Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, prosím o radu
Mám inglesinu magnum a potřebuju malou v kočárku pásat. Jenže ty kšíry, co tam jsou mi přijdou malé. Dceři je 8 měsíců není to žádný obr, ale mám problém ji tam přivázat. Je fakt, že je to přes fusak - ten má na ty pásy otvory, ale stejně. Pásy co jsou přes ramena máme povolené na maximum a sepnutí pásu má dole mezi nožičkama, přijde mi, že jí to musí vadit. A je to fakt na těsno. Jak jste to řešily, používaly jste originál pásy nebo jste tam měly nějaké přídavné? Nemáte někdo fotku, jak je to správně? Nemám ke kočárku návod, tak nevím, jestli jsem to nějak špatně nepomotala ![]()
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina MagnumPoužívala jsem klasické kšíry do kočárku od Canpolu nebo koho, ty originál mi přišly, že je dítě v kočárku „přišpendlené“. Byly prostě malé. Připla jsem ty Canpol k těm okám v korbičce kočárku a dítě kšírovala klasicky do nich. Fotku bohužel nemám.
Taky jsem mela magnum a ksirky jsem pouzivala ty jejich, ale abych rekla pravdu, poutala jsem ji obvykle jen pres pas a ne raminka. Stejne jsem ji vic jak do roka mela otocenou celem k sobe a tak jsem se jen jistila pasem pres bříško. Ale parkrat jsem pouzila kompletní pasy a jsou opravdu uplejsi.Ale nijak to nevadilo.
Mam dotaz, jaknjai resila pasy, kdyz jsi mela kocarek upraveny na hluboky pro male miminko? taky ti nesly vyndat?