Infanrix Hefa - alternativy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucrezia2
19.3.12 08:43
peggy.sl píše:
Lucrezia2 píše:
peggy.sl píše:
Limutka píše:
Barush píše:
Limutka:jasně ale stejně je to hodně.
Nevíte jaká je max. přípustná hodnota hliníku? Našla jsem jen pro dospělé 4-5 ug (nebo jak) na kg a den. To mi teda přijde dost hodněkrát překočené.

těch 4-5 ug jsem zas četla já, že je pro nedonošené děti na kilo a den v Době jedové.

Mně se na problematice očkování nezdá pár věcí: jednak složení vakcín, pak způsob podání (že by se někomu někdy najednou zjevilo šest nemocí v nálevu s formaldehydem a dalšími mňamkami uprostřed svalu na zadnici? hmm…) a česká legislativa, jako že za to stát nepřebírá žádnou zodpovědnost.
To že stát ani doktoři nepřebírají zodpovědnost mně taky dostává do kolen. Když se něco semele, tak ti řeknou, že je to tvůj problém, protože jsi to chtěla a dovolila. :poblion:
jenže doktoři nejsou ti, co zavedli povinné očkování, je to nařízeno z vrchu. A podle české právní úpravy platí, že pokud by bylo dítě poškozeno na zdraví v souvislostí s očkováním, lékař za způsobenou škodu odpovídá i v případě, že nic nezanedbal. Jedná se objektivní odpovědnost podle § 421a občanského zákoníku. Takže pokud lékař přizná, že zdravotní komplikace, které se u dítěte objevily, mohou souviset s provedeným očkováním, tak se hlásí k odpovědnosti
Už jsi někdy nějakého takového doktora viděla? Neznám žádný případ, kdy by lékař přiznal, že poškození je spojeno s očkováním. :D

no proto to píšu. Proč by to dělali - povinnost ukládá stát, ale odpovědnost hází zákonem na doktory. proto se ani nehlásí nežádoucí účinky, protože tím by tu odpovědnost přijali…

• Citovat
  • Upravit
2165
24.5.12 11:25
@Simiana píše:
Ne, dcera má jen teda doočkovanou Hexu a MMR už ne. Uvažuju pouze o zarděnkách, ale smůla, není monovakcína, ale to ty víš. Pokud by nedělali problémy nechala bych si ji dovézt ze země, kde žije švagrová, tam je dostupná. Ale není registrovaná u nás takže smůla. Ale tak mám ještě 10 let čas nad tím uvažovat.

A nemohla bys ji nechat naockovat tou monovakcinou v zahranici? Ja se v ockovani zatim moc neorientuju, teprve miminko cekame a zacala jsem se o to zajimat. Rada bych neockovala vubec, ale s manzelem hodne cestujeme (a to i do nerozvojovych zemi) tak se bojim. Zatim planuju neockovat tak do 18 mesicu (po tu dobu pokud mozno jezdit jen po Evrope) a pak ockovat monovakcinama. A rikala jsem si, ze kdyz jsme nekde delsi dobu, tak se musi pocitat s tim, ze naockujeme dite tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.9.12 10:26

Tak.a.je.to.tu…naše.doktorka.se.mě. minule. snažila. přeswědčit. že. infanrixHib(budu. dáwat. ez. Hibu)se. už. newyrábí, že. mi. může. wyjít. wstří. max. tím. že. očko. malé. o.měsí. odloží… :roll: no. už.jsem.se.nedohadowala, tak. mě. to. čeká. w.pondělí…Jaké. si. mám. připrawit. argumenty? Manžel. souhlasí.se.mnou,takž. klidně. podepíšem. nějaký. papír.
A.kde.si.můžu.objednat.Infanrix.Hib.a.kdy.nejpozděj. ho. můžu. dát? W.8.měsíi?A.potom.w.10.a.pak.we.14.?
2.priorix.jsem.prozatím. malému. odložila.na.kone.podzimu,ale.nehi.ho.už. dáwat, mám. jí. to. říkat. na. rowinu? Bude. problém. kwůli. škole. když.1.dáwku. dostal?
Taky.jsem.musím. donést. podepsaný. papír. že. nebudem. očkowat. nepowinné. očkowání…
Bože, jak. mě. ten. stát.a.jeho.systém. se. e :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.9.12 10:46
@Barush píše:
Tak.a.je.to.tu…naše.doktorka.se.mě. minule. snažila. přeswědčit. že. infanrixHib(budu. dáwat. ez. Hibu)se. už. newyrábí, že. mi. může. wyjít. wstří. max. tím. že. očko. malé. o.měsí. odloží… :roll: no. už.jsem.se.nedohadowala, tak. mě. to. čeká. w.pondělí…Jaké. si. mám. připrawit. argumenty? Manžel. souhlasí.se.mnou,takž. klidně. podepíšem. nějaký. papír.
A.kde.si.můžu.objednat.Infanrix.Hib.a.kdy.nejpozděj. ho. můžu. dát? W.8.měsíi?A.potom.w.10.a.pak.we.14.?
2.priorix.jsem.prozatím. malému. odložila.na.kone.podzimu,ale.nehi.ho.už. dáwat, mám. jí. to. říkat. na. rowinu? Bude. problém. kwůli. škole. když.1.dáwku. dostal?
Taky.jsem.musím. donést. podepsaný. papír. že. nebudem. očkowat. nepowinné. očkowání…
Bože, jak. mě. ten. stát.a.jeho.systém. se. e :zed:

ježíš ty píšeš jak nějaká puberťačka :pocitac:. ráda bych ti poradila, ale takovou zmrveninu ani nebudu číst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.9.12 11:05
@Barush píše:
No vidíte, dobrý nápad jak vydělat, vymyslíme vakcínu která neobsahuje zdraví škodlivé složky a nebude mít žádné nežádoucí účinky bude se podávat ústě. Nejlépe z nějakých bylinek. Uděláme masivní kampaň, a třeba budem milionářky.
Ne kecám, už únavou ani nevidim, musim už jít spát jsem nějaká vyčerpaná a čertík mě ráno určitě zas brzy vzbudí. Ale ještě mám pár věcí nasrdci tak sem ještě napíšu :mavam:

Když si požíráním bláta vybudují děti v divočině imunitu proti tetanu i bez očkování, proč by to nemohlo jít i u nás. Navrhuji vybrat tetanus z koňských kobližků a podávat ho dětem ústně v oslazené citronové šťávě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.9.12 11:17
@Barush píše:
Bože, jak. mě. ten. stát.a.jeho.systém. se. e :zed:

Zkus se zeptat tady (nebo tam pročíst pár stovek stránek zpátky, už se to tam řešilo) :
 https://www.emimino.cz/…kovani/1986/

Příspěvek upraven 21.09.12 v 11:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.9.12 11:19

@paola white
Hmmm. díky. ono. člowěk. nemůže.za.to.že. má. děti.a.ono.se.často. stane. že. malej. wylije. šťáwu. do. kláwesnie…takže. mi. nejdou. tři. blbý. kláwesy.a.jsem.ráda. že. můžu. napsat. aspoň. tohle… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.9.12 11:22
@Barush píše:
@paola white
Hmmm. díky. ono. člowěk. nemůže.za.to.že. má. děti.a.ono.se.často. stane. že. malej. wylije. šťáwu. do. kláwesnie…takže. mi. nejdou. tři. blbý. kláwesy.a.jsem.ráda. že. můžu. napsat. aspoň. tohle… :roll:

no nebudu se hádat, ale proč děláš mezi slovy tečky fakt nechápu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.9.12 11:25

@paola white
Jestli. máš. nějaký. jiný. náwrh.io.se.dá. použíwat. místo. mezerníku. šup. sem. s.ním… :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
21.9.12 11:26
@paola white píše:
no nebudu se hádat, ale proč děláš mezi slovy tečky fakt nechápu???

:lol: :lol: Nejspíš doslo někde ke zkratu mezi tečkou a mezerníkem a místo mezer jí to píše tečky. Ale teda čte se to fakt blbě. :nevim:

Příspěvek upraven 21.09.12 v 11:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.9.12 11:27
@Barush píše:
@paola white
Jestli. máš. nějaký. jiný. náwrh.io.se.dá. použíwat. místo. mezerníku. šup. sem. s.ním… :dance: :dance:

vždyť tam máš tečku a zatím mezeru???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.9.12 11:29

@paola white
emimino.to.dělá. automatiky, to. klidně. zkus. a.uwidíš. že.se.ti.tam.taky.udělaj. mezery ;) …No.to.je.jedno. Každopádně. já. nemám. důwod.si.to.psaní. ještě. prodlužowat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.9.12 11:30

@alifie :zkusím.to.tam.wečer. prohrabat, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
21.9.12 11:47
@Barush píše:
@paola white
Jestli. máš. nějaký. jiný. náwrh.io.se.dá. použíwat. místo. mezerníku. šup. sem. s.ním… :dance: :dance:

No jasně. A Y se dá používat místo I, W se dá používat místo V :roll:.
Tohle je nejlepší cesta, jak nedostat odpověď na dotaz - přelouskala jsem to do půlky a mezi tím jsem zapoměla začátek :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.9.12 12:06

@Barush
proč si nekoupíš novou klávesnici? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...