Incident se švagrem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.8.19 13:33
@wildcherry píše:
Rekla bych, ze to muselo byt na zabiti :lol:

Asi fakt.

• Citovat
  • Upravit
4043
20.8.19 13:34
@Anonymní píše:
@wildcherry
Nejsem žádná puťka, co by se bála manžela. Možná jsem to blbě napsala v tom rozčilení. Ale se švagrem jsem se tam přetahovala, skoro jsem se mu pověsila na ruku, a to fakt není normální. Reagovali jsme oba přehnaně a stydím se za to :oops:. A jestli to se mnou manžel bude chtít večer probrat jako že jo, tak to mně bude trapně. Toho se bojím, ne manžela :mrgreen:

Jestli tys mu nakonec nezpůsobila větší újmu než ten pes? Přiznej se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
20.8.19 13:35
@Anonymní píše:
@_0812_
Artík po nikom neskáče, jen radostně přiběhl a tohohle se dočkal.

Jenomže ne každému je to příjemné, když se na něj z ničeho nic vyvalí nějaké telátko a třeba když to ani v tu chvíli nečeká. A navíc, když víš, že ho nemá rád, tak proč ho na tu chvilku nezavřeš? Taky mám občas doma na hlídání psy od příbuzných třeba na týden, ale je tu nachystaná klec a když sem někdo přijde i kdyby jen technik na výměnu modemu, tak pes jde do klece a k návštěvě pouštím jen v případě, že řeknou, ať ho pustím. Stalo se mi i že mi přijel technik od upc a říká jeee super, že je pejsek zavřený, já se totiž psů strašně bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.8.19 13:36
@Anonymní píše:
@wildcherry
Nejsem žádná puťka, co by se bála manžela. Možná jsem to blbě napsala v tom rozčilení. Ale se švagrem jsem se tam přetahovala, skoro jsem se mu pověsila na ruku, a to fakt není normální. Reagovali jsme oba přehnaně a stydím se za to :oops:. A jestli to se mnou manžel bude chtít večer probrat jako že jo, tak to mně bude trapně. Toho se bojím, ne manžela :mrgreen:

Jeste rekni, ze jste se dorvali :lol:,pak bych tvoje obavy chapala :mrgreen:.Hele nic, az s tim manzel prijde, tak se tomu napul zasmej, ze proste bylo veselo no, se nepos.ere ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.19 13:37

@zu.syk
Největší újmu to způsobilo mně. Už já nevím jak dlouho to tady probírám a ti dva aktéři už jsou v pohodě. Aspoň co můžu říct za psa :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24379
20.8.19 13:38

Plus mu reknu, jak bracha fakt vysrartoval, ze ses bala. Musis trochu to, ukazat ze ty ses ta, co si stezuje na jeho chovani a ne opacne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
20.8.19 13:42
@Anonymní píše:

Jako návštěva v tvé domácnosti se nemá co rozhánět, abys mu visela na ruce.

U nás by z toho byl závěr, že i kdyby ho ten pes kousl, tak to těžce přehnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 13:49

Hned jak přijde manžel domu mu řekni, že pes šlápl švagrovi na nohu a on zařval. Prostě kdyby švagr žaloval tak ty budeš rychlejší :-) Nebo pokud to bude manžel už vědět tak řekni, že jsi se lekla jak zařval a zareagovala jsi zbrkle, ale víc z toho nedělej. Třeba se tomu i zasměj, že jak zařval tak ses málem počůrala bla bla bla. Prostě to okecej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
20.8.19 13:53
@Anonymní píše:
Holky, měla jsem teď hrozný výstup se švagrem, ještě se úplně klepu. Přišel si pro nějaké papíry kvůli opravě auta, manžel to měl nachystaný, tak jsem mu to předala. On byl u nás v kuchyni bos. No a přiběhl můj pes, je to čtyřicetikilový retrívr, a chtěl ho radostně přivítat. Při tom mu nějak šlápl na tu bosou nohu. A švagr zařval „já tě zabiju, idiote“ a chtěl se na něho vrhnout. Měl zaťaté pěsti. Tak jsem ho chytla za rameno a snažila se ho odtáhnout. Je to chlap snad 120 kilo, a já se bála, aby psovi něco neudělal. Chudák pes byl vylekaný, stáhl ocas mezi nohy a kňučel. Mně ho bylo strašně líto a šla jsem ho uklidnit. Švagr mlel něco o bláznech a šel pryč. Mně je to teď trapné, ale nenechala bych přece psovi ublížit. Vím, že švagr psy nemá rád. Myslím, že to poznamená náš vztah. A taky se bojím, co na to řekne manžel, až se vrátí domů. Je to blbá situace. Psa mám dýl, než manžela, a on psy taky nemusí. Co vy na to? Chtěla jsem se hlavně vykecat, úplně mně z toho buší srdce :nevim:

Ahoj,

tedy čekala jsem nějakou šílenou scénu, hádku jako blázen, obvinování, vyhrožování, hromy a blesky… A jako nezučastněná osoba musím říct, že tedy nevidím žádnou pohromu. Mě taky nás 25kilový pitbull někdy dupne na nohu já zakleju, plesknu ho, mnu si nohu a za 15minut už o ničem nevím :nevim:

Zbytečně to řešíš, nic se nestalo ;) nic, co by ti mělo dělat starosti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.19 16:39

Nemyslím to ve zlém, ale já bych se styděla, že nemám vychovaného psa. Kdybys ho měla vychovaného, tak ho odvoláš (aby odešel někam pryč) a švagr by ho přece po bytě/domě nenaháněl. Ten pes něco způsobil švagrovi, ale ten pes je tvůj a ty jsi ta, která má mít svého psa pod kontrolou, řídit jeho chování a zvládat takové případné situace (které by správně asi ani neměly nastávat…). Tím chráníš sebe, ostatní i svého psa.

Kup si třeba knížku od Rudolfa Desenského, je to krásné a poučné čtení. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
21.8.19 17:27
@Anonymní píše:
Holky, měla jsem teď hrozný výstup se švagrem, ještě se úplně klepu. Přišel si pro nějaké papíry kvůli opravě auta, manžel to měl nachystaný, tak jsem mu to předala. On byl u nás v kuchyni bos. No a přiběhl můj pes, je to čtyřicetikilový retrívr, a chtěl ho radostně přivítat. Při tom mu nějak šlápl na tu bosou nohu. A švagr zařval „já tě zabiju, idiote“ a chtěl se na něho vrhnout. Měl zaťaté pěsti. Tak jsem ho chytla za rameno a snažila se ho odtáhnout. Je to chlap snad 120 kilo, a já se bála, aby psovi něco neudělal. Chudák pes byl vylekaný, stáhl ocas mezi nohy a kňučel. Mně ho bylo strašně líto a šla jsem ho uklidnit. Švagr mlel něco o bláznech a šel pryč. Mně je to teď trapné, ale nenechala bych přece psovi ublížit. Vím, že švagr psy nemá rád. Myslím, že to poznamená náš vztah. A taky se bojím, co na to řekne manžel, až se vrátí domů. Je to blbá situace. Psa mám dýl, než manžela, a on psy taky nemusí. Co vy na to? Chtěla jsem se hlavně vykecat, úplně mně z toho buší srdce :nevim:
Švagr je idiot, jeho problém, že chodí bos. Chudák pes, asi ho chtěl přivítat. Retrívr je můj životní sen, láskou bych je všechny sežrala :srdce:. Měla jsem akorát kokra a jezevčíka.
  • Citovat
  • Upravit
1166
21.8.19 17:49
@nakreslenypanacek píše:
Nemyslím to ve zlém, ale já bych se styděla, že nemám vychovaného psa. Kdybys ho měla vychovaného, tak ho odvoláš (aby odešel někam pryč) a švagr by ho přece po bytě/domě nenaháněl. Ten pes něco způsobil švagrovi, ale ten pes je tvůj a ty jsi ta, která má mít svého psa pod kontrolou, řídit jeho chování a zvládat takové případné situace (které by správně asi ani neměly nastávat…). Tím chráníš sebe, ostatní i svého psa.Kup si třeba knížku od Rudolfa Desenského, je to krásné a poučné čtení. :kytka:

Souhlas. Je bezohledné pouštět bez vyzvání psa k někomu, kdo psy nemusí a nechat psa šlápnout mu na nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová