Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost s inofilicem a anovulací? ????
Snažíme se o druhé miminko už přes 3 roky a před půl rokem mi dr zjistila anovulační cykly ???? tak zkouším vše možné ještě před nasazení hormonů
@Aduš97 mně inofolic nastartoval cykly a mám teď i ovulaci, bez něj jsem ji neměla a měla jsem hrozně dlouhé cykly. Zkoušela jsem brát i jen inositol v kapslich a efekt úplně stejný, teď se k nim zase vrátím, je to pro mě pohodlnější než rozmíchat prášek
@Janee19 zdravím, a za jak dlouho se ti to upravilo? Ja taky bohužel nepravidelná MS a anovulační cykly. ![]()
Inositol jsem začala brát až asi po 14 měsících těchto problémů, během dvou měsíců se to spravilo. Ovulaci ale jsem začala sledovat až teď, po dalším půl roce, předtím jsem to nesledovala
Omlouvám se, že trošku mimo téma…Zrovna včera jsem na bazaru inzerovala trojbalení Inofolicu, které jsem zakoupila a ani nenačala. Tak kdyby měl někdo zájem, může kouknout na moje inzeráty, jestli by ho nabídka zaujala ![]()
@Aduš97 bohužel na to zatím čekám, od spraveni cyklu je to půl roku. Dám tomu ještě další půl rok a pak to začneme řešit pres doktory. To se snad ale nestane ![]()
@Janee19 tak ať to brzy přijde 🙂 půl roku s normálním cyklem snažení je ještě v pohodě 🙂 držím pěstičky 🍀
@Janee19 moc děkuju 🙂 už mi z toho hrabe 3,5roku je dost, ale zajímat se o příčinu a něco s tím dělat jsem začala před půl rokem
![]()
@Andys31 je tomu tak rok co se mi MS chytila od těhotenství (po 3letech) pravidelná