Imunologická léčba před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
14.7.11 15:40

To je jasný, že nám to pomůže!!! Dávám nám tři měsíce, pak to začne fungovat, takže v říjnu tu hlásíme //. OBĚ!!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
14.7.11 15:55

Jo, jsme bojovnice :dance:
Taky moc doufám, že to zlomímea že protilátky půjdou dolů :-D

• Citovat
  • Upravit
2201
14.7.11 16:58

ahoj holky,
na co je to colostrum dobry? nikdy jsem o nem neslysela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.8.11 15:26
Cinkilinki píše:
Jo, jsme bojovnice :dance:
Taky moc doufám, že to zlomímea že protilátky půjdou dolů :-D

Ahoj, tak jak jsi dopadla s těma protilátkama? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
25.8.11 15:28

Ahojky,

colostrum je prý výborné na imunitu, viz.:
BIO COLOSTRUM: Kravské colostrum (mlezivo) z kontrolovaných biologických farem. Nejvyšší množství imunoglobulinů a růstových faktorů se nachází v colostru pouze prvních pár hodin po otelení. Proto se sbírá přebytečné colostrum pouze prvních 12 hodin po otelení. Aby se zachoval co nejvyšší možný obsah imunoglobulinů a růstových faktorů zpracovává se colostrum vysoce šetrným patentovaným způsobem za studena. Přípravek aktivně podporuje přirozenou imunitu bez vedlejších účinků.

Ale uvidíme jestlil zabere, příští týden jdu ke své imunoložce na krev :-)
kacenice píše:
ahoj holky,
na co je to colostrum dobry? nikdy jsem o nem neslysela ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
25.8.11 15:43

Ahoj :-)
Tak protilátky mám podle nových výsledků stejně vysoké, ale aspoň se mi po tom kolostru dost spravily problémy s kvasinkovými záněty.

Čeká mne pentomer a pak injekce clexane.
Co nového u Tebe ještěrko?
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
691
25.8.11 16:58
Stejné? Ach jo :-(
No, já ještě nevím. Příští týden jdu k Malíčkový na kontrolu na krev, tak uvidim. Naposledy jsem u ni byla v lednu. Chtěla bych nějakou léčbu, protože chceme alespon zkouset IUI. Jedno mam ted za sebou - negativni (ale bez lecby), tak chci zkusit dalsi… a dalsi…Ty injekce mas brat az kdyz se potvrdi tehu nebo uz driv?
Cinkilinki píše:
Tak protilátky mám podle nových výsledků stejně vysoké, ale aspoň se mi po tom kolostru dost spravily problémy s kvasinkovými záněty.Čeká mne pentomer a pak injekce clexane.
Co nového u Tebe ještěrko? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
25.8.11 17:17

nejdřív mám brát Pentomer 8-12 týdnů a asi 14 dní před IUI nebo IVF nasadit injekce Clexane.

Tak ať krevní odběry dopadnou co nejlíp :palec:

• Citovat
  • Upravit
Cinkilinki
14.9.11 18:02

Ahoj Ještěrko,
tak jak dopadla Tvoje kontrola krve?
Já zatím zobu pentomer a aspirin a snažím se obrnit trpělivostí, ale je to těžké :cert:
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
691
15.9.11 09:16

No ahoooj :mavam:
Mě se to poněkud zkomplikovalo :cry: Některý výsledky dopadly stejně, některý líp (např Annexin se mi snížil o polovinu). Mám za sebou 2.IUI (i s pícháním Clexanu), ale opět nevyšlo (včera dorazila mrcha). V krvi mi vyšly opět pozitivní chlamydie (takže mi včera nasadila antibiotika) a vyšla mi pozitivní akutní toxoplazmoza, což je na případné otěhotnění průser.Teď čekáme, za 14 dnů kontrolní krev a když se to potvrdí, tak mě prý pošle na infekční na Bulovku :-( A tenhle cyklus zákaz snažení. Takže asi tak.
Vydrž, držim ti palečky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
15.9.11 12:54

Ahoj Jestěrko,
tý jo, to jsou změny, i když ne ty co bychom zrovna chtěly. To je záhada, jak jsi dostala ten annexin dolů!
S toxoplazmozou a chlamydiemi držím palec, ať je převálcuješ :cert:
Drž se! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
691
15.9.11 15:24

Taky necháme, jak jsem je dostala dolů, když jsem jedla akorát Colostrum a Prevenzym. Měla jsem 92,3 U/ml, teď mám 46,5 IUI/ml. Sice pořád dost, ale o dost míň než předtím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cinkilinki
15.9.11 15:59

Každopádně je to povzbuzující, tak já budu baštit colostrum a wobenzym dál.
Hlavně Ti přeju, ať nemusíš na Bulovku a brzy se to zvládne! :lol:

• Citovat
  • Upravit
691
15.9.11 18:50

Bašti, bašti a až bude něco nového, ozvi se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
15.9.11 20:11

Ahoj holky,
chtěla sem poprosit o radu, mám po dvou zamlklých těhu(r.2006,2010) a „porodu“ ve 4,5 měsíci)8/2011). Psychicky na tom nejsem nejlíp. Vydupala sem si žádanku na imuno od své obvodní dr, protože podle gyndr je to naprosto zbytečný. Jsem z Brna a na žádance mám napsané imuno v Brně. Myslíte, že by mě s touto žádankou vzali v Praze? Mám strach, že mám alergii na plod a vyčetla jsem, že je to jen v Praze nebo Plzni. A ta paní dr. Malíčková dělá v tom Podolí a jak je dlouhá objednací lhůta?
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital