Inseminace říjen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
20.10.15 20:13

@Tyjo a dnes jsi 13.den? Na test nevydrzim cekat do pristiho tydne, zkusim asi v sobotu nebo v nedeli, to bych mela byt 11dpo. Nelince budou v lednu ctyri, prali jsme si sourozence aby byli o tri roky, no nedari se nedari :nevim:. Tak snad o ctyri a pul by mohli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.10.15 20:17

@Tyjo jj mrazacci me drzi pri zivote dneska jsem zacla trochu spinit tak ksem volala do centra mam zvrdnout utrous zejzra zkusim testnout pokud to nedostanu pak je to asi zbytecne ikdyz v pondeli mam jet do centra at se deje co se deje me dnes rikaly probrecela jsem odpoledne jak zelva. Takzee pozitivni mysleni se dnes zmenilo ve velmi negativni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
20.10.15 20:23

@Tyjo ja bych naopak pri spineni utrogestan brala, mozna zvysila davku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
21.10.15 20:31

@HaniaNelinka já už to na sobě poznám že nic… přestanou bolet prsa, začne se dělat akné a prostě to tak nějak vím…Dnes už jsem se přesto přenesla a těším se na další pokus :). Já mám 4,5 letou dcerku a taky jsme chtěli nanejvýš tříletý rozdíl. no i když se zadaří ted tak budou mít víc jak pět let, ale už je mi to úplnej šumák, hlavně aby se zadařilo. roky letí… Koukám, že jsme na tom podobně :kytka: držím palce
@heve drž se! snad je ti dneska lépe :kytka: špinění ještě nemusí nic znamenat…moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
21.10.15 21:54

@Tyjo dekuji, po zvysene davce utrouse spinit prestavam ale to jen v dusledku jeho no ale tsk uvidime v pondeli. Ikdyz jak rikam uz tomu moc nadeji nedavam. Kszdopadne tam mame kdyztak mrazacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.10.15 08:14

Tak jsem delala test a po pregnylu uz ani stopy, tak budu doufat, aby na me neco vykouklo. @heve testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.10.15 08:16

@jarka30 a co ty? Testovala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
22.10.15 08:17

@HaniaNelinka ahoj jj dělala včera a tam bílo prázdno… jak říkám začínám se smiřovat s tím, že to nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
22.10.15 08:17

@Zuzi_V a jak to vypada u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
22.10.15 09:13

@HaniaNelinka ahojky, my máme spermio ok a já nabraný HP, v pátek jdu na konzultaci, kde mi řeknou výsledky a juknou na folíky (budu 10dc), ale bojím se, že bez pomoci nebudou, ale třeba ovu fakt blokoval ten duphaston, který jsem brala 11-25dc… Uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16426
24.10.15 10:38

Holky tak mám HP v pořádku :dance:
Na ultrazvuku nic dominantního (folíky max 10mm), tak jdu zas v úterý, to budu 14 dc, tak snad tam něco bude a půjde udělat ta inseminace :)

Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.10.15 14:33

Já jsem 10DPO a strašně moc se bojím udělat test. :( jinak nic novýho, bohužel. Budu držet palce ať folíky rostou, já měla clostilbegyt a narostly dva 19mm :) jenže si stejně myslim, že to nevyšlo. Začínam myslet strašně negativně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.10.15 15:40

Ahojda, také jdeme, příští týden, už 3… :nevim: manžel měl v létě špatný spermiogram tak jsem i zvědavá na výsledky. no a jsem nervozní…
ráda běham a ták no a v létě jsem byla hodně na nervy, protože mi v Sanusu řekli, že nemám běhat…tak to jsem byla vůbec na nervy, když si člověk ani takhle tu hlavu vyčistit nemůže.

takže u mě nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
26.10.15 19:58

@HaniaNelinka ahojky, tak jak jsi dopadla?
@heve a co ty? dostala jsi menstruaci?
jinak já jsem to konečně včera dostala, takže se budu objednávat na folikumetrii na 10DC a jdeme na druhý pokus, už se zase těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
27.10.15 12:38

@Tyjo ahoj, dnes 13dpo stále bílo, takže asi nic, to by bylo už něco vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie