Strach z infarktu ve 31 letech

Anonymní
9.2.26 11:48

Infarkt u změny ve 30?

Ahoj umírám strachy z myšlenky ze bych mohla mít infarkt ve 31 letech, ano jsem kuřák, nejsem obézní, jsem hodně ve stresu, mám v hajzlu psychiku, ale tato myšlenka mi nedá spát, taky mi z toho přeskakuje srdíčko, jsem na neschopence Pac moje psychika není v dobrém stavu a chci na ní pracovat… Ale ten strach je hrozný

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9158
9.2.26 12:25
@Anonymní píše: Více

Tak pravděpodobné to asi moc není, pokud nemáš familiární hypercholesterolémii apod. Spíš řeš psychiku a strachy z nemocí v terapii. Ale určitě nic nezkazíš tím, když přestaneš kouřit. Já kouřila asi 10 let, pořád strachy z rakovin, až jsem s tím definitivně sekla před čtyřmi měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5416
9.2.26 12:28

Nepsala jsi sem už před nějakým časem? :think:
Máš děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
9.2.26 12:36
@TRG píše: Více

Tohle tady pořád píše Heduš s tím srdcem, ale ta v minulé diskuzi psala, že chodí do práce, tady zakladatelka píše, že je na PN, tak je to asi někdo jiný. Heduš děti má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
9.2.26 12:47

No, otázka je - co konkrétně tady od nás čekáš? Jestli nějaké doporučení, tak přestat kouřit a užívat dle instrukcí tvého lékaře svou medikaci, aby se tvůj psychický stav nezhoršoval. :nevim: Víc ti tady asi nepomůžeme, ale je dobře, že si problém uvědomuješ a máš zájem jej řešit. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 12:52

Mám zájem, ale tohle moc omezuje, ta tíha na prsou extrasystoly, a panicky strach spolu s atakou je proe utrpení říkám si jak dlouho to moje srdce může vydržet, a to mi dělaly EKG před nedávnem

• Citovat
  • Upravit
615
9.2.26 12:55

A uvědomuješ si, že tímto nastavením jdeš zmíněnému problému naproti? Nejspíš by bylo dobré řešit s lékařem úzkosti a panické ataky intenzivněji, tvá aktuální léčba je pro tebe zjevně nedostačující.

Co tady od nás čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65140
9.2.26 13:13
@Lollitka píše: Více

Je to ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
9.2.26 13:13
@vokishka píše: Více

Zase Heduš tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65140
9.2.26 13:15
@Lollitka píše: Více

Jo. Během tydne snad treti diskuse, mozna i vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9158
9.2.26 13:16
@vokishka píše: Více

Aha, tak to je pak marný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
9.2.26 13:19

Kdyby ses šla aspoň vybít do posilovny nebo si večer zaběhat, uděláš pro své srdce i hlavu násobně víc než tím, že po desáté píšeš další příspěvek o tom, jak si neustále přivoláváš nemoce a utápíš se v tom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
9.2.26 13:21

Na co mas napsanou tu neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 13:29

Na nervy, jsem tím v práci tak skvěle mi bylo a pak přišla panička ataka a všechno v háji, potřebuju se dát do kupy teď mám depku z toho že mě vyhldi že marodím, já už prostě nemůžu

• Citovat
  • Upravit
TRG
5416
9.2.26 13:52

@Lollitka @vokishka Jo jo, taky mě právě hned napadla Heduš. Normálně tyhle diskuse nerozklikávám, protože se mě to netýká a nemám moc jak poradit, ale jak jsem viděla několikátou, tak jsem zavětřila. Pamatuju si, že se to tu takhle objevovalo už před lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová