Imunologická léčba před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
11.3.12 21:32
vverru píše:
Taky hlasuju pro VFN Praha - Dr. Malíčková je špička ve svém oboru a odcházejí k ní i holky z Podolí. Objednací lhůta záleží na tom, kolik má Dr. zrovna pacientů, ale podle mě, tě za víc jak 2 týdny neobjedná. Já měla vždy výsledky do 10ti max. 14 dnů…problém byl u mě taky v imuno - po 9 měsících léčby se zadařilo a věřím tom, že jen díky Dr. Malíčkové.

Vverru, velká gratulace :potlesk: Děkuju moc za radu, byla jsem celkem bezradná a přišlo mi šílený takhle dlouho čekat. Když mi to nevyjde, tak se pokusím objednat k této dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.12 08:49

Taky doporučuji Dr. Malíčkovou. Objednací termín max. 2 týdny a výsledky do týdne. I mě pomohla:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
12.3.12 11:47
Blanka_Bl píše:
Taky doporučuji Dr. Malíčkovou. Objednací termín max. 2 týdny a výsledky do týdne. I mě pomohla:-))

Děkuju moc, pokud to nevyjde, tak budu žhavit drát k dr. Malíčkové :D
Hezký den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.3.12 19:11
kacenice píše:
souhlas - na Karlaku delaji komplet repro imunologii a na vysledky se ceka priblizne tyden… mam ji za sebou trikrat a pokazdy to bylo do tydne hotovy ;)

Ahoj holky, výsledky alergie na trofoblast trvaj 3 týdny.
Týden jen na alergii na sperma a jiné látky.

• Citovat
  • Upravit
691
12.3.12 19:21

Ne Kleofasku, mimo jiné mi dělali i alergii na trofoblast a opravdu trvala týden ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.3.12 19:31
jesterka001 píše:
Ne Kleofasku, mimo jiné mi dělali i alergii na trofoblast a opravdu trvala týden ;)

Ještěrko, tak to vám asi dělali nějaké jiné testy na trofoblast. Jelikož jsem se na to ptala DR. Madara a ony opravdu ty testy probíhají 3 týdny.
Asi mají jiné metody. Zrovna za 10 dní jedem znovu na odběry do Podolí, tak doufám, že už bude vše O.K. :palec: Já mám alergii na sperma :cert:

• Citovat
  • Upravit
691
12.3.12 19:37

Já myslím, že ne, ale to se asi nedohodneme ;) Každopádně ti přeju, ať se zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.3.12 19:43

Nám dělali testy na imuno i v CAR, tam opravdu trvaly týden. Jsou to jen nějaké povrchové testy. BI se monitoruje dýl. Ale proč se přít. Důležité je, aby se vše popravilo. My chodíme do Prahy Podolí a jsme tam velice spokojení, i když to malinko dýl trvá. Jenom se modlím, ať už jsem v pořádku.
A tobě našli nějakou alergii? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
691
12.3.12 19:49

Já chodím na ten karlák. Mimo zvýšené BI mám alergii na embryo, antifosfolipidový syndrom, protilátky proti vaječníku. Teď baštim Prednison.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.3.12 19:54

Já taky baštím prednison :D + Ca a Mg, kvůli řídnutí kostí.
A jak dlouho se už léčíš? Já 2,5 měsícu. Teď nás čekají druhé testy. My jsme až ze Zlína, tak se od Prahy těšéme, protože tam budeme i spát a uděláme si takový malý výlet :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
12.3.12 19:56

..vidím, že toho máš za sebou hodně :think:
Já jsem po dvou potratech a chceme druhé IVF, pokud se bude dařit, tak v květnu :)

• Citovat
  • Upravit
691
12.3.12 20:02

Snažíme se šest let, na imuno chodim přes dva roky. Prednison jim dva měsíce, nejdřív 3 tbl denně, teď dvě. Plus Ca :) Plus při IUI si pícháme injekce na ředění krve.
Tak to budete mít príma, když si to spojíte s výletem alespoň si to užijete :palec: Já si imuno moc neužívám, jsem z Prahy, tak tam lítám o pauze na oběd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.3.12 20:21

Páni, už šest let? To je dlouho :roll:
Toho prednisonu bereš tolik? Asi to máš nějaké zvedlejší, že? :nevim:
Já beru jeden denně. Ale i tak mám pocit, že su z něho nějaká otečená.
Praha je krásné město, vždycky se tam těším :)
S tím, že ty výsledky můžou trvat ten týden, se omlouvám. Třeba to možné je. Mě bylo řečeno 3, ale nemožného nic. Tak kdyžtak promiň, jestli to vypadalo, že jsem hned zaštěkala :oops:
Ten Karlák je co? Nějaké náměstí nebo most? :D

• Citovat
  • Upravit
691
12.3.12 20:44

Přesně tak si připadám já. Navíc po něm pěkně přibírám :( Ale to je tím, že ho mám víc. Už se těšim, až ho nebudu jíst!
Prosím tě, neomlouvej se, neštěkala jsi ;) V pohodě :hug:
Myslela jsem Karlovo náměstí. Tam je ta dr, ke které chodim i ta laborka, kde dělají ty imuno výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
12.3.12 20:49

Aha, tak tam to neznám :)
Já mám po tom prednisonu uplně kulatý ksicht :cert: :mrgreen: Oni to píšou i na příb. letáku, že se otéká v obličeji :roll:
V jdete na testy taky po 3 měsících nebo až později?
Když chodíš na imunologii 2 roky, ta proč ti už ten prednison nedali dřív? Nebo dali a zas se ti to podráždilo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex