Prosím o rady, zkušenosti a tipy

8
6.10.15 20:06

Prosím o rady, zkušenosti a typy

Dobry den,
mela bych prosbu chtela bych od Vas slyset radu nebo vase zkusenosti. Uz rok a pul se snazime o miminko. Zkouseli jsme hodne veci babske rady, cajiky, atd.. Delala jsem jsi tehotnsky test cca tyden zpet a byl negativni, ale uz 14 dni mam zpozdeni a mam tlak v podbrisku a je mi nevolno tak nevim mate nekdo podobne zkusenosti? A kdyby to nahodou nevyslo mate nejake rady jak se Vam podarilo otehotnet? Dekuji moc. SDobry den,
mela bych prosbu chtela bych od Vas slyset radu nebo vase zkusenosti. Uz rok a pul se snazime o miminko. Zkouseli jsme hodne veci babske rady, cajiky, atd.. Delala jsem jsi tehotnsky test cca tyden zpet a byl negativni, ale uz 14 dni mam zpozdeni a mam tlak v podbrisku a je mi nevolno tak nevim mate nekdo podobne zkusenosti? A kdyby to nahodou nevyslo mate nejake rady jak se Vam podarilo otehotnet? Strasne moc bych jsi prala aby to vyslo. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
6.10.15 20:10

Zajdi si na krev kvůli hcg. Budeš vědět jistě. Pokud to nebude těhotenství, snažte se dál. Pokud je to pro vás varianta, navštivte centrum asistované reprodukce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
6.10.15 20:12

Dekuji za tyden mam kontrolu, ale bojim se dalsiho zklamani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
6.10.15 23:34

@AnonymMV nám pomohly ovu testy. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie