Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To je jasný, že nám to pomůže!!! Dávám nám tři měsíce, pak to začne fungovat, takže v říjnu tu hlásíme //. OBĚ!!!! ![]()
Jo, jsme bojovnice ![]()
Taky moc doufám, že to zlomímea že protilátky půjdou dolů ![]()
ahoj holky,
na co je to colostrum dobry? nikdy jsem o nem neslysela ![]()
Cinkilinki píše:
Jo, jsme bojovnice
Taky moc doufám, že to zlomímea že protilátky půjdou dolů
Ahoj, tak jak jsi dopadla s těma protilátkama? ![]()
Ahojky,
colostrum je prý výborné na imunitu, viz.:
BIO COLOSTRUM: Kravské colostrum (mlezivo) z kontrolovaných biologických farem. Nejvyšší množství imunoglobulinů a růstových faktorů se nachází v colostru pouze prvních pár hodin po otelení. Proto se sbírá přebytečné colostrum pouze prvních 12 hodin po otelení. Aby se zachoval co nejvyšší možný obsah imunoglobulinů a růstových faktorů zpracovává se colostrum vysoce šetrným patentovaným způsobem za studena. Přípravek aktivně podporuje přirozenou imunitu bez vedlejších účinků.
kacenice píše:
ahoj holky,
na co je to colostrum dobry? nikdy jsem o nem neslysela
Ahoj ![]()
Tak protilátky mám podle nových výsledků stejně vysoké, ale aspoň se mi po tom kolostru dost spravily problémy s kvasinkovými záněty.
Čeká mne pentomer a pak injekce clexane.
Co nového u Tebe ještěrko?
![]()
Cinkilinki píše:
Ahoj
Tak protilátky mám podle nových výsledků stejně vysoké, ale aspoň se mi po tom kolostru dost spravily problémy s kvasinkovými záněty.Čeká mne pentomer a pak injekce clexane.
Co nového u Tebe ještěrko?
Ahoj ![]()
nejdřív mám brát Pentomer 8-12 týdnů a asi 14 dní před IUI nebo IVF nasadit injekce Clexane.
Tak ať krevní odběry dopadnou co nejlíp ![]()
Ahoj Ještěrko,
tak jak dopadla Tvoje kontrola krve?
Já zatím zobu pentomer a aspirin a snažím se obrnit trpělivostí, ale je to těžké ![]()
![]()
No ahoooj ![]()
Mě se to poněkud zkomplikovalo
Některý výsledky dopadly stejně, některý líp (např Annexin se mi snížil o polovinu). Mám za sebou 2.IUI (i s pícháním Clexanu), ale opět nevyšlo (včera dorazila mrcha). V krvi mi vyšly opět pozitivní chlamydie (takže mi včera nasadila antibiotika) a vyšla mi pozitivní akutní toxoplazmoza, což je na případné otěhotnění průser.Teď čekáme, za 14 dnů kontrolní krev a když se to potvrdí, tak mě prý pošle na infekční na Bulovku
A tenhle cyklus zákaz snažení. Takže asi tak.
Vydrž, držim ti palečky! ![]()
Ahoj Jestěrko,
tý jo, to jsou změny, i když ne ty co bychom zrovna chtěly. To je záhada, jak jsi dostala ten annexin dolů!
S toxoplazmozou a chlamydiemi držím palec, ať je převálcuješ ![]()
Drž se! ![]()
Taky necháme, jak jsem je dostala dolů, když jsem jedla akorát Colostrum a Prevenzym. Měla jsem 92,3 U/ml, teď mám 46,5 IUI/ml. Sice pořád dost, ale o dost míň než předtím ![]()
Každopádně je to povzbuzující, tak já budu baštit colostrum a wobenzym dál.
Hlavně Ti přeju, ať nemusíš na Bulovku a brzy se to zvládne! ![]()
Ahoj holky,
chtěla sem poprosit o radu, mám po dvou zamlklých těhu(r.2006,2010) a „porodu“ ve 4,5 měsíci)8/2011). Psychicky na tom nejsem nejlíp. Vydupala sem si žádanku na imuno od své obvodní dr, protože podle gyndr je to naprosto zbytečný. Jsem z Brna a na žádance mám napsané imuno v Brně. Myslíte, že by mě s touto žádankou vzali v Praze? Mám strach, že mám alergii na plod a vyčetla jsem, že je to jen v Praze nebo Plzni. A ta paní dr. Malíčková dělá v tom Podolí a jak je dlouhá objednací lhůta?
Díky za odpověď