Injekce vs. epidurál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
14.4.13 09:43

@Rosemary296 Ahoj myslim si, že je nejlepší rodit bez epi a ostatní přípravky nejsou tak účiné, rodila jsem dlouho nemohla jsem se otevřít, je jasný že v tu chvíli bych do sebe nechalala narvat všechno možné at to nebolí ale zvládli jsme to bez. A ve finále jsem byla ráda, a jak byl malej venku tak to z tebe všechno spadne a nic nebolí…aspon tak jsem to měla já. Tak bych neřešila nějaké léky proti bolesti nějak to přijde a určitě to zvládneš i sama nebo s lékama. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.4.13 11:18

Rodila jsem vyvolávaně, epidurál jsem neměla. Píchli mi akorát injekci Dolsinu a byla k ničemu - respektive jsem nepocítila absolutně žádnou změnu. Epidurál na tom bude asi s tišením bolestí nejlépe, ale jde to zvládnout i bez toho. Rozhodně ho neplánuji ani u dalšího porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
14.4.13 11:49

@janica252 Ja mam 176cm a tatinek 196 cm. Svagr a Svagrova jsou dvojcata, a meri 205cm a 180cm :) takze to maji asi v rodine.
Kdyz se narodil partner, pred 33 lety, tak si ho doktori fotili, protoze pry se jim jeste tak dlouhe miminko nenarodilo :lol: :lol:

Jinak u nas se rodi s tim plynem - Entinox, ja ho mela u prvniho porodu, u druheho jen chvilku, je mi po nem spatne a uplne me to oblbovalo.
Jak uz tady zaznelo, kazdeho porod je jinaci, jinak se vyviji a jinak boli ci neboli.

Oni tady epidural taky hned neschvali, berou to postupne, paralen :think:, potom ten plyn, potom injekce, pak druha a kdyztak pak epidural. Jen ja jsem jim rekla, ze proste paralen si vezmu, ale epidural chci, ze ma byt malej velkej. No kdyby se nejak zasekl nebo nedej boze nechtel jit ven, tak uz jsem byla pripravena na ten masakr, co by se odehraval.

Nastesti sel ven krasne. Nevim jestli jsem psala, ze epidural muze spomalovat otevirani. U me to teda nefungovalo, ze 4cm na 10cm za 2 hodiny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí