Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
handulindo, ženská rodí hlavně hlavou. Strach, nejistota, to může porod protáhnout víc jak nález. Takže hlavu vzhůru a nemaluj si v hlavě nějaké strastiplné scénáře, ono je to vždycky trochu jinak, než člověk čeká ![]()
Děkuji vám holky…musím věřit, že to dopadne dobře
a hlavně rychle ![]()
Ahojky holky,tak se hlasime z porodnice,narodil se nam Vasik,v den indukce po 10 hodinach
takze relativne dobry ![]()
Gratuluju
![]()
Jsem ráda, že to snad nakonec nebyla taková hrůza, zníš celkem v pohodě ![]()
gabi.design píše:Saroya píše:Koukám, že už máš taky po porodu, tak moc gratuluji k narození miminka!
už jsem psala koment k deníčku, ještě jednou gratuluju
děkuju
měli jsme to fofrem za sebou
![]()
Gladys píše:gabi.design píše:Jenže je to loterie a taky to může dopadnout jak píše danyk. Dopředu to nikdo neřekne, jak kdo na co zareaguje. A pak už může jít fakt o zdraví, danyk měla štěstí, že byla sjetáDianaAndílek píše:Vždycky to hrůza není, což určitě tady potvrdí spousta dalších maminek.
pokud to není nutný, nenechte si porod vyvolávat..je to hrůzaa nic nevnímala, já bych šílela hrůzou, kdyby na akutního císaře došlo. Co kdybych se vzbudila a řekli mi, že bohužel dítěti spadli ozvy, než ho vytáhli, tak přestalo tepat srdce a oživit se jim ho nepodařilo…
Tam byla výhoda toho „sjetí“, že jsem neplavala ve sprše či nebyla na míči, takže jsem byla kontinuálně monitorovaná. Ale nebylo to tak zlý, když začli pobíhat, prostě jako u nás v práci
na JIPu. Hezky jsem jim pomohla, napojila si EKG, nasadila čidlo oxymetru, namotala manžetu tlakoměru, pomohla s kompresníma punčochama
Aspoň nějakej zážitek z porodu.