Inseminace říjen 2015

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
320
6.10.15 21:01

inseminace rijen 2015

Ahoj holky. Tak ktera se chystate v rijnu na inseminaci jako ja? At uz prvni, druhou, treti… Zkusennosti, obavy, uspesnost. Proste pojdte pokecat at nam to utece. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
6.10.15 21:29

Ahoj, tak my se chystáme na naši první IUI již zítra. Jsem z toho nervózní, ale zároveň se těším. Kdy jdete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
6.10.15 21:31

Ahoj, chtěla jsem ti napsat svoji zkušenost… u nás Caru jsme podstoupili 3 Inseminace. Byl to běh na půl roku. Zákrok v pohodě, jen mě štvalo, že já i partner jsme museli být nastoupení a čekali jsme na ten správný den, který jsme vlastně nevěděli dopředu byl to vždy jen odhad. V zaměstnání to bylo docela peklo si pořád něco vymýšlet, samozřejmě se všichni ptali. Co je hlavní ani jeden náš pokus nevyšel, bylo to pro mne stresující období očekávání a pak zklamání. Je pravda, že je to sice hrazené pojištovnou, ale jsem moc ráda, že jsem naše trápení po tom třetím pokusu ukončila a kývla na IVF. Hned první pokus byl pozitivní a to i přes to, že lékaři tomu nedávali moc nadějí. Ted už jsme ve 22tt a čekáme chlapečka :srdce:. Takže za mne je Inseminace ztráta času a nervů… My se snažili o mimi 3,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
6.10.15 21:53

@Tyjo my jdeme taky na prvni inseminaci a to pristi stredu(nejspis), v utery jdu na utz a podle toho se urci kdy. Tak budu drzet zitra pesti. :palec:
@H.Stepinka ke mi lito, ze ti inseminace nevysla a zaroven gratuluju k mimiskovi. Inseminace neni zbytecna, to ne. Spouste parum vysla. Prece kazdymu nebudou delat hned ivf. Budu doufat, ze nam se povede hned prvni pokus :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
6.10.15 22:02

Děkuji, taktéž držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
7.10.15 09:34

Ahoj holky, tak také přispěji svojí zkušeností pro povzbuzení. Nám vyšla hned první inseminace!! Nemusím říkat, že jsem v to vůbec nedoufala a i doktoři byli mírně překvapení, páč tomu šance také nedávali a hlavně, že jejich statistiky mluví o úspěšnosti spíš tak třetí pokus. Chodila jsem k Apolináři, což můžu do nebes vychválit všechny tam a probíhalo to tak, že mi zkontrolovali folikuly, dali pregnyl, který mi řekli, kdy si ho mám píchnout no a pak šup na inseminaci a jak vidíte v metříku, tak jsem dneska nějaký sedmnáctý týden. Takže holky držím moc palce a já jsem důkazem, že to prostě funguje. Důležité je to načasování asi hlavně. Moc moc moc držím palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.10.15 18:49

@Tyjo tak jak to dneska probihalo? Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.10.15 20:11

@HaniaNelinka probíhalo to nad očekávání dobře. Sice jsme dlouho čekali, protože měli zpoždění, ale nevadilo nám to. Odběr byl někdy v jedenáct dopo a na samotnou „aplikaci“ jsem šla ve třičtvrtě na jednu. Nebolelo, netlačilo. Hlavně se partnerovi zlepšil spermiogram, tak doufáme, že to klapne. Předepsala mi utrogestan a za 14dní těhotenský test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.10.15 20:14

@HaniaNelinka a zapomněla jsem zmínit, že mě ráno docela bolel podbřišek, takže předpokládám, že ovulace proběhla ráno. Dr. mi pak říkala, že ovulace nastává 38-40hod. po píchnutí pregnylu. A že prý je to ideální načasování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.10.15 20:15

@Samantha9 děkujeme za povzbuzení, budu doufat, že nám to vyjde stejně na poprvé jako vám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.10.15 21:35

@Tyjo uzivala jsi pred tim clostilbegyt na stimulaci? A vcera jsi byla na UTZ? Kdy presne jsi si mela pichnout pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
7.10.15 22:50

@HaniaNelinka - ano určitě to vychází, ale pravděpodobnost je 20%. A to za předpokladu, že máš průchodné vaječníky, že máš zralé vajíčka, že tvoje vajíčko nemá extrémě tvrdou slupku a pak uvolní se jen jedno max možná dvě zralé.. já na umělém oplodnění měla odebraných 9 z toho 7 bylo použitelných, žádné z nich jsem nenechala oplodnit normálně použili jsme metodu vpichu jedné spermie a to ještě jsem je nechali vybrat v PICSI miskách… a po prodloužené kultivaci zbyly 3 vajíčka použitelná. z těch 3 jsem si nechala zavést 2 naráz a uchytlo se jen jedno. Tím chci říct, že zázraky se dějí, ale už jsem viděla hodně holek, které chodili na inseminace a bez úspěchu. A taky hodně holek co chodili bez úspěchu na IVF. Chtělas aby ti někdo napsal nějakou zkušenost, tím ti chci samozřejmě ukázat tuto věc i z druhé strany a to té, které inseminace prostě nesedla, protože někde byla chyba, do ted nevíme kde, ale prostě to nešlo. A věř mi, že jsem hodně dlouho na IVF nechtěla jít, ale můj věk a touha po dítěti, byla silnější, než to jestli chci nebo nechci. Je to pak běh na dlouhou trat a inseminace je procházka růžovým sadem. Kéž nebudeš muset dojít tam kam my a budeš jedna z těch štastných, kterým to jednoduše vyjde. :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.10.15 11:29

Ahojky holky, včera za mnou prvni iui v zlíně :-) bodej by nam to všem vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.10.15 20:24

@HaniaNelinka ahoj, neužívala - byli jsme na první konzultaci a protože jsem byla na začátku cyklu, tak jsme se domluvili, že zkusíme IUI v mém přirozeném cyklu - tzn. bez stimulace. Byla jsem na UTZ 10.den a měla jsem folík 19mm, to bylo pondělí. Ten den jsem si měla píchnout pregnyl v 19.hod večer a na IUI jsme byli objednaní na 11.15. Protože tam však měli velké zpoždění tak jsem na řadu přišla až skoro v jednu, ale prý to vůbec nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
8.10.15 20:26

@HaniaNelinka - zapomněla jsem napsat, že jsme byli objednaní na středu 11.15. A taky jsem se ptala dr.zda mi udělá utz (před IUI) zda proběhla ovulace a ona mi říkala, že je to zbytečné, že prý žluté tělísko, které se tvoří po ovulaci vypadá stejně jako folikul… takže tak, a jak to vypadá s tebou? kdy jdeš na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí