Inofolic a špinění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.12.13 09:51

inofolic a spineni

Ahojky,
Mam dotaz pro tu co pili nebo.piji inofolic. Stalo se Vam, ze jste po nem lehce spinili? Mam stopro po ovulaci a ted jsem tri dny slaboulince spinila, jen tak chvilemi, bylo to videt jen na toal. papiru. Snazime se o mimi a tak me zajima zda si mohi delat nadeje s nidacnim spinem nebo to muze byt i tim inofolicem? Na test je brzy, ale stejne me to nenechava v klidi. Dekuji za odpovedi :)
(nerada bych neco zakrikla. Proto anonym)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
8.12.13 11:17
@Anonymní píše:
Ahojky,
Mam dotaz pro tu co pili nebo.piji inofolic. Stalo se Vam, ze jste po nem lehce spinili? Mam stopro po ovulaci a ted jsem tri dny slaboulince spinila, jen tak chvilemi, bylo to videt jen na toal. papiru. Snazime se o mimi a tak me zajima zda si mohi delat nadeje s nidacnim spinem nebo to muze byt i tim inofolicem? Na test je brzy, ale stejne me to nenechava v klidi. Dekuji za odpovedi :)
(nerada bych neco zakrikla. Proto anonym)
Z potravin. doplnku nemuzes spinit, jedine neprimo z nich.
osob. zkusenost nemam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
17.1.14 13:32

Ahoj :mavam:

mám úplně stejný problém, inofolic piji teprve 14.den, nyní mám po ovulaci /přesně to nevím kolik dní, nějak jsem to nestihla vysledovat/ a od včerejška slabě špiním. Na test je ještě brzy, žádné těhotenské příznaky necítím, ale mamka to prý při mě měla taky, že žádný příznaky neměla. Tak nevím. Miminko bysme si moc přáli, ale zatím tomu ještě moc nevěřím, protože přeci jen je to první měsíc s inofolicem, třeba se s tím tělo teprve nějak vyrovnává.

Holky, co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital