Strach z infarktu ve 31 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.26 19:36
@Anonymní píše: Více

ale je! já mám úzkostně depresivní poruchu a před každou kontrolou na psychiatrii dostávám škálovací dotazník jak na symptomy deprese, tak úzkosti
Co se týče úzkosti všechny Tebou vyjmenované položky tam jsou a ještě hodně dalších tělových projevů úzkosti. Meleš nesmysly pořád dokola.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.26 19:53

Napriklad? Které?

• Citovat
  • Upravit
116490
14.2.26 20:09

Zadej si do Googlu „fyzické projevy úzkosti“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.26 20:10

mrkni sem, ale není to celý, má to asi tři stránky https://www.psychiart.cz/testy/beck/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.26 10:52

Ja mam i jiné které tam vypsané nejsou proto to není od psychicky ale i od štítné žlázy…

• Citovat
  • Upravit
41500
15.2.26 11:12

Takže jsme opět tam kde jsme byly? takže ač ti všichni říkají, že je to od psychiky, tak už zase není? a neobjednala ses k tomu psychiatrovi, že? takže opět Heduš zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.26 11:54

jasně vrchní diagnostička promluvila, tady bude problém úplně jinde než v úzkosti nebo ve štítce. Pěknou neděli.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.26 13:50

Diagnostiku tady urcujute vy, všechny házejte do psychiatrické péče,

• Citovat
  • Upravit
41500
15.2.26 14:21

tak se trap dál, trap tím vé děti a třeba až si ten infarkt vystresuješ, budš spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
15.2.26 15:36

A ty nepatříš do psychiatrické péče?

Cituju: „Ahoj umírám strachy z myšlenky ze bych mohla mít infarkt ve 31 letech, ano jsem kuřák, nejsem obézní, jsem hodně ve stresu, mám v hajzlu psychiku, ale tato myšlenka mi nedá spát, taky mi z toho přeskakuje srdíčko, jsem na neschopence Pac moje psychika není v dobrém stavu a chci na ní pracovat… Ale ten strach je hrozný“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41500
15.2.26 19:04
@TRG píše: Více

to je zdejší postava „Heduš“, už roky tu řeší opakovaně to stejné - ve zkratce, všechny výsledky má v pořádku ale umírá na infarkt atd., sice je to psychikou, patří na psychiatrii, ale tam nikdy nepujde…nejsmutnější na tom je, že tím trápí svoji rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 07:51

@Keyllah co furt mluvíte? Proč bych měla trápit svoji rodinu? :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
41500
16.2.26 09:20

protože rodinu hypochondr nijak nezatěžuje, jeho psychické problémy se na dětech vůbec neodráží, vlastně je vše zalité sluncem…lžeš sama sobě do kapsy, jsi psychicky nemocná a to samozřejmě ovlivňuje i děti, obzvlášť to, že odmítáš léčbu a raději co týden umíráš na nějakou nemoc…fakt chudáci děti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.26 09:23

Tak asi dětem to neříká ne?

• Citovat
  • Upravit
41500
16.2.26 09:33

jako že si děti nevšimnou, že mamince je roky špatně, má pocit že má infarkt a x dalších obtíží, které tady popisuje už roky? že si nevšimnou, že chodí po vyšetřeních? jak se pozoruje? jak je jí psychicky špatně? :think: ale notáááák, toto se táhne roky a děti nejsou úplně blbé a slepé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová