Inkontinence stolice po porodu

Anonymní
20.2.19 11:29

Inkontinence stolice po porodu

Maminky, ktera jste mela problemy s inkontinenci stolice po porodu, byly jste s tim na operaci? Pry to operuje Dr. Slouf nebo Dr. Duchac. Jak jste byly s dr. spokojeni a zmirnily se potize po operaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.2.19 11:38

Také jsem s tím měla problémy. Chodila jsem na rehabilitace a doma zpevňovala sama pánevní dno. Koupila jsem si i takovou pomůcku co tě kontroluje jak svaly zabírají a je tam cvičební program. Po roce cvičení se vše vrátilo do normálu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.19 12:06
@Anonymní píše:
Také jsem s tím měla problémy. Chodila jsem na rehabilitace a doma zpevňovala sama pánevní dno. Koupila jsem si i takovou pomůcku co tě kontroluje jak svaly zabírají a je tam cvičební program. Po roce cvičení se vše vrátilo do normálu.

Jestli můžu, co je to za pomůcku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.19 12:11

Hele musím se podívat doma, ale je to něco na způsob aniball, ale je to podstatně menší, nedá se to tak nafouknout. Je k tomu krabička kde je ten cvičební program. Klidně pošlu i dál. Mně leží doma ve skříni a už to určitě nevyužiji. Nicméně se to asi osvědčilo, protože u druhého porodu jsem měla pánevní dno tak vytrénované, že nebyl po porodu problém.

• Citovat
  • Upravit
4
25.9.24 22:08
@Anonymní píše: Více

Ahoj, mam rovnaky problem, mohla by dom sa s tebou nejako skontaktovať?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí