Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
vverru píše:
Taky hlasuju pro VFN Praha - Dr. Malíčková je špička ve svém oboru a odcházejí k ní i holky z Podolí. Objednací lhůta záleží na tom, kolik má Dr. zrovna pacientů, ale podle mě, tě za víc jak 2 týdny neobjedná. Já měla vždy výsledky do 10ti max. 14 dnů…problém byl u mě taky v imuno - po 9 měsících léčby se zadařilo a věřím tom, že jen díky Dr. Malíčkové.
Vverru, velká gratulace
Děkuju moc za radu, byla jsem celkem bezradná a přišlo mi šílený takhle dlouho čekat. Když mi to nevyjde, tak se pokusím objednat k této dr.
Taky doporučuji Dr. Malíčkovou. Objednací termín max. 2 týdny a výsledky do týdne. I mě pomohla:-))
Blanka_Bl píše:
Taky doporučuji Dr. Malíčkovou. Objednací termín max. 2 týdny a výsledky do týdne. I mě pomohla:-))
Děkuju moc, pokud to nevyjde, tak budu žhavit drát k dr. Malíčkové ![]()
Hezký den,
kacenice píše:
souhlas - na Karlaku delaji komplet repro imunologii a na vysledky se ceka priblizne tyden… mam ji za sebou trikrat a pokazdy to bylo do tydne hotovy
Ahoj holky, výsledky alergie na trofoblast trvaj 3 týdny.
Týden jen na alergii na sperma a jiné látky.
Ne Kleofasku, mimo jiné mi dělali i alergii na trofoblast a opravdu trvala týden ![]()
jesterka001 píše:
Ne Kleofasku, mimo jiné mi dělali i alergii na trofoblast a opravdu trvala týden
Ještěrko, tak to vám asi dělali nějaké jiné testy na trofoblast. Jelikož jsem se na to ptala DR. Madara a ony opravdu ty testy probíhají 3 týdny.
Asi mají jiné metody. Zrovna za 10 dní jedem znovu na odběry do Podolí, tak doufám, že už bude vše O.K.
Já mám alergii na sperma ![]()
Já myslím, že ne, ale to se asi nedohodneme
Každopádně ti přeju, ať se zadaří ![]()
Nám dělali testy na imuno i v CAR, tam opravdu trvaly týden. Jsou to jen nějaké povrchové testy. BI se monitoruje dýl. Ale proč se přít. Důležité je, aby se vše popravilo. My chodíme do Prahy Podolí a jsme tam velice spokojení, i když to malinko dýl trvá. Jenom se modlím, ať už jsem v pořádku.
A tobě našli nějakou alergii? ![]()
Já chodím na ten karlák. Mimo zvýšené BI mám alergii na embryo, antifosfolipidový syndrom, protilátky proti vaječníku. Teď baštim Prednison.
Já taky baštím prednison
+ Ca a Mg, kvůli řídnutí kostí.
A jak dlouho se už léčíš? Já 2,5 měsícu. Teď nás čekají druhé testy. My jsme až ze Zlína, tak se od Prahy těšéme, protože tam budeme i spát a uděláme si takový malý výlet ![]()
..vidím, že toho máš za sebou hodně ![]()
Já jsem po dvou potratech a chceme druhé IVF, pokud se bude dařit, tak v květnu ![]()
Snažíme se šest let, na imuno chodim přes dva roky. Prednison jim dva měsíce, nejdřív 3 tbl denně, teď dvě. Plus Ca
Plus při IUI si pícháme injekce na ředění krve.
Tak to budete mít príma, když si to spojíte s výletem alespoň si to užijete
Já si imuno moc neužívám, jsem z Prahy, tak tam lítám o pauze na oběd ![]()
Páni, už šest let? To je dlouho ![]()
Toho prednisonu bereš tolik? Asi to máš nějaké zvedlejší, že? ![]()
Já beru jeden denně. Ale i tak mám pocit, že su z něho nějaká otečená.
Praha je krásné město, vždycky se tam těším ![]()
S tím, že ty výsledky můžou trvat ten týden, se omlouvám. Třeba to možné je. Mě bylo řečeno 3, ale nemožného nic. Tak kdyžtak promiň, jestli to vypadalo, že jsem hned zaštěkala ![]()
Ten Karlák je co? Nějaké náměstí nebo most? ![]()
Přesně tak si připadám já. Navíc po něm pěkně přibírám
Ale to je tím, že ho mám víc. Už se těšim, až ho nebudu jíst!
Prosím tě, neomlouvej se, neštěkala jsi
V pohodě ![]()
Myslela jsem Karlovo náměstí. Tam je ta dr, ke které chodim i ta laborka, kde dělají ty imuno výsledky.
Aha, tak tam to neznám ![]()
Já mám po tom prednisonu uplně kulatý ksicht
Oni to píšou i na příb. letáku, že se otéká v obličeji ![]()
V jdete na testy taky po 3 měsících nebo až později?
Když chodíš na imunologii 2 roky, ta proč ti už ten prednison nedali dřív? Nebo dali a zas se ti to podráždilo?