Ovulační mikroskop Donna

648
5.12.13 10:34

Ovulační mikroskop Donna

Zdravím, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s tímto mikroskopem. Našla jsem jednu diskusi, ale ta je z roku 2010 kde holky na tento produkt nenapsaly vůbev nic. prosím tedy o rady zkušenosti jak tento mikroskop Donna pomohl nebo nepomohl. Díky moc!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jančakecalka
5.12.13 10:42

@Sisi S To slyším poprvé, taky by mě to zajímalo ;)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.12.13 10:42

Co jsem četla tak to hodně holek vracelo zpět že jim to nic neukazuje.. :nevim: já to teda nemám, raději jsem objednala ovu testy z ebay- tam je mají za hubičku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102
5.12.13 10:43

Ahoj :mavam: za mě to bylo vyhození peněz. Nejdřív to neukazovalo plodné dny nikdy a pak když jsem se s tím asi naučila zacházet, tak to ukazovalo plodné dny několikrát v měsíci..Myslím, že je lepší kupovat ovulační testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
5.12.13 10:43

@Sisi S ahoj, já ho mám doma a jsem s ním spokojená, kontrolovala jsem si ovulaci zpočátku i ovu testama a vycházelo to přesně. jen musíš dávat víc slin a kontrolovat, aby tam nebyly bublinky, nechat pořádně zaschnout a pak vesele testovat. je to sice dražší záležitost, ale zase když si vemu, žemůžu testovat každý den a nemusím kupovat proužky, tak se to vyplatilo. no a teď mám už třítýdenní holčičku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
5.12.13 10:45

@smurfka @veverka87 Já si už několik měsíců na radu doktorky kupuju ovulační testy a příde mi, že zrovna moc toho neukazují, někdy ty čárky jsou stejný jak v plodných, tak neplodných dnech, tak nevím, přitom se řídím návodem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
648
5.12.13 10:47

rada nad zlato

Pavlush : děkuji za reakci..včera jsem to zkusila..no nanesla sliny..a po pár minutách nic..Buď s tím neumím pracovat nebo je někde chyba..
Prosím tě, asi jsem trdlo :mrgreen: ale zeptám se.. když tam naneseš sliny, zašroubuješ to pak až na doraz nebo nechat mezeru, uzavřeš celé a necháš zaschnout a ukáže se ti tam.. co?
Já jen, že se mi tam ukazujou nějaké obrazce bulbinky asi to je na sklíčku, ale ze slin jsem neviděla nic z obrázku 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
5.12.13 10:48

Holky, jsem ráda za jakoukoli radu..protože jsem si jej koupila, zkusila a jsem z toho jelen :mrgreen: :lol:
Slyšela jsem jak negativní, tak pozitivní reakce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.12.13 10:49
@Jančakecalka píše:
@smurfka @veverka87 Já si už několik měsíců na radu doktorky kupuju ovulační testy a příde mi, že zrovna moc toho neukazují, někdy ty čárky jsou stejný jak v plodných, tak neplodných dnech, tak nevím, přitom se řídím návodem :nevim:

tak nevím..mě to ovulaci vzdy ukázalo když teda byla..mývám třeba také celý měsíc dvě čárky ale pak se ukáže jeden test kde je teda opravdu ta druhá silnější než ta kontrolní - tak je to jasné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.12.13 10:50

@Jančakecalka a opravdu dvě hodiny nic nepiješ a nechodíš čurat? a děláš to odpoledne?

• Citovat
  • Upravit
648
5.12.13 10:52

Mě ovulační papírky ukazovaly celý týden ovulaci, takže jsem se na to vykašlala..přece nemůžu mít celý týden ovulku, nebo jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
5.12.13 10:55
@smurfka píše:
@Jančakecalka a opravdu dvě hodiny nic nepiješ a nechodíš čurat? a děláš to odpoledne?

Jo, jo, přesně jak píšeš a dle návodu a stejně je to k ničemu, už se přes rok snažíme o dítě, byla jsem na 5 iui a nic :,( Už si semnou neví rady, byla jsem na hydrolaparce a jsem v pořádku, manža taky, máme 4letou dceru, poprví jsem otěhotněla na první pokus iui a ted se vůbec nedaří, nechápu to.Je problém v té ovulaci, tím si je jistá i doktorka, ale nijak mi na ovulaci nic nepomohlo, tak já vážně spolehala na ty ovul. testy a mám takovéto výsleky, je to už na palici teda :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
5.12.13 10:57

@smurfka Mě se právě ukazují pořád dvě silné čárky třeba 14 dní v kuse a nebo celý měcíc nic, tak to je na mě složitý a hlava mi to nebere :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.12.13 10:57

@Jančakecalka
nevim no..já k tomu používám gynex ten mi pomohl vždycky..pokud je takový problém proč neřekneš dr at ti sleduje ovulaci ultrazvukem? aspon jeden měsíc aby se viděla jestli ji fakt máš a kdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
102
5.12.13 10:59

@Sisi S musíš to tam nanést bez bublinek. Prý nejlépe z podjazyka a nechat to pořádně zaschnout. Potom to teprve zašroubuješ a koukneš…ale nevím, nevím, zda je to spolehlivé. U mě to bylo těžký určit - měla jsem dlouhý a nepravidelný cykly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí