Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Také jsem s tím měla problémy. Chodila jsem na rehabilitace a doma zpevňovala sama pánevní dno. Koupila jsem si i takovou pomůcku co tě kontroluje jak svaly zabírají a je tam cvičební program. Po roce cvičení se vše vrátilo do normálu.
@Anonymní píše:
Také jsem s tím měla problémy. Chodila jsem na rehabilitace a doma zpevňovala sama pánevní dno. Koupila jsem si i takovou pomůcku co tě kontroluje jak svaly zabírají a je tam cvičební program. Po roce cvičení se vše vrátilo do normálu.
Jestli můžu, co je to za pomůcku?
Hele musím se podívat doma, ale je to něco na způsob aniball, ale je to podstatně menší, nedá se to tak nafouknout. Je k tomu krabička kde je ten cvičební program. Klidně pošlu i dál. Mně leží doma ve skříni a už to určitě nevyužiji. Nicméně se to asi osvědčilo, protože u druhého porodu jsem měla pánevní dno tak vytrénované, že nebyl po porodu problém.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, mam rovnaky problem, mohla by dom sa s tebou nejako skontaktovať?
Maminky, ktera jste mela problemy s inkontinenci stolice po porodu, byly jste s tim na operaci? Pry to operuje Dr. Slouf nebo Dr. Duchac. Jak jste byly s dr. spokojeni a zmirnily se potize po operaci?