Inseminace říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
8.10.15 22:33

@Tyjo my chodime do caru druhy mesic. Celkove se snazime cca14 mesicu. Prvni navsteva byl planovany styk po pichnuti pregnylu, no a ted druhy cyklus nasazen clostilbegyt a v utery jdu na ultrazvuk. To sis pichala ten pregnyl dost pozde nebo ne? Po pregnylu k ovulaci dojde nejdrive za 24 hodin nebo se mylim? To bys mela mit ovulaci az teda nejdriv ve stredu vecer. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.10.15 22:35

@jarka30 a jak se citis ty po IUI? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
8.10.15 22:38

Joooo, ty sis ho pichla uzv pondeli, tak to jo. To je ok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.10.15 18:52

Tak dnes utz kontrola a dva folikuly 19 mm, takze zitra iui. Jsem ale nejak podezrele vklidu :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.10.15 19:29

Jeee, tak to je dobrá zpráva, píchala sis pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.10.15 20:52

@Tyjo pichli mi ho v caru dnes rano. Tak snad by aspon jeden mohl vyjit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.10.15 07:29

Ahoj holky já mám za sebou IUI dvě v přirozeném cyklu(není problém u mě) a ani jedno se tedy nepovedlo. Jak píše již někdo výše máme za sebou ivf a teď jsem ve fázi čekání jestli se nám to chytlo. Jinak mě sami v centru řekli, že iui je to samé co zvládneme doma :-) akorát že to je naplanovaný no nevim moje zkušenost je ta že to nevyšlo. Všem Vám přeji ať Vám to vyjde a pokud budete muset na ivf tak se toho neděste není to zase až tak strašný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
14.10.15 09:27

Ahoj holky, taky nás to asi čeká… Dnes 1dc, takže v pátek jdu na HP a manžel na spermiogram a pak příští pátek 10dc na utz jestli mi rostou folíky, ale bojím se že ne… Pokud ano, tak by prý už zkusila první iui :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
14.10.15 11:29

Holky poradte, výsledky spermiogramu. Koncentrace: 62mio/ml, celková motilita: 80%, rychlá progresivní motilita: 60%, pomalá progresivní motilita: 15%, nonprogresivní motilita: 5%, imotilní spermie: 20%, morfologie: 90%patologických forem!!!, cca 70% globozoospermie. Co to všechno znamená. Doktorka řekla, že to je v normě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.10.15 11:32

@HaniaNelinka já myslím že je to opravdu dobré. Co se týče patologie tak mě to taky děsilo ale patalogie do 97procent je prý stále v normě jsou to hrozně vysoká čísla, ale opravdu je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.10.15 20:08

@HaniaNelinka Ahojky, to ti píchali pregnyl docela pozdě. co se týče toho spermiogramu, tak je to opravdu v normě. Nám říkali - počet: norma 15mil/ml, rychlost 40%, morgologicky dobrých 4%. Držím palce, ať to vyjde!!! já dnes dělal TT a je tam stále dušík, jsem zvědavá kdy po pregnylu vymizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.10.15 20:10

Jinak jak holky píšou, že jim žádné IUI nevyšlo a jen IVF, tak já mám zkušenosti z roku 2008-2009, kdy jsme podstoupili 4× IUI a jednou IVF ani jedno nevyšlo. Navíc při IVF jsem měla hyperstimulační syndrom a celkově jsem to nesla velmi špatně. Nakonec mám dceru přirozeně po 6 letech snažení. teĎ bychom rádi druhé a opět to nejde, snažíme se teď necelé 4 roky. Ale teď tomu věřím, jsme v jiném CARu a ten přístup se nedá srovnávat. Všem nám držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.10.15 09:44

@Tyjo jinak někde jsem četla, že kolik jednotek bylo píchnuto pregnylu tolik dní. Pokud by byl duch po pregnylu měl by slábnout pokud by jsi byla těhu měl by sílit. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
15.10.15 13:56

@HaniaNelinka jak to dopadlo už jsi po IUI a jakpak to vypadá vše ok???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
15.10.15 20:15

@heve ahojky, další test se chystám dělat v sobotu to už budu 11 dní po pregnylu, ve středu to bylo 8. Takže pokud tam bude dušík, začnu doufat. A jak ty se cítíš? kolik dní jsi pro transferu?
@HaniaNelinka jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital