Inglesina Avio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
girafa
8.7.11 10:25

a taky mi hned říkala, že jedinou nevýhodou je ta malá opěrka, ale hned dodala, že vše ostatní to vyváží. Tohle samé mi řekla i paní prodavačka, takže jsem neřešila. Nuna je lepší pro starší děti, má prý takovou hlubší sedačku.. jediným zklamu, mám černou :-)

• Citovat
  • Upravit
374
8.7.11 10:28

cz

Příspěvek upraven 08.07.11 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.7.11 10:29

Moc děkuji.

Příspěvek upraven 08.07.11 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.7.11 10:33

Malému je 19 měsíců, takže ta opěrka už pro nás není až tak důležitá.
Nunu jsem kupovala vyloženě jen do auta, na nákupy atd. a měli jsme jí na dovče, je to super doplňkový kočárek… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.7.11 22:24
Marli píše:
e.mat píše:
Dobry den. Se zajmem ctu tuto diskusi.
Avio se mi take moc libi. Libi se mi i Zippy All Over, ale vedle Avia nema takovy smrnc.
Mam 8 mesicni mimco a mam v planu vynechat sportovni kocar a rovnou poridit lepsi golfovy a tyto dva od Inglesiny jsou prave favorite.
Avio ma supet tu spojenou rukojet, Zippy lze zase otacet po i proti smeru jizdy.
Jezdit budeme jak ve meste, tak po venku. Poradite nekdo, je to rozumna volba?
A kolecka - lepe zdvojena nebo jednoducha?
Jeste jsem se divala na Peg-Perego Si a Pliko Switch Easy.
No já jsem právě z těch nových golfových kočárků Inglesina taky koukala na Avio nebo Zippy Free All Over - mně se právě víc líbí Zippy, ale to Avio teda nevypadá špatně, jak koukám na fotky od madamecrazy… Nemáte někdo i fotky toho Zippyho v reálu?

Ahoj, Já mám Zippy Free 2011. Jsem maximálně spokojená. :palec:
Pokud budeš mít dotaz ptej se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.7.11 22:27

Přidám ještě jednu fotku. Hynečkovi budou dva roky a vyspinká se v Inglesině v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marli
13.7.11 22:29

Děkuji za fotky, vypadá dobře, je asi dost prostorný, že? A jak se s ním jezdí v „terénu“, dá se to, nebo je jen do města a dost?

• Citovat
  • Upravit
878
14.7.11 07:57
Marli píše:
Děkuji za fotky, vypadá dobře, je asi dost prostorný, že? A jak se s ním jezdí v „terénu“, dá se to, nebo je jen do města a dost?

Ahoj, upřímně řečeno, jezdím s ním v podstatě i po poli. :mrgreen: Zatím zvládá v podstatě terén jako normální sporťák. :palec: Jen se musí víc tlačit (no, prostě to nejsou velikánká nafukovací kola). :wink: Mimochodem na normální silnici jej uřídím v pohodě jednou rukou a i s vodítkem na bláznivého pubertálního boxera.
Vést golfky jednou rukou a v druhé ruce vést našeho chlapečka je v pohodě.
Ale ráda bych tě varovala, když mi golfky přivezli, výrazně nemile mě překvapilo, vrzání plastů ve spojích. Bylo to dost zvláštní. Říkala jsem si golfáč ta tolik peněz a vrže!!!! :think: Fakt jsem nechápala. Ale postupně se to ochodilo a už nevrzne. :palec: Takže v pohodě. :-)
A ještě mě napadlo, možná se ti na začátku bude zdát poněkud vratký, protože jde trošku kolíbat i do stran. Ale je to tím, že má výborné odpružení a tak tam má maličko vůli, rozhodně bych v tom neviděla vadu. Je to fajn, když naše sluníčko spinká a jedu s ním ne příliš hladkým terénem alespoň z něj nevyklepu dušičku. :potlesk:
Já osobně jsem fakt moc spokojená. Mě vyhovuje ve všech směrech. :pankac: Trojkombinaci jsme prodali a na druhé mimi budeme mít jen naši Inglesinu. :potlesk: Jen ještě nevím, zda na druhé mimi budeme dokupovat hlubokou korbu, nebo možná by mohla stačit vložná taška. Nebo taky možná bez hluboké korby i bez vložné tašky, pokud se opěradlo dá do lehu, je to fakt rovný leh. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
14.7.11 07:57
Marli píše:
Děkuji za fotky, vypadá dobře, je asi dost prostorný, že? A jak se s ním jezdí v „terénu“, dá se to, nebo je jen do města a dost?

Ahoj, upřímně řečeno, jezdím s ním v podstatě i po poli. :mrgreen: Zatím zvládá v podstatě terén jako normální sporťák. :palec: Jen se musí víc tlačit (no, prostě to nejsou velikánká nafukovací kola). :wink: Mimochodem na normální silnici jej uřídím v pohodě jednou rukou a i s vodítkem na bláznivého pubertálního boxera.
Vést golfky jednou rukou a v druhé ruce vést našeho chlapečka je v pohodě.
Ale ráda bych tě varovala, když mi golfky přivezli, výrazně nemile mě překvapilo, vrzání plastů ve spojích. Bylo to dost zvláštní. Říkala jsem si golfáč ta tolik peněz a vrže!!!! :think: Fakt jsem nechápala. Ale postupně se to ochodilo a už nevrzne. :palec: Takže v pohodě. :-)
A ještě mě napadlo, možná se ti na začátku bude zdát poněkud vratký, protože jde trošku kolíbat i do stran. Ale je to tím, že má výborné odpružení a tak tam má maličko vůli, rozhodně bych v tom neviděla vadu. Je to fajn, když naše sluníčko spinká a jedu s ním ne příliš hladkým terénem alespoň z něj nevyklepu dušičku. :potlesk:
Já osobně jsem fakt moc spokojená. Mě vyhovuje ve všech směrech. :pankac: Trojkombinaci jsme prodali a na druhé mimi budeme mít jen naši Inglesinu. :potlesk: Jen ještě nevím, zda na druhé mimi budeme dokupovat hlubokou korbu, nebo možná by mohla stačit vložná taška. Nebo taky možná bez hluboké korby i bez vložné tašky, pokud se opěradlo dá do lehu, je to fakt rovný leh. :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.7.11 09:29
m311 píše:
Marli píše:
e.mat píše:
Dobry den. Se zajmem ctu tuto diskusi.
Avio se mi take moc libi. Libi se mi i Zippy All Over, ale vedle Avia nema takovy smrnc.
Mam 8 mesicni mimco a mam v planu vynechat sportovni kocar a rovnou poridit lepsi golfovy a tyto dva od Inglesiny jsou prave favorite.
Avio ma supet tu spojenou rukojet, Zippy lze zase otacet po i proti smeru jizdy.
Jezdit budeme jak ve meste, tak po venku. Poradite nekdo, je to rozumna volba?
A kolecka - lepe zdvojena nebo jednoducha?
Jeste jsem se divala na Peg-Perego Si a Pliko Switch Easy.
No já jsem právě z těch nových golfových kočárků Inglesina taky koukala na Avio nebo Zippy Free All Over - mně se právě víc líbí Zippy, ale to Avio teda nevypadá špatně, jak koukám na fotky od madamecrazy… Nemáte někdo i fotky toho Zippyho v reálu?
Ahoj, Já mám Zippy Free 2011. Jsem maximálně spokojená. :palec:
Pokud budeš mít dotaz ptej se. :wink:

Ahoj, tak si nakonec vyměnila za otočnou sedačku?
Jinak koukám, jak je fakt prostorný… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
14.7.11 11:04

Ahoj Dappp,
manžel to se mnou nemohl vydržet, pořád jsem vzdychala po variantě Zippy Free. Přistoupil na to, že když prodám naše Zippy za rozumnou cenu (s ne moc velkou ztrátou), smím si koupit Zippy Free. Dobrá věc se zadařila. :dance: Na naše Zippy Free nedám dopustit.
přemýšlím, jestli má nějakou chybu.. Hmm na nic nemohu přijít.. :lol: No možná, nepatří k nejlehčím golfkám.. Ale na druhou stranu, jsem ráda za to jaké jsou, protože si mislím, kdyby byly lehoučké, nezvládly by povrchy, které s nimi brázdím. :wink: Takže je to skoro výhoda. Jo a nikam je nenosím, takže se s nimi nikam netahám. :-) Vždy je složím jen do auta a z atuta a na to jak máme malé auto, tak se tam bez potíží vejdou. :-) Prostě super. :potlesk:

Dappp a ty jsi koupila Avio nebo něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
14.7.11 17:20

Mám to janéčko a k tomu jsem přikoupila nunu. Čekala jsem na nějaké recenze, ale moc jich teda není… :nevim:
Docela uvažuji, že bych na podzim avio koupila, ale taky to nemám s manželem jednoduché - nebo on se mnou? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
7.8.11 17:19

Ahoj, taky jsem teď na Avio narazila,ikdyž už mám doufám vybráno. Ale,vždycky se musím podívat,co kdyby náhodou. Je to krásný a designový kočárek,řekla bych hezčí než co mám vybraný-Callisto. Ale…ta opěrka je vážně hrozná. Čím tam páni konstruktéři přemýšleli :pocitac: . Takový vychytaný kočárek takhle zmrvit. Má super boudičku,jak nikde nic nevisí,vše se krásně polohuje,ale ty nožky. Naštěstí má teď mladej rok a jezdíme ve sporťáku a přes zimu stále budeme,tak doufám,že si vezmou ponaučení a třeba kolekce 2012 bude mít tu podpěrku delší :think: . Kéž by,protože jinak by to byla :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
374
7.8.11 19:38

Taky jsem konečně měla to štěstí vidět Avio naživo a i když jsem z něj pořád nadšená, vypadá fakt úžasně, tak si myslím, že ta cena by měla být o pár tisíc nižší, za 6 tis. bych neváhala. Ta opěrka nohou je ubohá, to je jasný, ale nám je už 20 měsíců, takže by to bylo v pohodě. No kdyby chtěl někdo prodávat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
7.8.11 19:46

Přesně,cena by mohla být do těch 6tis. Já se na ně teprve chystám,zkouknu Callisto,Xtreet a Avio a pak se rozhodnu. Teda až něco našetřím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4