Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dneska je to desátej den co mi paní dr píchla vyvolavačku řekla že mám zvýšenou sliznici měla jsem ze 2 na 5 prej si mám uďelat test jestly to nepřijde nepřišlo ale bojím se uďelat test z přitelem se už rok snažime o miminko a pokažde je to sklamaní mám nepravidelne ms a to dost třeba jednou za 6 měsicu už od včerejška mi je trochu divně mota se mi hlava ale nezvracím mám křeče pod přišku jak kdybych to měla dostat víc se u mě neprojevuje myslíte že bych mohla bejt konečně tehu
Příspěvek upraven 10.09.17 v 14:39
@karkarka píše:
Co ze 2 na 5?
No ja nevím jak se tomu řika ale že vyrostla ze 2 na 5
@Emicka702 píše:
No ja nevím jak se tomu řika ale že vyrostla ze 2 na píše: Více
Ze 2 mm na 5 mm?
To by na otěhotnění bylo málo, 5 mm nestačí. Tvoje gynekoložka neřeší, že máš menstruaci jednou za půl roku? ![]()
@bartsch souhlas.to je tak nizka sliznice, ze na otehotneni nejspis nestaci.
@karkarka píše:
@bartsch souhlas.to je tak nizka sliznice, ze na otehotneni nejspis nestaci.
jj, já se před prvním těhotenstvím léčila pár měsíců s anovulací a sliznici jsem měla 8 mm, podle mého gynekologa ani tato výška pro otěhotnění nestačí. Říkal mi, že by měla být min. 10 mm (to je hraniční, spíš víc), normálně bývá 12 - 14 mm i více.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptazeptat zda tu některá řeší podobný problém jako já. Již od počátku mé menteuace což je již asi 12 let mám velmi nepravidelnou menstruaci nebo spíše téměř žádnou. Po antikoncepci se mi tento problém samozřejmě vyřešil ale už skoro dva roky antik. neberu a bez vyvolavacky se mi MS nedostaví. Můj gynekolog mi není schopný říct důvod, prý to tak některé ženy mívají. No mě to úplně normální nepřijde a teď když chceme řešit miminko by mě zajímalo zda to tak některá z vás má podobně jako já a zda vám gynekolog zjistil nějaký problém? Jinak jsem dle vyšetření mé obvodacky v pořádku ale víc mi povědět nedokáže ohledně hormonů. A ještě bych se vás ráda zeptala, nejsem zrovna hrr do sexu, myslíte že to může být spojené s mými problémy s menstruací?
Děkuji už začínám být bezradná ![]()
Ahoj holky, chtěla bych vás moc poprosit o radu. Stalo se vám některé, že jste menstruovala téměř vždy jen ob měsíc? Snažíme se o miminko, ale proto že je to teprve půl roku, tak to můj gynekolog řešit nechce jenže já mám obavy že tudíž mám i ovulaci ob měsíc. Pokud ovšem vůbec. Děkuji vám za vaše zkušenosti.
Jak ob mesic? Treba mas proste tak dlouhe cykly.mas zjisteno kdy ovulujes?
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat zda máte některá zkušenost se špatnou funkci žlutého tělíska a přesto se vám podařilo otěhotnět? Děkuji za vaše zkušenosti ![]()