Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
mela bych prosbu chtela bych od Vas slyset radu nebo vase zkusenosti. Uz rok a pul se snazime o miminko. Zkouseli jsme hodne veci babske rady, cajiky, atd.. Delala jsem jsi tehotnsky test cca tyden zpet a byl negativni, ale uz 14 dni mam zpozdeni a mam tlak v podbrisku a je mi nevolno tak nevim mate nekdo podobne zkusenosti? A kdyby to nahodou nevyslo mate nejake rady jak se Vam podarilo otehotnet? Dekuji moc. SDobry den,
mela bych prosbu chtela bych od Vas slyset radu nebo vase zkusenosti. Uz rok a pul se snazime o miminko. Zkouseli jsme hodne veci babske rady, cajiky, atd.. Delala jsem jsi tehotnsky test cca tyden zpet a byl negativni, ale uz 14 dni mam zpozdeni a mam tlak v podbrisku a je mi nevolno tak nevim mate nekdo podobne zkusenosti? A kdyby to nahodou nevyslo mate nejake rady jak se Vam podarilo otehotnet? Strasne moc bych jsi prala aby to vyslo. Dekuji moc
Zajdi si na krev kvůli hcg. Budeš vědět jistě. Pokud to nebude těhotenství, snažte se dál. Pokud je to pro vás varianta, navštivte centrum asistované reprodukce.
Dekuji za tyden mam kontrolu, ale bojim se dalsiho zklamani.