Inglesina Avio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
22.9.11 14:19

Ahoj holky, promiňte mi to, spěchám a nějak se mi nedaří vygooglit: má tento kočárek Inglesina Avio otočnou sedačku??? Nebo jak se jmenuje golfový kočárek od Inglesiny, který má otočnou sedačku? Něco se mi maří, že Inglesina Avio Rain?? ale nemůžu to vygooglit, potřebuju to pro kamarádku ach jo a nedaří se mi to najít :nevim: :roll: 8-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšššék
22.9.11 14:22

avio nemá otočnou sportovní sedačku,otočnou má inglesina zippy free

• Citovat
  • Upravit
kulíšššék
22.9.11 14:22

avio nemá otočnou sportovní sedačku,otočnou má inglesina zippy free

• Citovat
  • Upravit
kulíšššék
22.9.11 14:24

mrkni sem http://www.bambinomio.cz/…ina_web/tady je přehled kočárků inglesina

• Citovat
  • Upravit
1055
22.9.11 14:36
kulíšššék píše:
mrkni sem http://www.bambinomio.cz/…ina_web/tady je přehled kočárků inglesina

KUlíšek, díkeeees :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.9.11 21:31

Holky jak to ma avio se snehem, projede???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
6.3.12 14:26

Aviačky,prosím,má kočárek hluboký sed. Na všech videích a fotkách to tak celkem i vypadá a tak ta pidi opěrka na nohy by zase ani tak nevadila. A kolik stupňů má asi tak sed,zda-li to není ten polosed co máme teď a na prd. Kočárek se mi moc,moc líbí až na tu cenu teda. A ještě dotázek,nemáte náááhodou některá modrý? Ne že by to byl můj favorit,ale máme modrý fusak Lodger bunker a tak by mi konečně snad ladil s kočárkem,ne jak teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
8.3.12 22:40

Dnes jsem konečně vyzkoušela na výstavišti v Brně Avio, na tu krátkou podnožku mi bylo prodejcem Inglesiny řečeno, že prý to je specialita českých maminek, že chtějí dlouhu podnožku 8o protože dítě ráno naloží do kočáru, několikrát se jim tam přes den vyspí, domů dorazí večer, zato italské maminky to prý mají jinak (ale jak, to mi neřekl - za mě no comment), mně se nezdálo moc pohodlné to madlo (má jakýsi hranatý tvar a moc mi nepadlo do ruky).
Chtěla jsem se zeptat té maminky, co sem vkládala fotky se skoro dvoletým spícím dítětem v Zippy free, jak bylo dlouhé? Já jsem si vysnila tento kočár, ale 18měs. syn se do něj nevejde v poloze vleže, a zatím je zvyklý v kočáru spávat (mám asi dlouhána, měří cca 86cm a boudičku má zaraženou na hlavě). Ve vzpřímeném sedu má nad hlavou dost místa, ale jakmile ho trošku napolohuju, už se mi zdá, že je mu kočár malý, a to předpokládám ještě povyroste… A co mi ještě vadí, kdykoliv ho do Zippy free posadím, strašně mu elektrizují vlasy, vypadá jak rákosníček, stává se to vašim dětem taky? V jiných kočárech s tím problém nemáme. Už si nevím rady, moc bych Zippy free chtěla, už kvůli té otočné sedačce, zatím nám oběma vyhovuje na sebe koukat. Jo, a taky u kolekce 2012 už nejsou zdvojená všechna kolečka, ale jen jeden pár. Když jsem se na to ptala, tak prý je tam teď díky tomu víc místa na nohy při chůzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšššék
9.3.12 06:34

sed kočárku

já myslím,že to rozhodně není polosed,sedíme v něm docela vzpřímeně ,má to tři polohy sed,polosed a ne úplně rovné ležení,krátká podnožka mi vůbec nevadí mladej má 16 měsíců a v pohodě je v kočárku dlouhou dobu i se spaním,opravdu často vyrážíme na cd do zoo a podobně.jediné co mi fakt vadí jsou mělké hačky na držení tašky na kočárek,ptž nemám original avio neustále mi sjíždí což mi teda leze na nervy,ale to bych musela investovat ještě do tašky což se mi nechce :lol:

• Citovat
  • Upravit
2969
9.3.12 08:12

kulíšku..díky za odpověď. Já už kočár hledám skoro rok,od doby co jsem koupila sporťák a tento je jasný favorit. U mě je to na dlouhé lokte a tak hledám a zkoumám hodně dopředu. Ono asi nejlepší bude někde zkouknout a posadit tam dítko. Malej bude mít 20 měs,ale je to v podstatě mimino- 9,5kg a 82 cm a hrozně droboučkej.
Jen nevím,co tím pán na veletrhu myslel,že české ženy chtějí dlouhou opěrku. To jako Italky v něm jezdí půl hodiny a jejich dítě v kočárku nespí :nevim: .
Ale je pravda,že my už taky nespinkáme,to už by muselo být. Jen si říkám,zda tak drahý kočárek vůbec při cestě do školy a ze školy a občas autobusem vůbec využiju :roll: . Ale láká mě tedy dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšššék
9.3.12 08:20

jestli plánuješ ještě druhé dětátko tak doporučuju,pokud by to mělo být do cca 2,5let pak už myslím děti moc v kočárku nejezdí pořídila bych nějaké levnější přibližovadlo,ptž to už je opravdu na chvilku ;) ale já ho miluju nedala bych ho pryč …až z něj vyrostem doufám,že nás čeká ještě alespon rok :D a to už s nim přes rok jezdím

• Citovat
  • Upravit
2969
11.3.12 17:47

Právěže máme už druhé dítko a to je strop. Dnes jsem se byla na něj podívat a měli ho tam jen ve formě hlubokého kočárku. Prodavačka protivná jak činže a tak jsem raději šla,jen jsem zahejbala podvozkem. No máš pravdu,že by to bylo max na rok,ale ony zase ty levnější jsou spíše provizorium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšššék
11.3.12 17:56

jako já dneska jela do dětského ráje a pak do babyparku fakt mě prudí ta taška na madlo ,že číhnu na tu avio tašku jestli si ji ještě nepřikoupím,na netu je v obou prodejnách měli skladem na prodejně a samozřejmě jsem neviděla ani jednu jsem zvědavá jak jim vyjde inventura :lol: ,ale za to jsem očíhla novou kolekci Inglesina ta zippy mě moc neuchvátila přední kolečka má pořád zdvojený,ale novej Trip je teda boží ten by se mi líbil jako levnější typ kočárku :D ale jestli máš penízky tak si kup avio přeci jen je to naposled co budeš drandit s kočárkem a myslím,že pak půjde i velmi lehce prodat na netu vídám po bazarovém aviu spíš poptávku :potlesk: uvídíme jak tomu bude až ho budu prodávat já

• Citovat
  • Upravit
kulíšššék
12.3.12 21:17
  • Citovat
  • Upravit
dorinka88
16.8.12 16:42

Maminky chtěla jsem se zeptat da se na kočárek Inglesina Avio přidat i skejtik pro naši dvouletku, nebo tim kočárek uplně odrovnám?:-) budeme mit deti od sebe 2 roky a do toho to jsem se zamilovala :-) děkuji za zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4