Imunologická léčba před IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bin
465
28.4.11 11:00

ano…žádné příznaky, krom toho, že se nedaří otěhotnět prostě nejsou.

jinak léčba u mě spočívala v tom, že jsem 3 měsíce brala prednison a museli jsme provozovat kondomstyk…a prednison v poloviční dávce jsem pak brala až do 15týdne těhotenství, pak už ne!

vitamíny super…macca je dobrá a zkus k tomu ještě kapičky - kotvičník - výluh z pupenů!! u nás to fakt byl velkej rozdíl ve výsledcích…nejdřív to bylo tak špatný, že jedině IVF s ICSI a po vitamínech po 4 měsících prý jen snížená plodnost…na přirozený početí dostačující…tak držím palce!

a můj gyndař? de.il, no…když se mi pak podařilo otěhotnět a chtěla jsem prvotrimestrální screening, tak mi řek, že je to zbytečný a co řeším tak brzo, když s těma dvojčatama to beztak dopadá všelijak…tkaže místi gratulace jsem si vyslechla, že můžu potratit, tak jsem ho vyměnila za lepšího! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.4.11 11:04

dobře jsi udělala, v dnešní době takový přístup…ale asi se to stává. Já mám taky za sebou pár zkušeností, ale teď jsem max. spokojená.
Pokusím se tedy poptat a uvidím.
Kotvičník máme čaj, který mu dělám každý den :mrgreen: , teď jsem ještě objednala čaj Don Juan, prý je taky dobrý, tak uvidíme. Ale jak říkám, nejdřív se musí dát dohromady a pak rozjedeme zase bylinářství. Já tomu věřím, tak doufám, že to pomůže, alespoň trochu.
Jak jsem pochopila, to imuno. vyšetření se dělá pouze v Praze? Mají nějaké stránky, kde bych se na to mohla mrknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.4.11 11:10

mrkni sem http://www.upmd.cz/?…

a bylinkám zdar…ty mi už pomohly v mnoha věcech!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.4.11 11:10

jo a prosím, v čem spočívá to vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.4.11 11:12

jojo, bylinkám zdar :potlesk:
díky za odkaz, mrknu na to…mám zase novou naději.. :palec:
Na druhé IVF chci jít až na podzim, teď v březnu jsem si prošla tím prvním neúspěšným, takže si chci dát půl roku pauzu a užít si léto. Trochu se od toho odprostit, bylo to už psycho, ale to určitě všechny znáte dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.4.11 11:45

vyšetření je o tom, že tam jdete oba…Tobě naberou krev a manžel odevzdá sperma a to je vše :lol:

jotopsycho si pamatuju furti když tu mám dva nádherný uřvánky, tak stejně…do teď mám depku, když přijdou měsíčky a nesnáším je dobře, když se doslechnu, že někdo otěhotněl nechtěně a nebo první měsíc po vysazení HA…tak mě vždycky bodne u srdce…to už v čloověku asi na furt zůstane. ale stojí za to bojovat…je to nádhera se vším všudy :palec: všem držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.4.11 11:57

moc ti to přeju a taky závidím :oops: Snad se taky jednou všichni dočkáme. Máš opravdu štěstí a jak jsou stačí a jak se jmenují?
Jasně, že bychom tam jeli oba, ale spíš mi šlo o to, jestli se tam musí jezdit víckrát, protože to do Prahy máme trochu z ruky. Jsem z Prostějova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.4.11 13:17
Ejva píše:
moc ti to přeju a taky závidím :oops: Snad se taky jednou všichni dočkáme. Máš opravdu štěstí a jak jsou stačí a jak se jmenují?
Jasně, že bychom tam jeli oba, ale spíš mi šlo o to, jestli se tam musí jezdit víckrát, protože to do Prahy máme trochu z ruky. Jsem z Prostějova.

odpověď máš v soukromé zprávě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
28.4.11 14:41
Ejva píše:
Jak jsem pochopila, to imuno. vyšetření se dělá pouze v Praze? Mají nějaké stránky, kde bych se na to mohla mrknout?

Ahojky, nevim jestli jen v Praze, minimalne jsem cetla ze i v Plzni…
Me poslali v pohode v CARu a pani doktorka je uzasna…
DOstala jsem dva druhy prasku na sest tydnu a pak mam jit na kontrolu jak reaguju, pokud vse ok tak po 8 tydnech naplanujem IVF v CARu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
28.4.11 14:47

Kači a ty chodíš do Prahy? Taky jsem našla na netu, že to dělají v Plzni, ale jiné centrum jsem nenašla. Tak pro mě je to obojí z ruky, ale určitě lepší Praha než Plzeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2201
28.4.11 15:09

jj ja chodim k apolinari do CARu a ti primo spolupracuji s imunolozkou z 1.LF - takze me poslali k ni na konzultaci a ted chodim k ni, dokud moji imunitu nezkroti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.4.11 18:17

ahojky, mě čeká imuno v Praze v květnu - chytli jsme dobrý termín, po třech neúspěšných IVF. Po vyšetření se čeká tři týdny na výsledky a poté se v případě problémů nasadí léčba na určitou dobu. Zatím sama více nevím, takže sbírám informace, kde se dá a taky se s vámi o ně podělím. Většinou a nejen na emiminu čtu dobré zprávy po přeléčení prednisonem nebo jiným lékem na imunitu, tak tomu věřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.4.11 18:19

Ejvi, Fertimed údajně nechce žádanku na toto vyšetření napsat, tak jsem si ji zařídila přes svého gyn a jestli mě Sobek naštve odcházím :wink:

Ejva píše:
Kači a ty chodíš do Prahy? Taky jsem našla na netu, že to dělají v Plzni, ale jiné centrum jsem nenašla. Tak pro mě je to obojí z ruky, ale určitě lepší Praha než Plzeň.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.6.11 18:49

ahoj holky, tak podávám informace, třeba se některé z vás budou hodit. Máme výsledky z imuna z prahy, pozitivní buněčnou imunitu, budu užívat 1 tabletku Prednisono po dobu 2-3 měsíce, potom kontrola a snad další úspěšný pokus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
11.6.11 13:51

ahoj kacka 79

měla jsem to samé co ty…mnoho neúspěšných ivf,pak na vlastní žádost vyšetření na imuno v praze,odhalen problém,zvýšená bi,přeléčení prednisonem,kondom styk,to vše cca.rok.zlepšení,odeslána na další ivf a zadařilo se.tak přeji mnoho štěstí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí