastíku, myslíš dr. Madara? Já k němu nechodím, vždcky jsem měla dr. Bočkovou. Hrozně hodná a právě u mě všecko pročítá a ptá se.
Byla jsem na odběry včera, říkala, že to bude určitě dobré, protože moje alergie na sperma je jen minimální. A že teď po přeléčení si myslí, že už tam nic nebude. A aj kdyby bylo, stejně jsme rozhodnutí už pro IVF v květnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.12 20:09

zdravím…chci vás povzudit :lol: patřím k těm „nástěnkovým“,kterým dr.Madar,jako jediný pomohl,teda zjistil příčinu mých stále neúspěšných ivf a potratů.nasadil cca roční léčbu a povedlo se donosit :potlesk: všem hodně štěstí…

• Citovat
  • Upravit
2672
27.3.12 10:03

Ahojky tak jsem našla stránky kam chodím http://www.immunia.org/ dnes budu mít odpoledne výsledky bojííím 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
27.3.12 10:28

@cvana Cvano, hodně štěstí, ať ti výsleky dopadnou dobře :palec:
Já je budu mít za 4 týdny. Ale nějak mě to nechává klidnou. Dr. mi sdělila, že moje alergie na sperma je tak nízká, že by to mělo být určitě cajk :pankac:
Po neděli volám do CAR a budem chystat papírování k IVF.

• Citovat
  • Upravit
891
27.3.12 10:34

Cvano, tak držím palce!! Napiš, jak si dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.3.12 10:39

@handa30 máš tedy kortikoidy ?a nějaké nežadoucí účinky máš??na jak dlouho to musíš brát a kolik mg?děkuji jestli si to psala nemam casík to dohledavat jsem v pjací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 10:59

Ano, beru kortikoidy. Mám je na 8 týdnů, týden je za mnou a první týden jsem brala 10 mg, teď už budu brát 5 mg. Zdá se mi to jako věčnost. Na kontrolu mám jít tedy až za 7 týdnů, ale za 4 týdny chci zkusit IUI. I když to zas bude sázka do loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 10:59

Jo a nežádoucí účinky zatím nemám, teda asi mě berou více křeče do nohou. Ale to je celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.3.12 11:44

ach jo…dam vedet jak jsem pak dopadla!:)jsem nervní kolik protilatek mam ja!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 12:09

Neboj, bude to dobré!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.3.12 17:49

jsem zde:D protílátky proti spermoušům, buněčná imunita něco zvyšene něco snížené., atd..tvořím protilátky i proti sobě ale na vajíčko a tak to nee., takže doporučuje léčbu před IVF-nebo co doporučí zítra má paní doktorka z caru 4týdny předem 5mg prednisonu při otěhu se sníží na 2.5 mg. postupně se vysadí a v 8týdnu těhotenství kontrola krvičky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
27.3.12 22:42

Cvani, jakou máš hodnotu u protilátek proti spermoušům? Doufám,že Tě výsledky moc nerozhodily, prednison pomůže. Věřím tomu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
27.3.12 22:59

nene 27 :)o 7víc nez je norma.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
28.3.12 10:01

Tak to je pohoda, já mám 76 :(