Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako upřímně… Já třeba mám psy moc ráda, ale taky mi vadí, když po mě skáčou. Moje babi má dva a to docela malé a jenom přijdu, ještě se nestihnu ani zout a už mi ten jeden skáče po nohách a okusuje mi palce a babi to nijak neřeší. Vadí mi to šíleně a minule když během první půl minuty po mě vyskočil snad podesáté jsem už chytla rapla a po tom psovi normálně zařvala ty vole běž už někam do pr…a přestaň furt po mě skákat. Nebo jenom si sednu a až se mi snaží skákat na klín. Fajn, vezmu ho, chvíli pomazlím a dám na zem. Během půl minuty po mě skáče znovu a když se mu povede mi na ten klín vyskočit a já ho dám dolů tak je prostě neodbytný a pokouší se znovu. Navíc jsem teď v pokročilém stupni těhotenství a už kolikrát jak na mě vyskočil, tak mi skočil na břicho a dost to zabolelo. Když chci, sama si sednu na zem a buďto je hladím nebo si s nimi hraju, ale aby na mě pes se vletěl vítat jak se zlíbí jemu a já to třeba ani nečekám, tak to se asi líbí málo komu.
@DustInTheWind mně když dupne na nohu (kdysi zlomenej malíček) naše čuba, tak vidím všechny svatý. a taky řvu a nejsem z cukru…
Švagr má na tom palci nejaký puchýř nebo kuří oko nebo co, a asi mu Artík do toho píchl drápkem. Já vím, asi je to blbost, ale bylo to nepříjemné. Švagr jel hned za manželem na dílnu, tak mu asi ihned poreferoval ![]()
@Anonymní píše:
Fakt jsem se lekla, ono když náš pes někomu šlápne/dupne na nohu, fakt to bolí, má přes 40 kg, a ještě ty drápy… A švagr v tu chvíli vypadal agresivně. Jinak je to normální chlap a vztahy máme taky normální. Až dnes, jak jsme se v kuchyni přetahovali8o Je mně z toho strašně trapně
Já teda nevím… náš pes má 50kg a na bosou nohu mi už taky párkrát hupsnul, ale že by to byla zase taková hrůza, tak to bych teda neřekla ![]()
A proč o takové blbosti vůbec budeš manželovi říkat? Nebo myslíš, že mu to zatepla vyslepičí švagr? ![]()
@_0812_
Artík po nikom neskáče, jen radostně přiběhl a tohohle se dočkal.
@Anonymní píše: Švagr má na tom palci nejaký puchýř nebo kuří oko nebo co, a asi mu Artík do toho píchl drápkem. Já vím, asi je to blbost, ale bylo to nepříjemné. Švagr jel hned za manželem na dílnu, tak mu asi ihned poreferoval
No co, tak mu ten puchejř propíchl a má po starosti ![]()
@Anonymní píše:
@_0812_
Artík po nikom neskáče, jen radostně přiběhl a tohohle se dočkal.
Taková otázka, vy asi nemáte děti co? ![]()
Asi poučení pro příště - psa na tu chvilku zavři. jinak bych si z toho nic moc nedělala. ne každej psy miluje, ne každýmu vyhovuje, když po něm cokoliv skáče.
Vsadim se, že zatímco Ty to resis, Tvůj svagr uz o ničem neví.
Mne prijde divny hlavne to, ze se bojis manzela, kvuli tomu, ze brachovi pes slapl na nohu
. Na me to pusobi, ze bud mas velky problem sama se sebou(uz jen jak pises, ze se trepes po takovem incidentu-eee?),nebo je tvuj manzel magor a nevazi si te a dupe te za vsechno. Protoze toto v normalnim vztahu neni zadna hruza-nic.
@zu.syk píše:
No co, tak mu ten puchejř propíchl a má po starosti
Auuuu
@zu.syk píše:
No, tak to víš, nebylo to nic příjemnýho
Rekla bych, ze to muselo byt na zabiti ![]()
@wildcherry píše:
Rekla bych, ze to muselo byt na zabiti
Chlap musí něco vydržet ![]()
@wildcherry
Nejsem žádná puťka, co by se bála manžela. Možná jsem to blbě napsala v tom rozčilení. Ale se švagrem jsem se tam přetahovala, skoro jsem se mu pověsila na ruku, a to fakt není normální. Reagovali jsme oba přehnaně a stydím se za to
. A jestli to se mnou manžel bude chtít večer probrat jako že jo, tak to mně bude trapně. Toho se bojím, ne manžela ![]()