Incident se švagrem

Anonymní
20.8.19 12:36

Incident se švagrem

Holky, měla jsem teď hrozný výstup se švagrem, ještě se úplně klepu. Přišel si pro nějaké papíry kvůli opravě auta, manžel to měl nachystaný, tak jsem mu to předala. On byl u nás v kuchyni bos. No a přiběhl můj pes, je to čtyřicetikilový retrívr, a chtěl ho radostně přivítat. Při tom mu nějak šlápl na tu bosou nohu. A švagr zařval „já tě zabiju, idiote“ a chtěl se na něho vrhnout. Měl zaťaté pěsti. Tak jsem ho chytla za rameno a snažila se ho odtáhnout. Je to chlap snad 120 kilo, a já se bála, aby psovi něco neudělal. Chudák pes byl vylekaný, stáhl ocas mezi nohy a kňučel. Mně ho bylo strašně líto a šla jsem ho uklidnit. Švagr mlel něco o bláznech a šel pryč. Mně je to teď trapné, ale nenechala bych přece psovi ublížit. Vím, že švagr psy nemá rád. Myslím, že to poznamená náš vztah. A taky se bojím, co na to řekne manžel, až se vrátí domů. Je to blbá situace. Psa mám dýl, než manžela, a on psy taky nemusí. Co vy na to? Chtěla jsem se hlavně vykecat, úplně mně z toho buší srdce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10032
20.8.19 12:40

Že je švagr blázen, chápu, že mu to asi nebylo příjemné, ale reagovat se snad dá jinak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
20.8.19 12:42

Ježíš, vždyť se pomalu nic nestalo. Švagr je hysterka, ale spis mě zarazilo to tvé bojím se, co na to manzel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5654
20.8.19 12:42
@Anonymní píše:
Holky, měla jsem teď hrozný výstup se švagrem, ještě se úplně klepu. Přišel si pro nějaké papíry kvůli opravě auta, manžel to měl nachystaný, tak jsem mu to předala. On byl u nás v kuchyni bos. No a přiběhl můj pes, je to čtyřicetikilový retrívr, a chtěl ho radostně přivítat. Při tom mu nějak šlápl na tu bosou nohu. A švagr zařval „já tě zabiju, idiote“ a chtěl se na něho vrhnout. Měl zaťaté pěsti. Tak jsem ho chytla za rameno a snažila se ho odtáhnout. Je to chlap snad 120 kilo, a já se bála, aby psovi něco neudělal. Chudák pes byl vylekaný, stáhl ocas mezi nohy a kňučel. Mně ho bylo strašně líto a šla jsem ho uklidnit. Švagr mlel něco o bláznech a šel pryč. Mně je to teď trapné, ale nenechala bych přece psovi ublížit. Vím, že švagr psy nemá rád. Myslím, že to poznamená náš vztah. A taky se bojím, co na to řekne manžel, až se vrátí domů. Je to blbá situace. Psa mám dýl, než manžela, a on psy taky nemusí. Co vy na to? Chtěla jsem se hlavně vykecat, úplně mně z toho buší srdce :nevim:

Pokud se bojíš manželovy reakce na to, že pes stoupl švárovi na nohu, je u vás něco blbě a jen v tom psovi to nebude. To opravdu bude švagr manželovi žalovat, že mu pes šlápl na nohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
20.8.19 12:43

Kdyz vis, ze svagr nema rad psy, tak proc za 1. ho poustis do baraku, kde pes je, mas mu to predat u branky a nebo za 2. proc psa nekam na tu chvilku nezavres, kdyz vis, ze svagr prijde?
Nic tak strasneho se zase nestalo, ne? Pokud tedy tam uz mezi vami vsemi neni mnohem vice problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
20.8.19 12:44

Bože, co řešíš, incident, vypjatá situace, nic se nestalo, život jde dál švagr to vykřikl také v afektu, a určitě nemá v úmyslu psa zabíjet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.8.19 12:44

Švagr je hysterické macho a ty…ehm… závislá na chlapech. Chudák pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.19 12:45

@Eemii
Myslím, že na psa žárlí. Zase budou kolem toho nějaké řeči. A taky možná, že se chovám jako hysterka :roll:

• Citovat
  • Upravit
21918
20.8.19 12:49
@Anonymní píše:
@Eemii
Myslím, že na psa žárlí. Zase budou kolem toho nějaké řeči. A taky možná, že se chovám jako hysterka :roll:

Zarlit na psa?? No osobně by mi tahle nicotna událost ani nestala za to, abych o tom chlapa informovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
20.8.19 12:51

Psychicky labilní pan švagr. To je radost být v takové rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
20.8.19 12:52
@Eemii píše:
Zarlit na psa?? No osobně by mi tahle nicotna událost ani nestala za to, abych o tom chlapa informovala.

Spíš bych tipla, že o tom informuje manžela bratr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.8.19 12:52

Rekla bych, že jste to oba zbytečně vyhrotili, ale život jde dál… Nejspíš si o tobě bude myslet že jsi kráva a reaguješ přehnaně, no ty si o něm asi ted nic hezkeho taky nemyslíš… řekni to manželovi, že ses prostě fakt bála, že chce toho psa zmlatit a že to možná bylo přehnaný, tak snad tě tvůj manžel zná a bratrovi to vysvětlí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
20.8.19 12:57

Tak to otoč jak jsi překvapená, že metrákový chlap se může podělat ze šlápnutí na nohu od někoho, kdo má čtyřicet kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.19 13:01

Fakt jsem se lekla, ono když náš pes někomu šlápne/dupne na nohu, fakt to bolí, má přes 40 kg, a ještě ty drápy… A švagr v tu chvíli vypadal agresivně. Jinak je to normální chlap a vztahy máme taky normální. Až dnes, jak jsme se v kuchyni přetahovali8o Je mně z toho strašně trapně :oops:

• Citovat
  • Upravit
1033
20.8.19 13:07

Asi se toho až tolik nestalo, švagr není z cukru a pes se chtěl přivítat, nemyslel to zle, holt nemá muší váhu.. :) akorát si myslím, že muž nebude na Tvé straně, když teda pejsky neee :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová