Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Těch 1800 si nechte a šetřete na zálohu na insolvenční řízení - každá kačka bokem bude dobrám to mi věřte.
Pokud potřebujete radu, klidně se obraťte na neplacené poradny - žádost ale v pohodě dokážete vyplnit i podat sama, nač někomu platit. Není to těžké, jen mít všecky papíry po kupě.
Kdybyste potřebovala radu k nějakému postupu nebo detaily, napište klidně SZ - insolvenci mám čerstvě za sebou.
Ahoj holky omlouvám se za anonimitu, ale protože sem chodí někdo z rodiny nechci, aby tověděl..Situace je taková, že jsem před 4 lety žadála o nebankovní půjčkl od LSD direct, jenže jsou to podvodníci žádnou nedali a ještě chtěli platit za vyřízení jenže mi přišlo 12000 já to minulý rok zaplatila s tím, že mi dali papír, že s tou firmou mám vše vyrovnané ikdyž mi nic nepůjčili a daj mi pokoj jenže mi pořád drželi účet a ja nesplacela pujcku a kartu takze mi to vyletelo na dluh 200 000 a maj to uz nejake vymahaci exekucni kancelare k tomu predevcirem zvonek a LSD s papirama v ruce ze jim dluzim 43 000 a jdou delat exekuci majetku nechápala jsem volali jsme policii jenže i oni říkali, že exekutor Vrána je na janě zákona a, že budu muset se všemi papíry na policii přítel jim dal peníze a další den jsme je žalovali a protože by po mě mohli jít z tech dvou půjček co jsem měla rozhodla jsem se pro insolvenci firma Euron prijemna rikali, ze podminky splnuju mela bych platit 1800 ze na soud vsechno pripravi pise jim tam hodne spokojenych lidi i s tel cislama premyslim, ze nekomu z okoli zavolam.Jak to probiha jsme u toho soudu??dozvi se o tom v praci?? a nemate nekdu zkusenosti s tou firmou??