Imunologická léčba před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
15.3.12 16:35
cvana píše:
konzultace s primarkou:D mela jsem ji mit 22.3 ale pak mi prisel dopis ze se to posouva až na 27.3 :zed: jako výsledky mi má sdělit..

A to ti brali jen krev a partnerovi nic?
Možná ta krev na alergii na sperma stačí, ale na trofoblast teda nevím :nevim:
K čemu by teda chtěli i jeho vzorek? K něčemu to být musí, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2672
15.3.12 16:38

Doktorka napsala z gennetu že chce jen mě podle mě jestli mám protilátky proti čemukoliv tak sperma pritele asi nebude potřeba..při léčbě kdyby něco to by mi celkové snížili asi imunitu ne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.3.12 16:43
cvana píše:
Doktorka napsala z gennetu že chce jen mě podle mě jestli mám protilátky proti čemukoliv tak sperma pritele asi nebude potřeba..při léčbě kdyby něco to by mi celkové snížili asi imunitu ne?:)

Tak to jsou právě ty všeobecné testy. Já jsem je měla v CAR O.K.
Ale existují na to právě přímo specializovaná pracoviště, kde to zkoumají do hloubky.
Tam teprve zjistí, kde je chyba. Nechceš se raději nechat vyšetřit u odborníků? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2672
15.3.12 16:48

To jsou odborníci je to přímo rozbor protilatek proti embryím atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.3.12 16:49
cvana píše:
To jsou odborníci je to přímo rozbor protilatek proti embryím atd…

Ale v CAR??

• Citovat
  • Upravit
2672
15.3.12 16:49

je to přímo reprodukční imunologie a myslím ze určite protílatky mam mam endometriozu..tudiz stačí jen na vajíčkko trebas a nasadí asi tu stejnou lečbu i kdybych snad mela na spermouse zvysenou imunitu logicky..ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.3.12 16:50

to není car-chodím do gennetu a oni posílaj do imunnia přímo na pracovište, a vysledky budu mít s primářkou imunologie.a pak zas pujdu do gennetu k mojí lékařce co mě tam poslala:D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.3.12 16:51

Já nevím..já jsem tyto testy jen z mé krve absolvovala v CAR a byly dobré. No a když jsem si vyžádala doporučení, že chci hloubkovou BI, tak našli protilátky. A v těch testech z CAR nebyly :nevim:
Jako jak chceš..je to každého věc.. Nevím.. Ale snad to bude dobré a vyjde ti to :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.3.12 16:53

Já jen vím, že v ČR na takové testy existují jen 2 pracoviště. V Praze Podolí a v Plzni.
Jakékoliv CARy na to nejsou specializované. Klidně to pohledej na netu

• Citovat
  • Upravit
2672
15.3.12 16:55

ale to není car:D to je jiné pracoviště jen spolu spolupracují je to imunnia.cz řeší se tam pouze imunita všeho druhu , tak asi nejsou jen dve pracoviště :) mám také hloubkovou brali mi 5ampulí krvičky a čekam na vysledky skoro měsíc ať už je mám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
15.3.12 16:57

popřípadě když budu mít vysokou imunitu ke všemu a nebudu vědět jestli ke spermiím mého přítele myslíš že léčba se liší prednisonem..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.3.12 17:04
cvana píše:
popřípadě když budu mít vysokou imunitu ke všemu a nebudu vědět jestli ke spermiím mého přítele myslíš že léčba se liší prednisonem..? :nevim:

Jestli jsou to specializované pracoviště, musí vzít i vzorek přítele. Jinak nevím no… :nevim: v Podolí to dělají právě v závislosti na vzorku partnera.
Jinak léčba bude asi stejná.. Prednison a kondom styk.. takže ve výsledku je to jedno. Je důležité to podchytit

• Citovat
  • Upravit
Twitter
15.3.12 17:05

já neznám Gennet. Počítala jsem, že je to klasický soukromý CAR :nevim:

• Citovat
  • Upravit
891
15.3.12 17:06

Mně brali 8 ampulek krve a byla jsem u Dr. Malíčkové na Karláku. Manžel sperma nedával. Myslím, že všechny imunologické problémy se řeší prednisonem.
Mám srach, že po něm přiberu…zrovna teď na léto. Ach joo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.3.12 17:11
handa30 píše:
Mně brali 8 ampulek krve a byla jsem u Dr. Malíčkové na Karláku. Manžel sperma nedával. Myslím, že všechny imunologické problémy se řeší prednisonem.
Mám srach, že po něm přiberu…zrovna teď na léto. Ach joo :zed:

Kašli na kila, hlavně ať je z toho zdravý potomek, né?! ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex