Inglesina Avio

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neonka
10.2.11 19:18

Cau holky,
tak jsem nazivo videla Inglesinu Avio. Kocarek je to moc pekny, vetsi, bytelnejsi - jako Inglesina Zippy, ovsem ta podpera nohou je opravdu vysmech… nemam slov. Nejen, ze je kratka, ale ty „tycky“, co jsou v ni pro polohovani vypadavaji ven, takze tech par centaku latky visi dolu. Nechapu, proc to tak udelali, u Zippy je operka velka a pekna. Dokonce prodavacka to komentovala, kdyz jsem u ni stala a na tu operku zirala, cituji: „no, kdyz uz nekdo udela pekny kocarek, tak to necim vzdy posere.“ To me fakt pobavilo, protoze to vystihuje zcela situaci. Komu ale o polohovani nohou nejde, jedte se na ni nekam kouknout. Je fakt pekna. Co se tyce jizdnich vlastnosti- nevim, po tom, co jsem uvidela tu operku nohou, nenamahala jsem se ji zkouset. Tak pa!

• Citovat
  • Upravit
878
10.2.11 20:18

Avio

Jůůůů Neonko, tak to je zklamání. :think: S tou opěrkou nožiček je to fakt škoda. :think: Každopádně dík za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.2.11 20:33

Hm, to je škoda. A jak je prostorný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
12.2.11 14:11

Je o trosicku vetsi (celkove) nez Zippy, ale opravdu jen o trochu, takze opravdu prostorna. Je ale o neco tezsi nez Zippy. Tech 9.5 kg uz je znat. No, krome te podpery nohou vypada opravdu krasne a bytelne. Rekla bych, ze je to neco mezi golfkama a malym sportakem, stejne jako Zippy.

• Citovat
  • Upravit
954
27.2.11 23:31

Holky dneska jsem byla v Malvíkovi a ač jsem tam původně jela omrknout jiný kočárek, Avio mě úplně nadchlo a strávila jsem u něho nejvíc času :mrgreen:

Hned zezačátku je asi třeba říct, že já hledám golfky už i pro novorozence, u kterých je možní mít právě i hl. korbičku, takže oželím tu vyšší váhu :roll:

Už jsem na kočárek koukala dlouho předtím na youtube apod…ale to je vždy něco jiného, než si ho ošahat osobně.
Mám doma skoro dvouletou holčičku a vyzkoušeli jsme za tu dobu strašně moc různých kočárků a nečekala jsem, že by mě mohl nějaký ještě tak nadchnout.

Avio su úžasně ovládá, jednou rukou a úplně sám, ve srovnání např, se Cybexem Callisto je podovzek víc „měkký“ a poddajný, takže bude mít lepší jizdní vlastnosti.
Sedačka je super vyztužená, navíc i po stranách a má celkem vysokou zádovou opěrku. Nadchl mě i čistý hladý design bez nýtů a šroubků a bezhlučné sklápění boudičky. Vysouvací kšiltík také bomba.
Polohování jde téměř do lehu, ale není to úplná placka, i tak to bohatě stačí na komfortní spaní.
Skládání jednou rukou a hluboká korbička je také bez chybičky.
Na kočárek jde kromě autosedačky Inglesina pomocí adaptérů nasadit i Maxi Cosi a nebo Romer :palec:
Jediná tedy nevýhoda a nechápu, proč to tak udělali, je to polohování nožiček, téměř žádné! 8-o Takovou maličkost už přeci mohli dotáhnout do konce, ale tojen potvrzuje pravidlo, že žádný kočárek není dokonalý :roll: Jinak to je zatím jediné minus, které jsem na kočárku shledala a myslím, že ve srovnání se zbytkem super vlastností to není až tak hrozné.
Např. Julinka mi vždy spala pohodlně i s nožičkama dole, ale chápu, že pro někoho to bude právě ten důvod, proč do kočárku nepůjde.

Měli jsme sice hodně kočárků, ale Inglesinu nikdy, přiznám se, nikdy se mi jejich kočárky nelíbily a ani doteď ostatní nelíbí…ale Avio je prostě bomba :srdce: :srdce:

Druhé mimi se nám narodí za necelé dva měsíce a pravděpodobně Avio teď v průběhu března objednám, i s hl. vaničkou a ještě ho zkusím těch pár dní jako golfky s Julinkou :dance:

Příspěvek upraven 27.02.11 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.2.11 23:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.2.11 23:37

srovnání se Cybex Callisto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.2.11 23:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.2.11 23:40

zezadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.2.11 23:40

hl. korbička je celkem prostorná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
27.2.11 23:41

zkoušela jsem i s vložnou taškou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
e.mat
19.3.11 22:31

Dobry den. Se zajmem ctu tuto diskusi.
Avio se mi take moc libi. Libi se mi i Zippy All Over, ale vedle Avia nema takovy smrnc.
Mam 8 mesicni mimco a mam v planu vynechat sportovni kocar a rovnou poridit lepsi golfovy a tyto dva od Inglesiny jsou prave favorite.
Avio ma supet tu spojenou rukojet, Zippy lze zase otacet po i proti smeru jizdy.
Jezdit budeme jak ve meste, tak po venku. Poradite nekdo, je to rozumna volba?
A kolecka - lepe zdvojena nebo jednoducha?
Jeste jsem se divala na Peg-Perego Si a Pliko Switch Easy.

• Citovat
  • Upravit
girafa
7.7.11 23:54

heuréka!

.. abych pravdu řekla, nemám to, ale mám je. Už dlouho vybírám golfky, které by byly designové a zároveň lehce ovladatelné a pro dítě komfortní a neustále mi něco vadilo. Maclareny mě neoslovily designem, Nuna špatnou polohovatelností, což u typu 2011 sice už vychytali, ale opěrka na nožky ani těch 9 cm.. Avio je možná těžší než vytoužených 8,5kg, jak zde někdo uváděl, ale jezdí s neuvěřitelnou lehkostí.. a jsou široké pro dítě a zároveň úzké a vejdou se všude.. uvidíme, jak bude kočárek odolávat zubu času, ale teď hlásím velkou spokojenost..

• Citovat
  • Upravit
374
8.7.11 10:11

Jééé, konečně má někdo Avio… :-D Dej nějakou fotečku v reálu, prosííííím. A kdybys měla ten tm. modrý, tak prosím dvakrát tolik… :lol:
Já jsem se bála, že budou takový vachrlatý nebo jak to říct a hlavně ještě nebyly v prodeji, tak jsem nakonec šla do osvědčeného Jané a k tomu si přikoupila nunu.
A jak staré máš dítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
girafa
8.7.11 10:23

fotku dodám na mail, jestli chceš, nerada vystavuji panenku světu.. je jí 8 měsíců, takže jsem chtěla golfky, ze kterých mi nevypadne, ale zároveň vydrží pro starší dítko a to video výše dokládá, že by to neměl být problém.
Taky jsem tuhle zastavila neznámou paní na ulici a přepadla ji dotazem jak je spokojená..měla červený a v něm dvouletou holčičku.. byla moc spokojená.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4