Odrážedlo Yedoo Too Too, nebo JD Bug?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Odrážedlo Yedoo Too Too nebo JD Bug?
Tak a babo raď. Mně se líbí Yedoo Too Too, nejspíš tohle: http://www.sport-sidia.cz/…-too-c-pink/
Manžel trvá na JD Bug, našla jsem ho tady: http://www.sportisimo.cz/…/tc04/38065/
Musí být nad 32 cm sedátko nad zemí, ne moc těžké. Na další dítě ho neplánujeme, proto vybírám v těch levnějších - ale hledám dobré recenze, ne úplný shit.
Manžel na tom druhém trvá POUZE proto, že jdou přikoupit šlapky, tak se prý vyplatí, protože je na delší dobu. Já tomu nevěřím, zaprvé dítě chtít šlapky dost možná dlouho nebude a když ano, tak už bude potřebovat sedátko výš nad zemí, takže stejně budeme muset koupit kolo. A kolo pak už kvalitnější, s přídavnými kolečky, které jdou sundat a prostě takové, aby vydrželo víc let.
Odrážedlo je podle mě na dva tři roky, takže určitě není potřeba montovat šlapky. Malé jsou 2,5.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem Ti už psala do druhé diskuze. Máme Yedoo a jsme spokojení. Chtěla jsem kovové, s nafukovacíma koly, brzdou, nastavitelnou výškou sedáku i řidítek. Yedoo toto splňuje. JD Bug znám jen od pohledu, mě osobně se vzhledově vůbec nelíbí, ale to je můj problém. Chci říct, že narozdíl od Yedoo nemá nastavitelná řidítka a má i mnohem nižší nosnost(jen 30 kg, Yedoo 75 kg). Což o to, nosnost by mi asi nevadila, ale ta řidítka teda jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty přídavné šlapky jsou prý naprd. Já bych koupila to co se mi víc líbí a z kterého dosáhne, klidně použité. Na odrážedle není co zničit
Dcera teda od 2,5 jezdila na kole odrážedlo ani neměla, syn ho měl cca do tří a půl. Na tu chvíli bych z toho nedělala vědu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme JD Bug, tuto značku jsem kupovala proto, že stejnou mají příbuzní a jsou spokojeni. Odrážedlo jsem koupila použité, není na něm, co zničit, až tedy na pěnová madla, ale ta jsem nová koupila ve sportu za 60 Kč
Použité jsme volili i z toho důvodu, že jsme nepočítali, že budeme dokupovat kolečka (kolo s kolečky již máme od kamarádky). Kdybych ale asi přemýšlela, jako manžel, že časem dokoupíme k JD Bug kolečka, a tudíž ho budu mít na více let, tak bych volila nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzlounek Tak mě právě přijde jednodušší potom koupit kolo s přídavnými kolečky, co se časem dají pryč. Kolo odrážedlo beru tak na dva roky, od cca pěti let už menší kolo, kde se dá dát časem výš sedátko i řidítka. To už bych klidně vybrala dražší, ale u koloodrážedla škoda peněz, kor když je člověk dost počítá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Yedoo, jezdí na tom i velké děti, malá je dost vysoká, tak já si myslím, že pak koupíme už to trošku větší kolo, tím chci říct, že mě tedy ty šlapky neoslovují.. Jo a co jsem viděla ja, tak má JD bug strašný sedlo. Yedoo má malinký, měkký a stejně si stěžuje, když dlouho jede, že jí bolí pipinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit