Inglesina Avio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
7.8.11 20:01

Tak xtreet jsem teď taky měla možnost si prohlídnout a obrovský zklamání. 8-o Zahlédla jsem ho v některé z diskusí a vypadal docela dobře a i ho chválili, ale když jsem ho viděla ve skutečnosti, tak mi přišlo že psali o úplně jiném kočárku… Můj názor - nechtěla bych ho ani zadarmo. :nevim:
Jinak Callisto je všeobecně vychvalovaný, Avio moc recenzí nemá, takže třeba pak v reálu taky nebude nic moc, nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.8.11 20:54

jojo, Avio je krásné, ani v reálu mě nezklamalo, ta opěrka nohou je dost psinézní, nicméně, kočár má hodně hluboký sed, někdo (tuším madamecrazy) tu na emimi kdysi porovnával calisto a avio, a ten rozdíl v délce sedu a opěrce nohou byl dost malý..
takže třeba to není tak hroozné..
já ho bohužel ještě nezkoušela, takže reálně nemůžu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
7.8.11 21:18

Holky,já neviděla ani jeden,vždy vyberu na netu a pak se jdu teprve dívat. Xtreet mě podle recenzí taky dost zklamal. A vedle sebe Callisto a Avio-z fotek zde,připadalo mi Avio takové fórovější :nevim: . No omrknu to a uvidím,už je to přeci jen čtvrtý kočár v roce dítěte a tak už manžel celkem šílí :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
10482
7.8.11 22:36

Xstreet mě taky zklamal, hodně, už jse to i někde psala.
avio nezklamalo, ale jeho hodnota je podle mého tak těch 6tis, víc bych za něj nedala. resp., vidím ho podobně jako CC. (i když na to fakt nedám dopustit :jazyk: :mrgreen: )
vedle sebe jsou avio a CC k vidění třeba v dětském ráji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
7.8.11 23:44

Natašo,prosím Tě,jak je u Callista ta podnožka-na většině fotek mají děti u nohou propadné středy,to tam není nijak zpevněné. Díky

• Citovat
  • Upravit
10482
8.8.11 16:37

jj, u mého je to taky, je to kvůli skládání. ale nikomu to zatím nevadilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšééék
9.8.11 09:42

ahoj,
já ho mám a je super prohlídla jsem a prozkoumala všechny možný golfáče a vše mi přišlo takový vachrlatý až na bugaboo bee ten byl fantastickej taky, měli jsme ho týden jen se do něj dítě brzy nevejde (prcek v něm byl v 18měsících a zdál se mi pro něj malej) takže jednoznačně avio jen mě trochu děsila kolečka jsou potažený na můj vkus tenkou gumou a všechny šutříky se do nich zapíchnou.mám ho od prosince a maximální spokojenost

• Citovat
  • Upravit
374
9.8.11 09:45

A jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšééék
9.8.11 09:48

mám černej verze all over,předtím jsem měla zippy a takhle spokojená jsem nebyla ani náhodou

• Citovat
  • Upravit
374
9.8.11 09:50

A přitom si zippy tak chválí, ale já bych taky šla radši do spojené rukojeti a těch jednoduchých koleček. A máš ho jako jediný kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšééék
9.8.11 09:55

mám dvě děti po 19ti měsících střídavě je tam vozím oba (7m a 26m) a oboum se v něm líbí ,takže jezdíme pořád,spojená rukojet je super,polohování jde lehoulince a boudička se napíná tiše jen kapsa na pláštěnku chybí…

• Citovat
  • Upravit
374
9.8.11 12:42

No máš můj obdiv :potlesk: , jak to zvládáš s dvěma dětma takhle za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšééék
9.8.11 13:27

blbě :cry: řekla bych,že jsem pološílená větší je hroznej vztekloun a samozřejmě mi rodinka vymluvila dvojkočár,že ho nebudu potřebovat haaa každopádně dalo se to zvládat než jsem dala většího syna hlídat na dva dny k babičce kde byl i můj brácha,který mu aktivně vzal dudlík… jak jsem dřív měla v poledne hodnoučkýho chlapečka,ktarý si vzal plyšáka dudu a šel si poslušně hajnout sám a chrněl třeba tři hodiny tak ted se z toho stalo peklo dvě hodiny šílenýho řevu,který mi bud vzbudí,nebo rozpláče druhýho prcka a já od něj nemůžu odejít protože by řev vygradoval nanovo je to už týden jsem pokousaná pokopaná a docela zoufalá,ještěže máme funkčního tatínka,kterej jak příjde domu o všechno se postará a já mám od šesti padla… uf to jsem si ulevila :-D jinak skutečně závidim všem co mají v pohodě děti po třech letech,ale kdybych mohla rozhodla bych se stejně
protože ten mladší je opravdu hodnej andílek a já bych na potrat prostě jít nedokázala!

• Citovat
  • Upravit
23
9.8.11 13:44

kulíšééék to si mala bugabo bee alebo bee plus? Ja by som chcela bee plus ale bojím sa, že sa mi tam náš malý nezmestí dlho. Je o moc menší v porovnaní s Avio. Tú som videla ale bee+ sa mi nepodarilo vidieť. Náš drobček má 14 mesiacov 12 kg a 76 cm. Čo by si poradila? Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kulíšééék
9.8.11 13:52

měli jsme ten starší model a mladej měl v tu dobu asi deset kilo a zdál se mi hodně akorát,příjde mi že plus je širší asi o pět cm tady je maj v babyparku chce to videt a vyzkoušet,ale myslím,že to není kočárek do třech let a na vetší děti…ale jezdí se s ním parádně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4