In-line kolečka

3089
28.4.14 17:45

In-line kolečka

Potřebovala bych poradit. Jsem mírně pokročilý bruslař a teď řeším dilema s výměnou koleček. Máme brusle Tempish s kolečkama 84. Kamarádka mi řikala, ať si raději koupím nová kolečka vel 80, že se tolik nenadřu, ale z krámu mi přišla odpověď na email, ať si koupim raději ty 84, že na těch se nadřu míň.
Jezdim po udržované cyklostezce, před sebou dvě děti v croozeru, takže před sebou tlačim nemalou váhu. Ke kolečkám budu potřebovat samozřejmě také nová ložiska.
V krámu mi také doporučili, že si můžu koupit rovnou sadu kolečka + už namontovaná ložiska. Jenže sada je do Rolerblade a ložiska jen sedmičkový. Máte někdo zkušenosti s kolečkama jiné značky? jde mi o to aby kolečka RB nedělala na bruslích Tempish neplechu :/
Takže otázky:
kolečka 84 nebo 80?
Ložiska 7 nebo 9?
Jaký máte nároz na kolečka jiné značky než jsou brusle?

Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
28.4.14 18:01

No logicky čim větší kolečka tím míň se nadřeš :palec:
Na sedmičkových ložiskách nevidím nic špatného. Není v tom moc rozdíl, hlavní je údržba ložisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.4.14 19:15

S většíma kolečkama se nadřeš míň a jsi rychlejší, odzkoušeno - já mám větší, manžel menší a v pohodě ho předháním a jedu lehce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
28.4.14 19:46

Určitě 84, já mám brusle s 90 a do menších už bych nešla. Sedmičkový ložiska RB jsou v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí