Změna dítka po očkování

28
9.2.12 14:09

změna dítka po očkování

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, syn 14,5 měsíců má za sebou 2 očkování hexou. První měl v roce, pak za 10 dnů antibiotika, pak zas za 3 týdny další očkování. Od toho druhého očkování pozoruji, že se změnil, je uplakanější, má hořší oční kontakt, přestal slabikovat......teď sice zase začal po 3 týdnech dělat paci, jak jsem veliký, prosím atd, ale ta řeč a veselost nic.....mám z toho hrozné obavy.
Dneska jsem mluvila s MUDr. z očkovacího centra z Prahy a ta mi tvrdí, že to nemůže být v souvislosti. že ho mám pozorovat a tenhle stav může klidně i 3 měsíce trvat než se to vrátí zpátky, ale já mám strach, že se něco rozjelo.....
Jinak syn neukazuje ve smyslu sdílení, ale to nedělal ani předtím
Díky za jakékoliv info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
9.2.12 14:13

ahoj, náš syn se takto povahově změnil po prvním očkování Priorixem, trvalo to víc jak měsíc než se dal zase zpátky dohromady

ted za měsíc nás čeká přeočkování a už z toho mám hrůzu co bude

• Citovat
  • Upravit
6814
9.2.12 14:16

Tak nás za 14 dní také čeká Priorix a mám z toho strach,nejradši bych mu ho nedala,jenže to by mě tady na vesnici ukamenovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.2.12 14:19

Ahoj, zkušenost dík Bohu nemám, pokud by stav přetrvával nechala bych se objednat na neurologii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.2.12 14:20
dari74 píše:
Tak nás za 14 dní také čeká Priorix a mám z toho strach,nejradši bych mu ho nedala,jenže to by mě tady na vesnici ukamenovali :nevim:

Vesnice potom doma to tvoje dítě mít nebude… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.2.12 14:21

Po očkování je možné všechno, takže i změna chování. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.2.12 14:22

Seso v téhle diskuzi jsme to taky probíraly-mrkni:
 https://www.emimino.cz/…rankovani/2/

Teda tam se to týkalo 3měsíčního dítka, ale zakladatelka té diskuze to taky pozorovala de facto od očkování........

Já mám navlas stejnou zkušenost-s tím rozdílem, že u nás to bylo hned po první dávce-jako by nám někdo dal cizí dítě.....a je fakt, že mě na to upozornila moje mamča-nikdy by mě samotnou nenapadlo to dávat do souvislostí :think:

Příspěvek upraven 09.02.12 v 14:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.2.12 14:25

Nám se tohle stalo u Lucky po očku MMR, přestala úplně jíst, byla taková apatická, bez zájmu. Srovnalo se to, ale párměsíců to trvalo a některý jídla nejí doteď. U Eli máme MMR posunutý kvůli ekzému a taky proto, že má často rýmu. Asi jí dám až na podzim, naše Mudra s tím naštěstí problém nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.2.12 14:29

MMR je hrozny svinstvo, u nas nastesti byla jen reakce ten 10. den a pak dobry, ale premyslim, ze tu druhou davku nedam…

u dalsiho to budu urcite odkladat co to půjde.

ja myslim, ze je bohuzel mozna i zmena chovani, jsou i daleko vaznejsi pripady, tim nechci nikoho strasit. Skoda ze o tom doktori moc neinformuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.2.12 14:31
peggy.sl píše:
dari74 píše:
Tak nás za 14 dní také čeká Priorix a mám z toho strach,nejradši bych mu ho nedala,jenže to by mě tady na vesnici ukamenovali :nevim:
Ted nějak nechápu,asi si sedím na vedení :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.2.12 14:32
dari74 píše:
peggy.sl píše:
dari74 píše:
Ted nějak nechápu,asi si sedím na vedení :D

no ze nebude muset resit pripadnou reakci na ockovani (u nas treba teploty, neuveritelnej prujem, kdy behem hodiny zlikvidovala 5 nahradnich oblecku a velky plac)

jestli si nejsi jista, zkus aspon odkladat, vymluvit se muzes na nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
9.2.12 14:37

Jo tak,no já to zatím uhrála kvůli ekzému a ted jdem na 18 měsíční kontrolu,tak nevím jestli jí ještě ukecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
9.2.12 14:41
dari74 píše:

myslis,kdyby nedej boze ,melo tve dite jakekoli nasledky po ockovani,ze Ti vesnice pomuze ?? :roll:
je to snad tve dite a tvoje zodpovednost,ne ??? :roll:
tohle vazne nechapu

• Citovat
  • Upravit
mmonica
9.2.12 14:44
dari74 píše:

lekarka je povinna mlcet,tim padem,kdyz kdokoli bude vet,ze jsi neockovala znamena to ze porusila lekarske tajemstvi a v tom pripade bych na ni odala oznameni

• Citovat
  • Upravit
6814
9.2.12 14:51

No to je jasný,že mi nikdo nepomůže. Ale je tu jen jedna doktorka a sestra a obě tu i bydlí,takže s tou mlčenlivostí si nejsem tak jistá. A měnit doktorku by se mi zrovna nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek